ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درمان با روانکاوی

Maani Parvaz
26th May 2011, 10:51 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
میخواستم بگم که آیا میشود با روانکاوی خاطرات بد گذشته را از بین برد؟ لطف در این باره مطالب بگذارید و اینکه چطوری میشه خودم تنهایی خودمو هیپنوتیزم کنم یا کاری کنم که در ضمیر ناخودآگاه خود تاثیری بگذارم که دیگر نگران گذشته هایی نشم که ناآگاه به سراغم میاید و نمیشه هیچ کاریش کرد, یه روشی که بشه روی ضمیر ناخودآگاه به خوبی تاثیر مناسب گذاشت.
ممنون.

نارون1
27th May 2011, 11:08 AM
سلام :

از طریق هیپنوتیزم روانکاو به ضمیر ناخودآگاه فرد راه پیدا می کند و از طریق تلقیناتی که در مرحله خلسه به فرد وارد می کند می تواند بر آن تاثیر گذاشته و خاطره بد را از ضمیر ناخوداگاه کمرنگ و احتمالا بی تاثیر کند چون اتفاقات و خاطرات بدی که در ضمیر ناخودآگاه وجود دارد بر روابط بعدی تاثیر می گذارد و اینکه خودتان هیپنوتیزم را انجام دهید من توصیه نمی کنم هیپنوتیزم بهتر است توسط یک فرد آموزش دیده و متخصص و با مهارت صورت گیرد.

برای رسیدن به آرامش و از بین برددن افکار نامربوط می توانید از ریلکسشن استفاده کنید . من فایلشو دارم ولی چون آپلود سنتز فایلهای حجیم راه نیفتاده نمیتونم بذارم . اگه میخواین ایمیلتونو بدین تا براتون بفرستم .

۶ قدم برای فراموش کردن گذشته

۱ - درمورد افکار و خاطراتتان بنویسید، نقاشی بکشید، و درموردشان حرف بزنید.

برای فراموش کردن گذشته تان باید به خاطراتتان احترام بگذارید.

۲ - با دور ریختن احساسات و عواطف مربوط به خاطرات دردناکتان، آنها را فراموش کنید.
خواهید دید که بعد از آن چقدر احساس آرامش می کنید.

۳ - درصورت امکان به عقب برگردید و با کسانیکه در آن خاطرات دخیل بوده اند حرف بزنید.
برای فراموش کردن گذشته تان باید به عقب برگردید.

۴ - احساسات واقعیتان را با کسی در میان بگذارید. اگر صلاح است به آنها اعتراف کنید.
برای فراموش کردن گذشته تان باید احساساتتان را بروز دهید.
اگر باید با اشتباهاتتان کنار بیایید، باید تقصیر یا گناهتان را گردن بگیرید.

۵ - معذرت خواهی کرده و طلب بخشش کنید.
برای فراموش کردن گذشته تان باید آسیب پذیر باشید.

۶ - برای کنترل پرخوری ها، اعتیاد یا آسیب رساندن به خودتان به خاطر گذشته دردناکتان کمک بگیرید.

برای فراموش کردن گذشته باید غرور را کنار بگذارید.

فراموش کردن گذشته نیاز به تلاش و انرژی بسیار دارد. مطمئن باشید که بعد از این گذشته دردناک نه تنها می توانید به زندگیتان ادامه دهید بلکه عاقل تر، آرام تر، و متمرکز تر خواهید بود.

[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد