ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوست دارم

touraj atef
7th May 2011, 12:33 PM
دلتنگي كه به سراغت مي آيد دست مي آويزي به همه دنياهائي كه مي تواند ترا وصل به دوست دهد دنياي مجازي و واقعي و جهان ارتباطات را به كام كشي تا بلكه تنها نغمه اي از صداي او را در دور دست ترين ها شنوي دلت تنگ مي شود تنگ معشوق و معشوق شدن دلتنگي تو مي طلبد كه عاشق باشي و عاشقي كني و عاشقي بيني و عاشقانه اش را شنوي دلت تنگ است بهر يك نجواي او ترنمهايش حتي گله و سرزنش و شايد صديا خواب آلودي كه در دور دستي ترا نخواند و حس كني مهمان ناخوانده دنياي رويائيش شده اس ولي دنبال نگاهي آن نگاه خمار آلود ز چشمهائي كه ... و زمان نيز گذرد چون آنچه بارها شنيده اي اين نيز بگذرد و افسوس

بی نگاه به خو د می رو ی بی نگاهی ز گذ شت زمان که ز زندگی تو است.بی نظری به آنچه در حراج ز مانه می گذاری از یاد بر ده ای که این ز مان می گذر د و می ر و د و کشته می شو د و آنچه در این میان قر بانی او ل است وجو د ناز نینی است که بهر تطبیق و تحر یم و تطمیع قر بانی کر ده ای. از یاد بر ده ایم ر و ز گار ی دنیائی داشته ای دنیائی که شاید هیچ کس را اذن دخو ل به آن نمی دادی و لی باز حضو ر داشت و زنده بود و لی حالا نمی خو اهی که اذن دخو ل به آن بدهی حداقل آنقدر ها هم در غار ت در آن دو ر دستها ننشین بیا قدر ی هو ائی تاز ه کن هو ائی زخو یشتن و خو یش ز خو د ز آن چیزی که آفریده شده ای نقشهای بسیاری در رو ز گار به تو داده اند فر زند و همسر و ماد ر و پدر و خو اهر و بر ادر و دو ست و لی کدامین نقش بیش از معشو ق به تو بر از نده بو ده است ؟ کدامین نقش را با طیب خاطر تر از معشو ق دو ست داری بازی کنی ؟ بر ای پذیر فتن این نقش نخست خو د را دو ست باید داشته باشی بر ای دو ست داشتن خو د باید نخست از تطبیق و تحر یم و تنبیه و تطمیع بیر و ن آئی و بر ای این کار باید آزادی را در بر گیر ی بر ای در بر گفتن آزاد ی باید حق این آزادی را به خو د دهی باید این را با تمام وجو د قبو ل کنی و با تمام بند بند وجو دت بپذیر ی که
1/ در زندگی تنها تو می دانی که چیستی و چگو نه شاد ز ند گی خو اهی کر د
2/در زند گی اگر محر و م از چیز ی شوی هیچ کس جز تو آن را حس نخو اهد کرد
3/ بزر گتر ین در و غ محدو د کر دنت در لو ای شعار محافظت از تو است
4/ می تو انی خو د نباشی بیابان را در ز ند گیت مشاهده کنی و یا خو د ت باشی و بیابان را تنها یک ساحل دو ر افتاد ه از در یا تصو ر کنی راز سعاد ت همین است یعنی آن چه خو د دو ست داری ببینی با تمام وجو د نظاره کنی
5/ عشق حق تو است آن را از هر راهی باید تجر به کنی و اگر آن را نفی کنی مطمئن باش دیگران هم عشق را از تو دریغ خو اهند کرد
و6/صلاح ترا چه کسی غیر تو می داند؟.به صلاح خواهانند اجازه نده كه صلاح را چون سلاح برايتان بخوانند ..
زدلتنگی ها گفتم دلم بر ای همه ما رهائی از این تنهائی ها را می خو اهد که بیشتر او قات خو د بر ای خو د آفر یده ایم و در زندانی که آن دگری بهر صلاح خو استه است افتاده ایم
دو ست دار م بر ای خو دت
دو ست دارمبر ای آن ناز نین وجو دت
و دو ست دارم....

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد