توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنکور سراسری دانشگاه آزاد در سال 92حذف میشود
mahsaj00n
1st June 2011, 06:18 PM
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با آخرین وضعیت حذف کنکور سراسری این دانشگاه گفت: کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی تا سال 92 حذف می شود.
عبدالله سجادی جاغرق در گفتگو با مهر، گفت: کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی هم حذف می شود و این امر همزمان با حذف کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور در سال 92 صورت می گیرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد برای اولین بار بحث حذف کنکور را پیش از تصویب قانون حذف کنکور توسط مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و برای حذف کنکور عزمی راسخ دارد و در این زمینه تلاش خود را انجام می دهد.
NameEly
1st June 2011, 08:40 PM
خدا بخیر کنه
آموزش توی این کشور قراره به کجا برسه
خیلی بقول قهوه ی تلخ ریکس بزرگیه
تا حالا فکر کردید اگه معدلی کنن وقتی توی ایران 200 نفر معدلشون 20 بشه و بخوان برن پزشکی تهران بخوانند ( در حالی که مثلا پزشکی تهران 100 تا میگیره ) اون 100 تای دیگه رو می خوان چیکار کنن
من نیستم جواب ها رو بخونم ولی شما بحثتون رو بکنید
با تشکر
Rez@ee
1st June 2011, 08:56 PM
دوست عزیز همین امسال به صد درصد متقاضیان ورودبه دانشگاه قول قبولی داده شده.تازه مثلا کنکور هم هست.جریان چیز دیگس.......
نارون1
2nd June 2011, 12:02 AM
من یک سوال دارم این همه ورودی کارشناسی ساده شده و کلی فارغ التحصیل از همه جور دانشگاه داریم چطوری میخوان بیان کارشناسی ارشد با این ظرفیت پایین .؟
همه باید پشت در کارشناسی ارشد بمونن ؟
NameEly
2nd June 2011, 12:20 AM
دوست عزیز همین امسال به صد درصد متقاضیان ورودبه دانشگاه قول قبولی داده شده.تازه مثلا کنکور هم هست.جریان چیز دیگس.......
شما دوست عزیز دو چیز را اشتباه گرفتید یکی قبولی دانشگاه و یکی هم قبولی توی رشته خوب , شما می گویید 100 درصد قبول شدند ولی نمی گویید 100 درصد توی چه چیزی قبول می شوند ؟؟؟
به نظر شما جریان چیه ؟
من یک سوال دارم این همه ورودی کارشناسی ساده شده و کلی فارغ التحصیل از همه جور دانشگاه داریم چطوری میخوان بیان کارشناسی ارشد با این ظرفیت پایین .؟
همه باید پشت در کارشناسی ارشد بمونن ؟
بله بقول یک حرف معروف دانشگاه ایران با دانشگاه خارج در این زمینه خیلی تفاوت داره مانند قیف
مشکل این است که هیچ برنامه ریزی وجود ندارد ببخشید ها مثل . . . . . . . داخل دانشگاه ها داره دانشجوی کارشناسی
تازه کلی دانشگاه داریم نمی دونم . . . . . . . . که اگه بشمریم میشه یک عالمه
mahsaj00n
2nd June 2011, 02:01 PM
باورکنین منم موندم .
تا سال 92 خیلی مونده دو سال دیگه وقت هست نظرشون رو عوض کنن .[nishkhand]
Artmis.
2nd June 2011, 02:10 PM
ای بابا اینام ما رو کچل کردن با این حرفاشون !!
اول 90 بعد 93 بعد 96 بعد 92 ...!!!!!
کنتور نداره که ! همینجوری عدد میگن واسه خودشون
به قول یکی از دبیرا اینم ممکنه مثل این باشه که سالهاست تصمیم دارن کتابای درسی رو عوض کنن!
شاید خبری نشه، شایدم از شانس خوب ما ... [negaran]
فقط خدا خودش بخیر کنه
sadkfafjn
4th June 2011, 09:40 PM
یادمه اول میگفتن 89
mahsaj00n
8th June 2011, 02:46 PM
میدونید چیه از قدیم الایام گفتن چو فردا شود فکر فردا کنیم پس فعلا برای آینده تصمیمی نگیرید.[shaad]
NameEly
8th June 2011, 04:13 PM
دست قدیمیا درد نکنه
این رو گفتن قدیمیا که ما الان جهان سومی هستیم
Only Math
8th June 2011, 06:14 PM
در این مورد هربار یه سالی اعلام میشه برای هیچ کس هم مشکل ایجاد نمیشه جز بچه هایی که حساب میکنن میبینن سال خودشون قرار این اتفاق بیافته اونوقت یا برنامه درسی رو عوض میکنن یا از حالا نگران این میشن که حالا چی میشه!!!!!!!! این رو میگم چون زمانی که خودمونم نزدیک کنکور بودیم همیشه دنبال این اخبار و راه در رویی واسه کنکور ندادن بودیم [nishkhand] ( نه که تنبلی باشه ها نه کلا کنسل شدن هر امتحانی به نظر خوب میرسه)
تازه این مشکل فقط سر حذف کنکور نیست!!!!! یادمه از وقتی سوم دبستان بودم میخواستن ابتدایی رو شش ساله کنن حالا ببینید کی داره اجرا میشه!!!!!! نزدیکه 10 ساله بعد از اون موقع [nadidan]
mahsaj00n
8th June 2011, 07:24 PM
در این مورد هربار یه سالی اعلام میشه برای هیچ کس هم مشکل ایجاد نمیشه جز بچه هایی که حساب میکنن میبینن سال خودشون قرار این اتفاق بیافته اونوقت یا برنامه درسی رو عوض میکنن یا از حالا نگران این میشن که حالا چی میشه!!!!!!!! این رو میگم چون زمانی که خودمونم نزدیک کنکور بودیم همیشه دنبال این اخبار و راه در رویی واسه کنکور ندادن بودیم [nishkhand] ( نه که تنبلی باشه ها نه کلا کنسل شدن هر امتحانی به نظر خوب میرسه)
تازه این مشکل فقط سر حذف کنکور نیست!!!!! یادمه از وقتی سوم دبستان بودم میخواستن ابتدایی رو شش ساله کنن حالا ببینید کی داره اجرا میشه!!!!!! نزدیکه 10 ساله بعد از اون موقع [nadidan]
آره راست میگی یادمه وقتی اول راهنمایی رفتم و دیدم از شش ساله شدن دبستان خبری نیست کلی خوشحال شدم چون دیگه بچه، ابتدایی نبودم راهنمایی، شده بودم[khande]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.