توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چهار تاریخ غیر معمول سال 2011
Bad Sector
10th June 2011, 12:10 AM
ما امسال و در سال 2011 چهار تاریخ غیر معمول را تجربه می کنیم:
2011/1/1، 2011/11/1 ،2011/1/11، 2011/11/11 و فقط همین نیست.
دو رقم آخر سال میلادی تولد خود را با سنی که امسال خواهید داشت جمع کنید و خواهید دید که نتیجه آن برای همه عدد 111 خواهد بود.
ماه جولای امسال (2011)،5 جمعه، 5 شنبه و 5 یکشنبه دارد که این اتفاق،هر 823 سال یکبار رخ میدهد.
*مینا*
10th June 2011, 01:15 PM
چه قدر ماسونی می زنه [nishkhand][bamazegi]
1388.08.08 هم قبلا ها تولد امام رضا بود ، یادش به خیر تولد منم بود 8->
msd21
10th June 2011, 10:19 PM
دو رقم آخر سال میلادی تولد خود را با سنی که امسال خواهید داشت جمع کنید و خواهید دید که نتیجه آن برای همه عدد 111 خواهد بود.
.
دو رقم آخر سال تولد شمسی خودتون رو با سنی که امسال خواهید داشت جمع کنید میبینید که نتیجه آن برای همه افراد 90 خواهد بود این اتفاق هر 973 سال یکبار اتفاق میفته پس قدر امسال رو بدون(اس ام اسی بود که برای من اومده بود)[bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi]
خوب معلومه که اگه سال تولدتو با سن خودت جمع کنی به سالی که توش هستی میرسی مثل 90واسه شمسی واسه میلادی هم چون یه سرریز واسه ورود به هزاره سوم داریم به جای 11 حاصل میشه111(البته اگه قبل از سال 2000 بدنیا اومده باشی و گرنه اونم میشه 11)
kamanabroo
10th June 2011, 11:39 PM
دو رقم آخر سال تولد شمسی خودتون رو با سنی که امسال خواهید داشت جمع کنید میبینید که نتیجه آن برای همه افراد 90 خواهد بود این اتفاق هر 973 سال یکبار اتفاق میفته پس قدر امسال رو بدون(اس ام اسی بود که برای من اومده بود)[bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi][bamazegi]
خوب معلومه که اگه سال تولدتو با سن خودت جمع کنی به سالی که توش هستی میرسی مثل 90واسه شمسی واسه میلادی هم چون یه سرریز واسه ورود به هزاره سوم داریم به جای 11 حاصل میشه111(البته اگه قبل از سال 2000 بدنیا اومده باشی و گرنه اونم میشه 11)
آره راست میگی
جالب بود
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
*مینا*
11th June 2011, 07:23 PM
خیلی جالب بود ، دقت نکرده بودم هیچ :-> :)>-[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.