توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دفتر مدیر انجمن ها
Isengard
20th May 2011, 10:26 PM
با سلام
کاربران عزیز می توانید سوالات و مشکلات خود را در رابطه با سایت در این قسمت درج کنید
همچنین هر گونه انتقاد و پیشنهاد در رابطه با انجمن را نیز در این بخش قرار دهید.
به موارد زیر قبل از ارسال توجه کنید :
نمونه هایی از ارسال ها
ایراد های مشاهده شده در انجمن (از نظر فنی)
ایراد + بخشی که آن ایراد را مشاهده کردید + توضیحات کافی و مختصر درباره مشکل به وجود آمده
سوال درباره قوانین و سیستم های در حال اجرا در انجمن
(قوانین مربوط به کاربران / انجمن ها و تالارها)
داشتن مشکل در اکانت کاربری
نام اکانت + لینک
شرح مختصری از مشکل
درخواست ایجاد زیربخش (تنها در صورت صلاحدید ایجاد می گردد)
نام تالار + توضیحات کافی و مختصر + حداقل 50 تاپیک مرتبط با موضوع درخواستی که قبلا ایجاد شده است.
از ارسال درخواست های مکرر و تکراری خودداری کنید
ارسال اسپم = حذف ارسال و عدم پاسخگویی
در صورت داشتن هرگونه مشکل و شکایت از مدیران سایت آن را بصورت پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید تا رسیدگی شود.
امید است با همراهی شما عزیزان در جهت پیشرفت سایت گام برداریم.
سربلند و پیروز باشید.
s.ali025
3rd September 2011, 11:22 AM
سلام من مدت کوتاهیه که تو این سایت عضو هستم
میخواستم بدونم چه طوری میشه پست گذاشت
اگه ممکنه مسیرشو برای بنویسید
با تشکر
* Robo milad *
3rd September 2011, 11:36 AM
سلام من مدت کوتاهیه که تو این سایت عضو هستم
میخواستم بدونم چه طوری میشه پست گذاشت
اگه ممکنه مسیرشو برای بنویسید
با تشکر
سلام
اول ببینید موضوع پستتون چیه ؟ بعد تو صفحه اصلی تالار خودتونو انتخاب کنید و بعد بالا کادر موضوعات دکمه ایجاد موضوع جدید رو بزنید . موضوعتونو با عنوان شروع کرده و بعد از پرکردن پیام دکمه ارسال رو بزنید . میتونید از امکاناتی مثل اپلود و فرمول نویسی سایت هم استفاده کنید .
مثلا تاپیک سوخت نسل بعدي خودروها از روزنامههاي باطله
مسیر زیر
سایت علمی نخبگان جوان (http://www.njavan.com/forum/index.php) > بخش اختراعات و نو آوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=473) > اخبار اختراعات و نو آوری (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=925) > تازه های تکنولوژی (http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?f=519) > ایجادموضوع جدید
ابوطالب فلاح
5th November 2011, 11:28 PM
سلام
من ابوطالب(مجتبی) فلاح ازکرمانشاه عضو این سایت هستم
درخواست همکاری بامدیران بخش مهندسی عمران یا مهندسی سازه یامهندسی زلزله رو داشتم
لطفا درصورت نیاز من رو راهنمایی کنید
ابوطالب فلاح
5th November 2011, 11:30 PM
سلام
rengfalahyahoo.com
fan-e-sazeh.blogfa.com
Admin
6th November 2011, 10:43 AM
سلام
rengfalahyahoo.com
fan-e-sazeh.blogfa.com
سلام
آقای فلاح بعد از شروع فعالیت خودتون در تالار مهندسی عمران یا سازه و یا زلزله درخواست خودتون رو به مدیر بخش فنی و مهندسی بدین.
عرفان سلیم زاده
6th November 2011, 11:46 AM
سلام[nishkhand]
منم یه پیشنهاد داشتم!
من بار ها دیدم که استعداد هایی در سایت وجود دارند که به نوعی غریب هستند و درواقع شانس کمی وجود داره که توسط مدیران و همکاران سایت شناخته بشند!
همین موضوع باعث میشه که اگر جواب سوالی هم بدونند یا تجربه ای هم داشته باشند به احترام مدیرا و سران سایت ساکت بمونند!
برای حل این موضوع خواهش میکنم یه تاپیک بزنید (به غیر از تاپیک شناسایی استعداد ها که باید رزومه می فرستادیم) از این افراد با هر سطح امتیازی که در سایت دارند دعوت به همکاری بکنیم!
اصلا میتونیم یه سطح کاربری جدید تو سایت داشت باشیم که از کاربر عادی یه پله بالاتر باشه با نام"نخبه" یا "مخترع" !
اینطوری دیگه غریب کشی هم نمیشه و کاربران فعال سایت هم زیاد تر میشن![fardemohem]
تشکر[nishkhand]
عرفان سلیم زاده
6th November 2011, 01:18 PM
بازم سلام![golrooz]
تو ای پست یه پیشنهاد (جدی!!!) با تمام مدیران سایت علمی نخبگان جوان دارم که امیدوارم مورد توجه قرار بگیره!
اگر یادتون باشه چند وقت پیش یه تاپیک در رابطه با تهیه مقالات از سایت Sid براتون زدم که خدا رو شکر مورد توجه هم قرار گرفت!
الان پس از تقریبا یک ماه از اون موقع به این نتیجه رسیدم که، بیشتر از اینا رو این سایت حساب باز کنیم چون تقریبا تو به تعداد مباحثی که تو سایت داریم در این سایت میشه مقالاتی با ارزش پیدا کرد!
میدونید هدف من از معرفی سایت Sid این نبود که خود کاربران به دنبال سرچ مقالات خودشون باشند حتی میخواستم این تاپیک رو به بخش مدیران و همکاران انتقال بدم!
حال درخواست عاجزانه من از مدیران و همکاران محترم سایت!
با توجه به اینکه این سایت یک سایت مناسب(از لحاظ گستردگی مباحث) برای مخترعان و محققانه بنابراین در اختیار قرار دادن مقالات این سایت(با منبع) در اختیار این کاربران باعث افزایش اعتبار خود سایت و سایت sid میشه! و فشار از رو خود کاربران هم برداشته میشه!
درضمن کاربران با رضایت بیشتری از اینکه یک مقاله با منبع به حل مشکلات اونها می پردازه از سایت میرند که تبلیغی هم برای سایت خواهد شد!
برای اطلاعات بیشتر از نحوه استفاده:http://www.njavan.com/forum/showthread.php?106152-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-sid
تشکر![nishkhand]
key-one
11th November 2011, 04:32 AM
با سلام
بنده قصد همکاری با بخش شبکه و امنیت رو دارم ، ضمنا صندوق پیام مدیر کل پر شده !!!
Admin
19th November 2011, 01:15 AM
با سلام
بنده قصد همکاری با بخش شبکه و امنیت رو دارم ، ضمنا صندوق پیام مدیر کل پر شده !!!
سلام
صندوق پیام های بنده پر نیست ... همچنین درخواست خودتون رو مبنی بر همکاری به مدیر بخش فنی و مهندسی بدید تا بررسی و رسیدگی بشه.
موفق باشید
ghazal217
15th December 2011, 03:27 PM
سلام
جهت همکاری در بخش های عمومی سایت شما آمادگی دارم
لیسانس کتابداری و اطلاع رسانی هستم
در زمینه رشته تخصصی خودم هم می تونم مقاله بنویسم
سابقه نویسندگی سایت هم دارم
ریپورتر
15th December 2011, 03:42 PM
سلام
جهت همکاری در بخش های عمومی سایت شما آمادگی دارم
لیسانس کتابداری و اطلاع رسانی هستم
در زمینه رشته تخصصی خودم هم می تونم مقاله بنویسم
سابقه نویسندگی سایت هم دارم
سلام دوست عزیز
خوش آومدین به سایت
شما در بخش مورد نظرتون فعالیتتون رو شروع کنید تا انشالله مدیران بعد از تایید فعالیت خوبتون شما رو عضویت کادر همکاران در بیارن
با تشکر[golrooz]
mehdizadeh.info
30th January 2012, 06:21 PM
سلام. علاقه مند به همکاری هستم. 09121615172.
محسن آزماینده
3rd March 2012, 12:06 PM
سلام
با وجود اینکه تربیت بدنی یکی از رشته های دانشگاهیه،ولی بخش یا تالاری در این رابطه وجود نداره و فقط تالار ورزش که غیر علمی هست وجود داره
عجیب نیست؟
ریپورتر
5th March 2012, 07:10 PM
سلام
با وجود اینکه تربیت بدنی یکی از رشته های دانشگاهیه،ولی بخش یا تالاری در این رابطه وجود نداره و فقط تالار ورزش که غیر علمی هست وجود داره
عجیب نیست؟
سلام اقا محسن
میدونی حرفت درسته و باید هم این تالار راه بیوفته انشالله کسی رو پیدا کنیم راه میندازیم اخه باید یکی باشه تا این موضع رو راه بندازه
alireza alipour
20th April 2012, 07:32 PM
سلام .من تازه تو سایت عضو شدم.برای ثبت یه اختراع باید از کجا شروع کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاس
*SHEYDA*
6th July 2012, 11:23 PM
سلام من نتونستم عکس هامو از کامپیوترم انتقال بدم به پستم[nadanestan]
روی شکل (وارد نمودن تصویر)که کلیک می کنم فقط ادرس لینک می خواد[nadanestan]
ریپورتر
6th July 2012, 11:35 PM
سلام من نتونستم عکس هامو از کامپیوترم انتقال بدم به پستم[nadanestan]
روی شکل (وارد نمودن تصویر)که کلیک می کنم فقط ادرس لینک می خواد[nadanestan]
سلام دوست عزیز اول از پایین همون صفحه ارسال پست تصویر مورد نظرتون رو اپلود کنید بعدش میتونید عکس رو نمایش بدین توی سایت.عکسها برای نمایش باید اپلود بشن .
بازم اگر سوالی بود من در خدمتم
* Robo milad *
7th July 2012, 02:26 PM
سلام .من تازه تو سایت عضو شدم.برای ثبت یه اختراع باید از کجا شروع کنم؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاس
تالار اختراعات
هم دوستان مخترع هستن راهنماییتون میکنن هم تاپیک های راهنما تو تالار وجود داره
sare*
5th August 2012, 03:21 AM
salam man taze varede sayt shodam va serfan vase komak gereftan bara entekhab reshtam faghat chan roze dg forsat daram nafahmidam in soalamo bayad koja matrah konam
2nbale ye talare gofteman ke bache mohandesa bashan gashtam vali peyda nakardam
reshte riaziam
rotbam to zir goroh1 2800
mantaghe3
dokhtar
mamnon misham rahnameim konid
ریپورتر
5th August 2012, 03:13 PM
salam man taze varede sayt shodam va serfan vase komak gereftan bara entekhab reshtam faghat chan roze dg forsat daram nafahmidam in soalamo bayad koja matrah konam
2nbale ye talare gofteman ke bache mohandesa bashan gashtam vali peyda nakardam
reshte riaziam
rotbam to zir goroh1 2800
mantaghe3
dokhtar
mamnon misham rahnameim konid
سلام دوست عزیز
خوش اومدین به سایت
در این مورد توی این بخش مطرح کنیم حتما راهنمایی میکنند دوستان
http://www.njavan.com/forum/forumdisplay.php?11-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C
راستی خود سازمان سنجش هم که انتخاب رشته مجازی داره اونم خیلی میتونه کمکتون کنه ولی خب اینجا مطرح کنید حتما کمکتون میکنیم
موفق باشید
sare*
6th August 2012, 02:41 AM
بازم سلام
من تمام اطلاعات رشته ها رو هم در سايت كانون و هم گزينه2 مطالعه كردم و به نتيجه ي چنداني نرسيدم تا قبل اعلام نتايج فقط به مهندسي پزشكي فك ميكردم و واسه رسيدن بش خيلي زحمت كشيدم ولي در عين ناباوري رتبم اوني كه بايد نشد و الان با خوندن هيچ متني راضي به انتخاب يه رشته نميشم مهندسي كامپيتر گرايش نرم افزار تا حدودي مد نظرم هست ولي بازم مطمئن نيستم چراكه برنامه نويسي كار نكردم و نميدونم خوشم مياد يا نه؟!يه كم ترسوندنم كه سخته!!!!!!!!!
سازمان سنجشم رفتم انتخاب رشته كردم اصلا خوب نبود،متاسفانه.اطلاعاتي كه از بچه هاي سال قبل گرفته بودم وكارنامه ها خيلي اميدوار كننده تر بودن
واس همين خواستم كمكم كنيد ممنون ميشم اگه..........
1=1+1
19th September 2012, 03:15 PM
سلام میشه اموزش استفاده از اون یکی ادیتور هم بزارید
اونی که داخل صفحه پیشرفته هس
برا نوشتن فرمول[tafakor]
mehrab123
19th September 2012, 04:54 PM
سلام اقا محسن
میدونی حرفت درسته و باید هم این تالار راه بیوفته انشالله کسی رو پیدا کنیم راه میندازیم اخه باید یکی باشه تا این موضع رو راه بندازه
من دوست داشتم این کارو انجام بدم با اجرای لیگ نظرسنجی سایت که تحولم محسوب میشه با راه انداختن میز نقد باشگاهها و بازیها
با راه انداختن نکته نظرات نخبگان سایت برای بعضی از مدیرعاملان و مسولین ورزشی با گذاشتن کلیپها و معرفی تیم ها که... ایدههای زیادی دارم براش ولی حمایت نمیشه مثلا اگه سایت برای لیگ پیشبینی جایزه درنظربگیره همه چی حله و عملا این بخش از حالت راکت ماندن درمی اید
*مینا*
13th December 2012, 04:50 AM
سلام ، خدا قوت
تصاویر قدیمی چرا محو شدن ؟ smilee_new2 (15)
مدیر کل انجمن ها
13th December 2012, 05:05 AM
سلام ، خدا قوت
تصاویر قدیمی چرا محو شدن ؟ smilee_new2 (15)
سلام
ممنون.خسته نباشید
تصاویر قدیمی منظورت تو تاپیکها هست دیگه؟ این احتمالا بخاطر اچلود سنتر سایت هست باید این رو از مدیر کل جویا بشم
*مینا*
13th December 2012, 05:09 AM
سلام
ممنون.خسته نباشید
تصاویر قدیمی منظورت تو تاپیکها هست دیگه؟ این احتمالا بخاطر اچلود سنتر سایت هست باید این رو از مدیر کل جویا بشم
بله تصاویر قدیمی که رو آپلود سنتر سایت آپلود شدن و رو تاپیکای آموزشی بودن ...
مدیر کل انجمن ها
13th December 2012, 05:10 AM
همون دیگه مشکل اپلود سنتر هست باید بپرسم ببینم چرا اینجور شده
سمیه نجفی
13th December 2012, 07:28 PM
سلام
دوستان خسته نباشید
یک هفته هست عکسایی که توی پست ها میذارن نیستش نشون نمیده باز نمیکنه شما هم این مشکلو دارید؟
مدیر کل انجمن ها
14th December 2012, 11:00 AM
مشکل از اپلود سنتر هست که مدیر سایت گفتن توی همین چند روز مشکل حل میشه
zina_a
6th March 2013, 12:30 PM
سلام ببخشید منظور گزینه اطلاعات شخصی همون مشخصات کاربری شما هستش؟ متشکرم
مدیر کل انجمن ها
7th March 2013, 03:08 PM
سلام ببخشید منظور گزینه اطلاعات شخصی همون مشخصات کاربری شما هستش؟ متشکرم
سلام.بله اطلاعات شخصی همون اطلاعاتی هست که شما وارد میکنید و برای دیگران نمایش داده میشه
312
7th March 2013, 03:26 PM
ممنون میشم امکانی فراهم بشه که جلوی دریافت دعوت به تاپیک از طرف بعضی کاربران گرفته بشه.الان لیست سیاه مانع از دریافت دعوت به تاپیکهای متعدد بعضی از کاربران نیست.
M@hdi42
4th April 2013, 10:58 PM
با سلام خدمت مدیران وهمکاران عزیز سایت علمی نخبگان جوان
خب دراین مدت که وبسایت نخبگان جوان بودم خیلی چیزها یاد گرفتم .از روابط بسیار زیبای کاربران و مدیران که همه وهمه برای زندگی بنده سرشار از تجربه بودند.
دراین مدت ودوره خیلی ها رو رنجوندم از خودم . ازهمینجا حلالیت میخوام چون با توجه به تفاوت فرهنگی جامعه ما در این نقطه دورافتاده وفقیر کشور با سایر بزرگوارانمان در شهرهای بزرگتر
و کم فرهنگی ما شاید برخورد مناسبی نتونستم داشته باشم. بابت این موضوع بسیار بسیار شرمسارم و عرق سرد شرم بر پیشانی من سنگینی میکنه.
انشالله همه بتونن در مسیری که در آینده پیش رو دارند موفق وموید باشند .
با توجه به اینکه به دلایل شخصی دیگر حضوری در سایت علمی نخبگان جوان نخواهم داشت نمیخوام پست مدیریت رو اشغال کنم.
انشالله مدیران لایقتر و فعالتر ومودبتر از این بنده ناچیز بتونن بخش نظامی رو به مانند روزهای اوج خودش سر پا نگه دارند.[shaad]
پس در خواست دارم اینجانب را از تمام عناوین مدیریتی وکاربری عزل نمایند.[golrooz]
BaAaroOoN
5th April 2013, 05:24 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی همکاران و مدیران گرامی
بنده به دلیل مشغله های متعدد قادر به اداره ی بخش کامپیوتر نیستم
لذا صلاح دانستم تا از پست مدیریت استعفا بدهم
با سپاس
"مهدی"
5th April 2013, 06:34 PM
درود،
امیدوارم ایام به کام همه دوستان باشه........
تصمیم دارم برای مدت کوتاه (3 ماهه) تا پایان خردادماه، به انجمن مراجعه نکنم.
ممنون میشم اگر در این مدت دسترسی بنده از قسمت "اتاق گفتگو" قطع شود.
مرسی.
مبارز
سمیه نجفی
5th April 2013, 07:09 PM
سلام
ببخشيد من اكانتم باز نميشه چكار كنم
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
مدیر کل انجمن ها
6th April 2013, 11:02 PM
سلام
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
سلام دوست عزیز
خسته نباشید
یعنی الان اکانت مدیریت شما باز نمیشه؟
مدیر کل انجمن ها
6th April 2013, 11:03 PM
درود،
امیدوارم ایام به کام همه دوستان باشه........
تصمیم دارم برای مدت کوتاه (3 ماهه) تا پایان خردادماه، به انجمن مراجعه نکنم.
ممنون میشم اگر در این مدت دسترسی بنده از قسمت "اتاق گفتگو" قطع شود.
مرسی.
مبارز
سلام اقای مبارز
خسته نباشید.مشکلی نیست دسترسی بسته نمیشه و تا اخر خرداد مرخصی هستین و همچنان اکانت مدیریت به نام شما هست پس تا اون موقع مرخصی هستین.انشالله با قدرت برگردین
موفق باشید
مدیر کل انجمن ها
6th April 2013, 11:04 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی همکاران و مدیران گرامی
بنده به دلیل مشغله های متعدد قادر به اداره ی بخش کامپیوتر نیستم
لذا صلاح دانستم تا از پست مدیریت استعفا بدهم
با سپاس
سلام خدمت خانم بارون
یعنی یک روز در میان یک ساعت هم نمیتونین بیاین؟
مدیر کل انجمن ها
6th April 2013, 11:06 PM
با سلام خدمت مدیران وهمکاران عزیز سایت علمی نخبگان جوان
خب دراین مدت که وبسایت نخبگان جوان بودم خیلی چیزها یاد گرفتم .از روابط بسیار زیبای کاربران و مدیران که همه وهمه برای زندگی بنده سرشار از تجربه بودند.
دراین مدت ودوره خیلی ها رو رنجوندم از خودم . ازهمینجا حلالیت میخوام چون با توجه به تفاوت فرهنگی جامعه ما در این نقطه دورافتاده وفقیر کشور با سایر بزرگوارانمان در شهرهای بزرگتر
و کم فرهنگی ما شاید برخورد مناسبی نتونستم داشته باشم. بابت این موضوع بسیار بسیار شرمسارم و عرق سرد شرم بر پیشانی من سنگینی میکنه.
انشالله همه بتونن در مسیری که در آینده پیش رو دارند موفق وموید باشند .
با توجه به اینکه به دلایل شخصی دیگر حضوری در سایت علمی نخبگان جوان نخواهم داشت نمیخوام پست مدیریت رو اشغال کنم.
انشالله مدیران لایقتر و فعالتر ومودبتر از این بنده ناچیز بتونن بخش نظامی رو به مانند روزهای اوج خودش سر پا نگه دارند.[shaad]
پس در خواست دارم اینجانب را از تمام عناوین مدیریتی وکاربری عزل نمایند.[golrooz]
سلام اقا مهدی
خسته نباشی
یک چیزی میگم انجام بده دلیل اصلی رو بری من پیام خصوصی کن مطمئن باش بهت گیر نمیدم و به نظرت هر چی باشه احترام میزارم.پس دلیل اصلی رو بفرست برای من چون میخوام بدونم .
موفق باشی
مدیر تالار سایر موضوعات علوم انسانی
7th April 2013, 08:37 PM
سلام
چند روزه اكانتم بازنميشه نه اكانت مديريتم ونه اكانت شخصي خودم صفحه مشخصات كاربريم باز نميشه
پياماي خصوصيم باز ميشه
لطفا اگر ممكنه راهنماييم كنيد ممنونم
مدیر تالار زیست شناسی
8th April 2013, 10:53 PM
سلام
خسته نباشید
مدیر محترم انجمن ها
به دلیل مشکلات شخصی بنده قادر به اداره تالار زیست نمی باشم.
بنابراین از پست مدیریت تالار زیست شناسی استعفا میدهم .
برای کاربران و مدیران سایت آرزوی موفقیت میکنم ...
باتشکر [golrooz]
پیمان هادی فرکوش
حسين17
7th August 2013, 10:00 PM
من ميخوام يك موضوع جديد درست كنم . ميشه منو راهنماي كنيد.
باتشكر
sr hesabi
7th September 2013, 11:52 PM
سلام
بنده به علت يکسري مشکلات مدتي نميتونم به صورت فعال باشم و نتونم اون چيزي که به عنوان همکار هست رو ارائه بدم،البته براي هميشه قصد رفتن ندارم (البته امیدوارم)
به همين علت همه چيز رو به دست خودتون ميدم
بازهم ممنون و شرمنده
راستي از مدير تالار بيماري ها هم عذر خواهي ميکنم
موفق باشيد[golrooz]
Capitan Totti
8th September 2013, 09:53 PM
لطفا در تالار نظامی
3بخش اضافه کنید
1) افسران شاخص (نظامیان شاخص)
2) ایدئولوژی ارتش ها
3) سایر ارتش های دنیا
که در زیر بخش سایر ارتش های دنیا
4ارتش مهم دنیا قرار گیرد
آمریکا (عموما نیروی هوایی)
انگلیس(عموما نیروی دریایی)
فرانسه
روسیه(عموما نیروی زمینی)
ناتو
در مورد موضوعات مهم
هم چند موضوع در بخش های تلار نظامی باید جزء موضوعات مهم باشه
hermion granger
9th September 2013, 02:04 PM
سلام ببخشید من نمیتونم در قسمت پیغام های دوستانم عکس بگذارم و همین مشکل عکس گذاشتن رو در قسمت گروه ها هم دارم. لطفا کمکم کنید .ممنون.[shaad]
سینا666
14th February 2014, 07:34 PM
سلام ببخشید من اینجا گیج شدم چیکار کنم[negaran]
سینا666
14th February 2014, 07:36 PM
ایا کسانی هم هستن که مطالب را با هم به گفتو گو بزاریم
[tafakor][tafakor]
parastoo69
21st July 2014, 05:51 PM
سلام من میخواستم برای صفحه ی پروفایلم یه تصویر بزارم چجوری باید این کارو بکنم؟
یه مشکل دیگه هم دارم نتونستم برای مطلبم عکس یزارم چیکار باید بکنم؟[soal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.