ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خبر فيلمي خوب است كه به نظر برسد كارگردان ندارد

diamonds55
21st December 2008, 10:36 AM
كيارستمي:
فيلمي خوب است كه به نظر برسد كارگردان ندارد
جام جم آنلاين: «عباس كيارستمي» در فيلم پشت صحنه «زير درختان زيتون» كه در برنامه تصوير هنرمند به نمايش در آمد،گفت: فيلم خوب فيلمي است كه به نظر برسد كارگردان ندارد.

به گزارش فارس ، روز چهارشنبه فيلم و گفت‌وگو با عباس كيارستمي ساخته حميده شريف‌راد در برنامه تصوير هنرمند به نمايش درآمد.

يارستمي در اين فيلم با اشاره به خاطره‌اي اظهار كرد: در يكي از سفرهايم يك متصدي پرواز من را شناخت و به همكار ديگرش معرفي كرد. اما آن متصدي اهميتي نداد و اين براي من به شدت جالب بود.

وي افزود: وقتي متصدي اول به سراغم آمد، از او پرسيدم كه جريان از چه قرار است، او هم گفت كه دوستش همين ديشب فيلم «خانه دوست كجاست؟» را ديده بوده و وقتي به او معرفي شده،گفته بود كه مگر اين فيلم كارگردان هم داشت؟ در واقع فيلم خوب به نظر من، فيلمي است كه به نظر برسد كه كارگردان ندارد.

كيارستمي همچنين در اين باره كه در فيلم‌هايش به نظر مي‌رسد، طراحي صحنه و لباسي وجود ندارد، گفت: فيلم خوب فيلمي است كه به نظر برسد كه طراحي صحنه و لباس ندارد ، در فيلم‌هاي من لوكيشن اهميت بسياري دارد و اهميت لوكيشن كمتر از بازيگر نيست. يك بازيگر مناسب در يك لوكيشن مناسب فيلم خوبي را رقم مي‌زند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد