ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كنكور

fantastic girl
26th June 2011, 08:53 PM
با سلام
از تمام بچه ها مي خوام برا كنكوريا دعا كنننننننننننننننننننننننن د......
نتيجه ي همه ي سختي هي كه كشيديم رو ببينيم
به خصوص رياضيا
[golrooz]

GUNNER_2020
26th June 2011, 08:55 PM
من خودم کنکوریم.[nishkhand]
واسه هم کنکوری هام دعا میکنم که هر رشته و هر دانشگاهی که می خوان قبول شن.

fatemeh71
26th June 2011, 11:01 PM
من خودم کنکوری انسانی 89 بودم و الان دانشجوی حقوقم .......
از طرف خودم واسه همه بچه ها مخصوصا هم رشته ای هام ارزوی موفقیت میکنم....
ایشالله همه رشته های عالی قبول شن....[esteghbal]

ستاره کویر
27th June 2011, 12:10 AM
smilee_new1 (11)

^:)^
:!!:!!

[-O<[-O<[-O<[-O<

تووت فرنگی
27th June 2011, 04:46 AM
به خصوص رياضياتجربی که سختره ؟ [nishkhand]
ریاضی با 2000 هم مهندسی قبول میشن بعد هم ....[khanderiz]آجرو ...ساختمونو...[bamazegi]

fantastic girl
1st July 2011, 09:12 PM
تجربی که سختره ؟ [nishkhand]
ریاضی با 2000 هم مهندسی قبول میشن بعد هم ....[khanderiz]آجرو ...ساختمونو...[bamazegi]

سلام
ممنون، خدارو شكر تموم شد. دوست عزيز من تا امسالم هم پيش تجربي خوندم و كنكور رياضي دادم، تو رشته ي تجربي هم قوي بودم .... تمام درساي رشته ي رياضي رو به غير تحليلي كامل خوندم ، تجربيا جمعيتشون خيلي زياده و متاسفانه همه به خاطر "پزشك " شدن ميرن تجربي [soal]..... ،خيلي حرفا در اين مورد داردم اما خب بماند، با بيش از 2000 هم مهندسي قبول ميشند [nishkhand] يك رشته ي عمرانش اين جوري هست ، برق، مكانيك، مهندسي پزشكي ، صنايع، رباتيك مهندسي شيمي ........................ ربطي به آآآآآآآآآآآآجججججججججججر نداره
در قرن 21 زنده موندن كشورها وابسته به اين علوم هست........
كار يه پزشك رو الان روباتا انجام ميدن اما برنامه ي همين رباتا رو....................
.
.
بقيش برا بعد

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد