ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر اگه پاستوریزه ای این خبر رو نخون!!



amin_745
20th June 2011, 12:53 AM
يك دانشمند ژاپني در اثبات ضرب‌المثل قناعت، بي‌نيازي است،‌ دست به ساخت يك همبرگر گوشت از اجزاي فضولات انساني زده‌ است!
به گزارش ايسنا، ميتسويوكي ايكدا، پژوهشگر آزمايشگاه اوكاياماي ژاپن پس از درخواست سازمان فاضلاب توكيو براي پيدا كردن راهي براي استفاده از ضايعات شهري، دست به اين ابتكار نامطبوع زده است.
ايكدا دريافت كه مدفوع موجود در فاضلاب شهري به دليل وجود باكتري‌هاي بسيار مي تواند به يك منبع پروتئيني تبديل شود.
اين دانشمند ژاپني با كمك همكارانش توانستند پروتئين‌ها را از اين مواد جدا كرده و با آن نوعي گوشت مصنوعي درست كنند كه با رنگ غذايي به رنگ قرمز درآمده و با سويا طعم گرفته است.
اين گوشت مصنوعي از 63 درصد پروتئين، 25 درصد كربوهيدرات،‌ سه درصد چربي و 9 درصد مواد معدني تشكيل شده‌است.
مساله جالب‌تر اينكه در آزمايش‌هاي انجام شده، داوطلبان طعم اين گوشت را خوشمزه و مانند گوشت طبيعي توصيف كرده‌اند!
همچنين اين پژوهشگران اين ماده جديد را با وجود ريشه نامعمول و نامطبوع آن، دوستدار بهتري از گوشت گاو براي محيط زيست خوانده‌اند كه ميزان زيادي گازهاي گلخانه‌اي از خود توليد مي‌كنند.
قيمت اين گوشت مصنوعي در حال حاضر 10 تا 20 بار از گوشتهاي عادي گرانتر بوده و دانشمندان اميدوارند كه بتوانند قيمت آنرا پايين‌تر بياورند.
ايكدا همچنين اطمينان داده كه گواهي سبز اين ماده به مصرف‌كنندگان كمك مي‌كند تا بر تمام موانع رواني خود غلبه كنند.

* Robo milad *
20th June 2011, 02:01 AM
http://www.funpatogh.com/uploads/admin/13084845351.jpg (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.funpatogh.com% 2F)
به گزارش ایسنا، ميتسويوكي ايكدا، پژوهشگر آزمايشگاه اوكاياماي ژاپن پس از درخواست سازمان فاضلاب توكيو براي پيدا كردن راهي براي استفاده از ضايعات شهري، دست به اين ابتكار نامطبوع زده است.
ايكدا دريافت كه مدفوع موجود در فاضلاب شهري به دليل وجود باكتري‌هاي بسيار مي تواند به يك منبع پروتئيني تبديل شود. اين دانشمند ژاپني با كمك همكارانش توانستند پروتئين‌ها را از اين مواد جدا كرده و با آن نوعي گوشت مصنوعي درست كنند كه با رنگ غذايي به رنگ قرمز درآمده و با سويا طعم گرفته است.
اين گوشت مصنوعي از 63 درصد پروتئين، 25 درصد كربوهيدرات،‌ سه درصد چربي و 9 درصد مواد معدني تشكيل شده‌است. مساله جالب‌تر اينكه در آزمايش‌هاي انجام شده، داوطلبان طعم اين گوشت را خوشمزه و مانند گوشت طبيعي توصيف كرده‌اند! همچنين اين پژوهشگران اين ماده جديد را با وجود ريشه نامعمول و نامطبوع آن، دوستدار بهتري از گوشت گاو براي محيط زيست خوانده‌اند كه ميزان زيادي گازهاي گلخانه‌اي از خود توليد مي‌كنند.
قيمت اين گوشت مصنوعي در حال حاضر 10 تا 20 بار از گوشتهاي عادي گرانتر بوده و دانشمندان اميدوارند كه بتوانند قيمت آنرا پايين‌تر بياورند. ايكدا همچنين اطمينان داده كه گواهي سبز اين ماده به مصرف‌كنندگان كمك مي‌كند تا بر تمام موانع رواني خود غلبه كنند.

نازخاتون
20th June 2011, 09:43 AM
تكنولوژي جالب و مفيد [shaad]ولي بشدت :-&:-&:-&:-&

عرفان سلیم زاده
20th June 2011, 11:16 AM
این موضوع جالبه ولی اینکه بخواهیم از راه دهان دوباره به بدن بفرستیمش یکم حال بهم زنه![nishkhand]
اینا میبایست یه انزیم درست کنند تا میزان جذب پروتئین را در بدن افزایش بده نه این که بیان مدفوع رو تصفیه اش کنند و بدن به خورد ادما...[nadidan]

Rez@ee
20th June 2011, 11:56 AM
قيمت اين گوشت مصنوعي در حال حاضر 10 تا 20 بار از گوشتهاي عادي گرانتر بوده و دانشمندان اميدوارند كه بتوانند قيمت آنرا پايين‌تر بياورند.


[taajob][taajob]

amin_745
20th June 2011, 01:07 PM
خب این تکنولوژی مثل همه تکنولوژیهای تازه وارد فعلا قیمت بالایی داره ولی حتما در صورت تولید انبوه قیمتش کاهش پیدا میکنه! ولی فکر کنم ارزش این تکنولوژی برای سفرهای آینده فضایی بسیار حیاتی باشه

sheri khoshgele
20th June 2011, 02:29 PM
اخه کی دلش میاد بخوره؟؟؟[nadidan]

نازخاتون
20th June 2011, 02:51 PM
از ملل شرق آسيا كه خوشمزه و لذيذترين غذاي آنها انواع و اقسام حشرات مي باشد...[taajob] تغذيه از چنين مواد متعفني چندان بعيد نمي باشد.[nadidan]

Isengard
20th June 2011, 03:04 PM
قيمت اين گوشت مصنوعي در حال حاضر 10 تا 20 بار از گوشتهاي عادي گرانتر بوده و دانشمندان اميدوارند كه بتوانند قيمت آنرا پايين‌تر بياورند.


الله اکبر smilee_new2 (3)
میگم اگر کمبود مواد اولیه دارن برسونیم بهشون ، من الان پول لازمم[nishkhand]
بابا اینها دیگه شورش رو درآوردن ، خوردن ملخ و سوسک بس نبود ، رسیدن سر وقت .... چی بگه آخه آدمsmilee_new2 (26)

اميروسوسن
20th June 2011, 04:07 PM
http://www.smilehaa.org/uploads/Smiles/LIKE_Egg/20093122529716.gifhttp://www.smilehaa.org/uploads/Smiles/LIKE_Egg/20093122529716.gif

عرفان سلیم زاده
20th June 2011, 04:18 PM
یه پیشنهاد!
چون این یک صنعت نو پا هستش (درست عین زنده زنده سرخ کردن ماهی) ما میتونیم یه جنبش به راه بندازیم که اقا این کارا ضد حقوق بشره و همه حق دارند گوشت واقعی بخورند و... تا حداقل بتونیم از یک فاجعه اخلاقی بیشگیری کنیم!!![nishkhand]

نارون1
20th June 2011, 06:54 PM
یه سوال
مردم دانسته این را می خورند ؟.[tahavoo]
هوش و ابتکار بالا هم اینجوریش نوبره . [taajob]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد