ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درددل از سایت ها

kazim
25th March 2011, 12:33 AM
این تاپیکی ماجرای واقعی من فقط دوست داشتم کمی درددل کنم با دوستانم انم در یک تاپیک اختصاصی دوستان می تونه بعد من بیان دردل مثل ماجرای درسایت مختلف داشتند بکنند[golrooz]

msd21
25th March 2011, 07:03 PM
الان که چند روز از سال نو گذشته همه زندگیم شده این سایت، همه دوستام همه رفیقام،چون درسمون تموم شد و همه دوستام رفتن سربازی، خودمم همیین روزا و هممون از هم بیخبریم
یادش به خیر دانشجویی

sadeghol
25th March 2011, 07:19 PM
این سایت نخبگان همیشه یه مشکلی که داره زمان باز کردن چند صفحه آیپی بلاک میشه و باید دوباره کانکت شی یا آیپی تو عوض کنی [asabani] تا دوباره کار کنه اگر نه باید یک ربع منتظر باشی [asabani]

msd21
29th March 2011, 11:38 PM
مدتیه وقتی تو سایتم یه فایلی به نهم container تو task manager بالا میاد که تا 25% از cpu رو میگیره نمیدونم دلیلش چیه و فقط برای همین سایت اتفاق میفته

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد