ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله اعجاز عددی قرآن

assembeler
22nd April 2011, 06:58 PM
دکتر طریق السوادان آیاتی را در قرآن مجید پیدا کرده‌ است که قید می‌کند موضوعی برابر با موضوعی دیگر است، مثلاً مرد برابر است با زن.

گرچه این مسئله از نظر صرف‌و‌نحو دستوری بی‌اشکال است اما واقعیت اعجاب‌آور این است که تعداد دفعاتی که کلمه مرد در قرآن دیده می‌شود 24 مرتبه و تعداد دفعاتی که کلمه زن در قرآن دیده می‌شود هم 24 مرتبه است، درنتیجه، نه تنها این عبارت از نظر دستوری صحیح است، بلکه از نظر ریاضیات نیز کاملاً بی‌اشکال است، یعنی 24=24.

با مطالعه بیشتر آیات مختلف، او کشف نموده‌است که این مسئله درمورد همه چیزهایی که در قرآن ذکر شده این با آن برابر است، صدق می‌کند. به کلماتی که دفعات به‌کار بستن آن در قرآن ذکر شده، نگاه کنید:

دنیا 115 = آخرت 115

ملائک 88 = شیطان 88

زندگی 145 = مرگ 145

سود 50 = زیان 50

ملت (مردم) 50 = پیامبران 50

ابلیس 11 = پناه جستن از شر ابلیس 11

مصیبت 75 = شکر 75

صدقه ٧٣ = رضایت ٧٣

فریب خوردگان (گمراه شدگان) 17 = مردگان (مردم مرده) ١٧

مسلمین ۴١ = جهاد ۴١

طلا ٨ = زندگی راحت ٨

جادو 60 = فتنه 60

زکات ٣٢ = برکت ٣٢

ذهن ۴٩ = نور ۴٩

زبان ٢۵ = موعظه (گفتار، اندرز) ٢۵

آرزو ٨ = ترس ٨

آشکارا سخن گفتن (سخنرانی) ١٨ = تبلیغ کردن ١٨

سختی ١١۴ = صبر

١١۴

محمد (صلوات الله علیه) ۴ = شریعت (آموزه های حضرت محمد (ص) ۴

مرد ٢۴ = زن ٢۴

همچنین جالب است که نگاهی به دفعات تکرار کلمات زیر در قرآن داشته باشیم:

نماز ۵، ماه ١٢، روز ٣۶۵

دریا ٣٢، زمین (خشکی) ١٣

دریا +خشکی = 45=13+32

دریا = % 71/1111111 = 100 ×45/32

خشکی = % 28/88888889 = 100 × 45/13

دریا + خشکی = % 100

دانش بشری اخیراً اثبات نموده که آب 71/111% و خشکی 28/889% از کره زمین را فراگرفته است.

آیا همه اینها اتفاقی است؟

سوال اینجاست که چه کسی به حضرت محمد (صلوات الله علیه) اینها را آموخته است؟

قرآن هم دقیقاً همین را بیان می‌کند.

خردبین
22nd April 2011, 08:04 PM
درود.ادعای وجود اعجازعددی قرآن ادعایی باطل وپوچ است.استارترتاپیک مرتکب اشتباهی فاحش شده است که بدون تفکرچنین تاپیکی راایجادکرده است.چراکه همه مامی دانیم که قرآن به زبان عربی است امااستارترادعامی کندکه مثلا مرد وزن به یک اندازه درقرآن تکرارشده است.درحالیکه بایدبگوید معادل های عربی این کلمات به این اندازه تکرارشده است.می توانید به سایت www.parsquran.com (http://www.parsquran.com) سربرنیدتاپوچ بودن این ادعاهارامشاهده کنید.همچنین دراینجاازبعضی کلماتی سخن گفته شده که ارتباطی بایکدیگرندارند.مثلا آرزو و ترس چه ربطی به یکدیگردارند؟می شود مرد وزن رابه یکدیگرربط داد اما آرزو وترس؟!

assembeler
23rd April 2011, 12:46 AM
دوست عزیز نظر هرکس برای خودش محترم شاید شما اینو نپذیری ولی دلیل بر پوچ بودن این مطلب نباشه!!!

amin_745
23rd April 2011, 02:02 AM
درود.ادعای وجود اعجازعددی قرآن ادعایی باطل وپوچ است.استارترتاپیک مرتکب اشتباهی فاحش شده است که بدون تفکرچنین تاپیکی راایجادکرده است.چراکه همه مامی دانیم که قرآن به زبان عربی است امااستارترادعامی کندکه مثلا مرد وزن به یک اندازه درقرآن تکرارشده است.درحالیکه بایدبگوید معادل های عربی این کلمات به این اندازه تکرارشده است.می توانید به سایت www.parsquran.com (http://www.njavan.com/forum/redirector.php?url=http%3a%2f%2fwww.parsquran.com) سربرنیدتاپوچ بودن این ادعاهارامشاهده کنید.همچنین دراینجاازبعضی کلماتی سخن گفته شده که ارتباطی بایکدیگرندارند.مثلا آرزو و ترس چه ربطی به یکدیگردارند؟می شود مرد وزن رابه یکدیگرربط داد اما آرزو وترس؟!
حضرت استاد شما سلام نمیگی به جاش میگی درود!!(باشه داداش تو روشنفکر ما ....) لابد اگر عربی مینوشت مگفتی این مال عربهاست به فارسی مربوط نمیشه. ظاهرا شما به ادیان اعتقادی نداری خوب به درک که نداری مگه کسی خواسته شما رو به چیزی وادار کنه؟ نظر هم که میذاری بنویس به نظر من اینطوریه

خردبین
27th April 2011, 10:52 PM
حضرت استاد شما سلام نمیگی به جاش میگی درود!!(باشه داداش تو روشنفکر ما ....) لابد اگر عربی مینوشت مگفتی این مال عربهاست به فارسی مربوط نمیشه. ظاهرا شما به ادیان اعتقادی نداری خوب به درک که نداری مگه کسی خواسته شما رو به چیزی وادار کنه؟ نظر هم که میذاری بنویس به نظر من اینطوریه

درود. سرورگرامی فکرمی کنم شمادرپست خودتان به شیوه مندرس تخریب شخصیت طرف مقابل برای زیرسوال بردن سخنانش روی آوردید.خواهش می کنم به جای اینکارناجوانمردانه وغیرمنطقی وبه جای اینکه به طرف مقابل خودانگ وتهمت بزنیدوطعنه آمیزوبدورازادب صحبت کنید،اگردرراستای موضوع تاپیک سخنی داریدبفرمایید.استارترتاپی ادعایی رامطرح کرده است حالامن ازشماوهرشخص دیگری که موافق این ادعاهستندخواهش می کنم که این ادعاراثابت کنند.سایتی راهم معرفی کردم که درآن می توان به پوچ بودن این ادعاهاپی برد.شمااگرازعلمای خودتان هم سوال کنیدتاآنجایی که بنده اطلاع دارم اکثریت قاطع آنهامخالف این موضوع هستند. ائمه وپیامبرشماهم سخنی ازاین موضوع نگفته اند.به هرحال به یادداشته باشیدکه بهترین راه تخریب چیزی بد دفاع کردن ازآن است.

amin_745
27th April 2011, 11:12 PM
متاسفانه الان فرصتشو ندارم اما حتما پاسخ شما رو تو همین پست میدم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد