ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث شب خواستگاریه و شما نیم ساعت وقت دارید همسر آیندتونو بشناسید ، چه سوالایی میپرسید؟

آرامش درون
28th February 2011, 12:00 AM
به نام مهربان زیبا

ضمن عرض سلام خدمت همه شما دوستان و نخبگان عزیز

یکی از مهمترین دغدغه های زندگی ما آدما از همون اول ازدواج بوده و هنوز هم هست ، شاید ریشه خیلی از نا بسامانی های زندگی اجتماعی ما از اشتباهات و نبود شناخت کافی قبل از ازدواج باشه ، سوء تفاهمات ، اختلافات و ... همه به خاطر اشتباه در انتخاب زوج منسب بوجود میاد....
چند وقت پیش در این باره یکی از دوستان سوالی ازم پرسیدن که بهش فکر نکرده بودم ، خوب که فکر کردم متوجه شدم که ما تا قبل از اینکه موقعیتش پیش نیومده بهش فکر نمی کنیم ، در حالی که به خاطر اهمیتش هم که شده باید آمادگی کاملی برای اون موقعیت داشته باشیم ، این سوال تقریبا این بود:
البته برای اینکه بتونیم به شناخت کافی برای همسر مناسبمون برسیم احتیاج به زمان زیادی داریم ، اما فرض کنید که در حال حاضر توی خواستگاری هستید و نیم ساعت وقت دارید تا طرف مقابلتونو با سوالایی که میپرسید بشناسید (هر چند زمان کمیه) ...
این سوالا از نظر شما چی باشن بهتره؟
خیلی لطف می کنید اگه برای هر دو طرف یعنی آقا داماد و عروس خانوم سوالای جداگانه طرح کنید ، و اگه لازم دونستید دلیل اینکه این سوالها رو انتخاب کردید رو هم مطرح کنید....

Bad Sector
28th February 2011, 12:19 AM
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]

شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 12:20 AM
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .

Admin
28th February 2011, 12:21 AM
سلام ...

خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی

حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.

آرامش درون
28th February 2011, 12:21 AM
دوسته من سوالت يه خورده سخته [soal]
خدا نكنه تو همچين موقيعتي قرار بگيري [taajob][taajob][taajob][taajob][taajob][taajob]
.
.
خوب مسلما نمي تونم با هر سوالي طرف مقابلم رو بشناسم . همين جوريش كه بعضي ادما چندين ماه و سال با هم در ارتباطن و سر آخر هم يه جاي كارشون مي لنگه . نمي دونم چي بپرس [tafakor][tafakor][tafakor]

شما دوستان نظرتون چيه [tafakor] ....
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 12:23 AM
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .

آرامش درون
28th February 2011, 12:23 AM
جهت دار سوال نکنید بپرسیید چه اعتقادات مذهبی دارید ؟ ( نیایش ، حجاب ) و..
نظرتون در مورد کار ، ادامه تحصیل ؟
سرگرمی تون درزمان اوقات فراغت ؟
ببینید مطاله می کنن و چه نوع موضوعاتی .
ورزش مورد علاقه ، سر گرمی ، و چیز های به ظهار ساده که می توانند نشانگر شخصیت طرف مقابل باشند .
نظر در مورد معاشرت ، مسافرت ، شرکت در کارهای نیکوکارانه و.......
و مطرح کردن فاکتور هایی که تاکید بر اعتقادات هر یک از ما داره .
ممنونم توضیحاتتون خیلی دقیق و واضح بودن...[tashvigh][golrooz]

آرامش درون
28th February 2011, 12:24 AM
البته یکسرس سواله ای اولیه هست که بزرگتر ها اول با هم تبادل می کنند و سپس وارد این قسمت می شویم مثل داشتم کار، سربازی ، سن ، قد ، اعتقاد .
برای خانم ها سن ، قد ، تحصیلات ، اعتقادات .
در جالسه ی اول نباید طرف مقابل رو زیاد سوال پیچ کرد . اگر به توافق برای جلسات رسیدید خیلی موشکافانه به طرح سوالات بپردازید .
در حین معاشرت در جلسات اول اطلاعات زیادی می توان به دست اورد که ادامه یا قطع رابطه را تعیین می کند .
بازم ممنون...[golrooz]

آرامش درون
28th February 2011, 12:25 AM
سلام ...

خب اولین سوالاتی که معمولا به ذهن هر یک از طرفین ( چه دختر و چه پسر ) میرسه همان معیارهای اصلی شروع یک زندگیه.
یعنی ...
- سوالات اعتقادی
- سوالات شخصی
- سوالات خانوادگی
- سوالات اخلاقی

حالا اگر منظور شما اینه که دقیقا چه سوالاتی رو ممکنه بپرسیمه ... بگید تا دقیقا بگم.
تقریبا این سوالا شامل همه این موارد میشن ، بالاخره همه این موارد برای شناخت کسی که میخوایم یه عمر باهاش زندگی کنیم از اهمیت بالایی برخوردارن...

setaysh163
28th February 2011, 12:28 AM
ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]

RezaOnlinE
28th February 2011, 01:25 AM
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت

والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .

من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب [bamazegi] )

Bad Sector
28th February 2011, 01:30 AM
قبول دارم خیلی سخته ، ولی بالاخره یه روزی هممون تو یه همچین موقعیتی قرار میگریم ، شاید بهتر باشه از الان بهش فکر کنیم ، تا اون روز به چه کنم چه کنم نیافتیم[nishkhand]

نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [tafakor]

دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .

amin_745
28th February 2011, 01:36 AM
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری[bamazegi] تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست

زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)

مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.

parvazeh
28th February 2011, 01:48 AM
تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
‏2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...

تووت فرنگی
28th February 2011, 04:32 AM
فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]

غزل بارون
28th February 2011, 01:42 PM
خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت

0014
28th February 2011, 03:56 PM
ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.

warrior
28th February 2011, 04:46 PM
سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.

آرامش درون
28th February 2011, 05:51 PM
داداش گلم سوالت نکته انحرافی داره!!!! تو نیم ساعت هم باید بپرسی هم جواب بدی یعنی فقط 15 دقیقه وقت داری تو که هنوز شروع نکرده حق زنتو خوردی[labkhand]
خوشم میاد که تو گول زدن خودمون استادیم[taajob] چه تضمینی برای شنیدن جواب راست یا حداقل پرهیز از بزرگنمایی هست که معمولا تو این مواقع همه دچارش میشن.
حالا من یه سوال میپرسم وقتی با یه نفر آشنا میشید و اون یه نفر به دلتون میشینه از چی اون خوشتون اومده؟
کمالات یا جمالات
آآآآآآآآآررررررررره همتون درست گفتید :کمالات[droogh][tashvigh] خوب البته استثناء هم وجود داره که شامل همه نیست

زندگی مثل یه هندونه سر بسته میمونه (واسه همینه که پدیده ی به شرط چاقو اختراع شده ) آدما به طور متوسط 70 سال عمر میکنن و اکثرا در حالی از دنیا میرن که هنوز خودشون رو نشناختن (شناختن یکی دیگه تو ربع ساعت!!!!!)

مراسم خواستگاری فقط یه معارفه جمعی بین دو جوون و خانوادهاشون که اگر کلیات هم رو پسندیدن باید یه مدتی رو با هم بگذرونن تا به یه شناخت نسبی برسن . بعد نامزدی که زمان اصلی شناخت جزییات که متاسفانه اینجا اکثرا به رمانتیک بازی اون رو تلف میکنن وفردا وا.........
البته این نظر شخصی بنده ست.

تاپیک جالبیه.
من اول از مسایل اعتقادی میپرسیدم: خدا و دین و ایمان و پایبندی
خب یه سری از اطلاعات هم از قبل هس دیگه
‏2. میپرسیدم در مورد روابط اجتماعی،ادامه تحصیل ،کار و ظاهر طرف مقابلش چه نظری داره.
چون مبنا بر ازدواجه پس دروغ خیلی کم پیش میاد ولی بازم درخواست میکردم اساس رو بر صداقت بذاریم چون از دروغ متنفرم.
دینگ دینگ زمان تموم شد و حکایت همچنان باقیست...

نه خير [taajob]
كي گفته كه همه تو همچين موقعيتي قرار مي گيرن [khande]

دوست خوبم حتی اگر آشنایی با شیوه ایی به جز خواستگاری باشه در ابتدای آشنایی سوالاتی برای اشنایی مطرح می شه .
هدف دوست خوب ما طرح سوالاتی مفید و کلیدی برای آشنایی است .

با سلام و عرض وقت بخیر خدمت دوستان
خدا قوت

والله هنوز واسه من این موقعیت پیش نیومده . ولی از نظر من نمیشه با سوال کردن و حرف زدن نیم ساعته طرف مقابل رو شناخت .
شناخت وقتی حاصل میشه که طرفین با هم رفت و آمد داشته باشند . بدون پرسیدن هرگونه سوالی انسان با دیدن رفتار و طرز برخورد طرف مقابلش پی به شخصیت اون میبره . شناختی که با هزاران سوال هم حاصل نمیشه از دیدن حالات و رفتار های عادی و روزمره طرف مقابل به دست میاد .

من در اون نیم ساعت سعی میکنم بفهمم بلده غذا درست کنه یا نه ! ( نخندید ، جدی گفتم . خیلی واسم مهمه خوب )

ازش میپرسم چرا میخواد نیم ساعته ازدواج کنیم[khande][golrooz][cheshmak][khandeshadid][khanderiz][dooa]

[b]فقط باید بفهمم صداقت داره یا نه[golrooz] همین![golrooz]

خب مسلما سوالات واضح پرسیده میشه منظور اعتقادات مذهبی-علاقه مندی های ایشان نسبت به ورزش و سرگرمی ها و همچنین مطالعه کتاب-در ارتباط با شغل ایشان -ادمه تحصیل-برای آشنایی بیشتر او هم اگر جلسه اول خوب پیش رفت میشه از دوستانش طرف مقابل را شناخت

ازش میپرسم چقدر من رو میشناسه؟
من بهتر از هر کسی خودم رو میشناسم.و این رو میدونم که من ممکنه با هر اخلاقی سازگار باشم ولی هر کسی نمیتونه بامن سازش داشته باشه.
ولی مسائلی که تو جلسه ی خاستگاری حتما مطرح میکنم:یکی بحث حجابه و دیگه اینکه تو تصمیمات زندگی حرف اول و آخر رو مرد میزنه.
البته بنده فرد مستبد و متکبری نیستم ولی در تجربیاتی که در برخورد با جنس مخالف داشتم به این نتیجه رسیدم که قوه ی تفکر خانم ها نسبت به آقایان پایین تر است.

سلامی پا برهنه!
ببخشید ها ولی همینجوری که نمیشه!!!
مطمئنا باید از قبل یک چیزایی رو ازش بدونیم.
حالا چه از طریق خودمون و چه از طریق خانواده.
حالا با فرض محال اگه آدم تو یک همچین موقعیتی قرار گرفت ، اولین سوالی که من میپرسم در مورد اعتقاداتشه .
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد طرز فکر و اندیشه شه.که فکر میکنم این سوال خیلی وقتمون رو بگیره.
سوال بعدی ای که میپرسم در مورد صداقته.
بعدی هم یکسری از سوالاتیه که شخصیت و فرهنگش رو بهم نشون بده.
مثل رنگ مورد علاقه، غذا مورد علاقه، ورزش ، قرآن، زمان ، جامعه ، و...
امیدوارم که با این سوال ها وقتمون تموم نشه و بتونیم بیشتر همدیگه رو بشناسیم.

[b]با تشکر از همه دوستانی که تو این بحث شرکت کردن ، منظور من از طرح این سوال این نبود که به شناخت دقیق و کاملی از طرف مقابلمون برسیم ، این واقعا غیر ممکنه که بشه کسی رو تو نیم ساعت شناخت ، اما بالاخره این وقتیه که در اختیار ما قرار گرفته شده و بهتره که به بهترین نحو ممکن ازش استفاده کنیم ، شاید سوالایی باشن که بشه باهاشون به یه شناخت نسبی رسید ، ما برای انتخاب خیلی چیزا وقت کمی داریم و مجبوریم با ترفند هایی از این وقت کم بهترین انتخاب رو بکنیم...

آرامش درون
28th February 2011, 05:57 PM
اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟

aleyasin
28th February 2011, 06:01 PM
به نظر من اگه تو همون نگاه اول از همديگه خوششون بياد همچين براي هم چاخان مي كنن و دروغ تحويل هم مي دهند كه يه جوري طرف رو راضي كنن.
اگه هم خوششون نياد همچين همديگه رو سؤال پيچ مي كنن كه از خواستگاري رفتن پشيمون بشن.

UniverCell
28th February 2011, 06:05 PM
بنام خدا

به ما نيم ساعت وقت دادن كه همديگر رو بشناسيم.به خاطر همين مستقيم ميرم سر اصل مطلب
اين زندگي رو خداوند منان به ما بخشيده است و ازدواج رو بهترين وصلت وارتباط بين اقايان و خانم ها قرار داده است تا در كنار يكديگر به ارامش برسند. و در اين ميان واجبات و محرماتي رو براي ما مشخص كرده. ايا شما واجبات خدا رو انجام و محرمات اون رو ترك ميكنيد.............تو خونه بيشتر از چه كسي حرف شنوي داريد.پدر و مادرتون از شما راضي اند شما چطور از زندگي تون راضي هستيد.........دوست دارين بيشتر تو خونه باشين يا جامعه..بهتون زنگ ميزنيم

amin_745
28th February 2011, 06:27 PM
ببخشید که این حرف ها رو میزنم ولی صادقانه میگم و واقعا برام سوال پیش اومده

اکثر دوستان اولین سوالاتشون در مورد اعتقاداته. میشه یکم بیشتر توضیح بدید که یعنی چه؟
منظورتون سولات شب اول قبره
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟
یعنی این که بدونید طرفتون شیعه 12 امامی هست برای اولین برخورد کافی نیست؟
فرض که اعتقادی در حد تیم ملی باشه!! چند نفر از شما میتونید با این مسئله کنار بیایید؟

آرامش درون
28th February 2011, 06:52 PM
ببخشید که این حرف ها رو میزنم ولی صادقانه میگم و واقعا برام سوال پیش اومده

اکثر دوستان اولین سوالاتشون در مورد اعتقاداته. میشه یکم بیشتر توضیح بدید که یعنی چه؟
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟
فرض که اعتقادی در حد تیم ملی باشه!! چند نفر از شما میتونید با این مسئله کنار بیایید؟
اینم حرفیه[tafakor]
البته اعتقادات اولویت بالایی دارن ، ولی صرف معتقد بودن فک نمکنم کافی کافی باشه ، شاید بعضیا باشن که نماز و روزه شون به هیچ وجه ترک نمیشه ولی از شناخت خدا فرسخها فاصله داشته باشن و برای زندگی کردن مناسب هم نباشن...

UniverCell
28th February 2011, 08:42 PM
كسي كه واجبات و محرمات خدا ر و انجام نده نميتونه همسر خوبي برا ادم باشه

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 08:50 PM
البته فکر می کنم منظور دوست ما اینکه که قدر ت ریسک پذیری اقایان بالا تر و اینده نگری خانم ها بهتره و می توانند مکمل یکدیگر باشند .

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 08:51 PM
اعتقادات یکدیگر رو با سوالاتی سنجیده ادراک کنید برای مثال بپرسید کتاب با چه موضوعاتی مطالعه می کنند .

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 08:55 PM
اما از نظر خود من سوالایی که پرسیده میشن یه طرف هستن ، و جوابها یا حتی نوع رفتاری که طرف مقابل بعد از شنیدن سوال از خودش بروز میده یه طرف دیگه ، مثلا اگه از طرفمون بپرسیم که شما به مادیات اهمیت میدید ، و اون در جواب بگه : نه به هیچ وجه ، من اصلا مادیات برام مهم نیست و فقط ههمسرم واسم مهمه و بس....
خب این رفتار و این جواب به نظر شما معرف چیه؟
یعنی واقعا طرف به مادیات به هیچ وجه اهمیت نمیده ؟ مطمئنا نه... توی این دنیایی که ما توش زندگی میکنیم ، دو دسته بیشتر وجود ندارن:1. اونایی که خیلی زیاد به مادیات اهمیت میدن و 2. اونایی که کمتر از بقیه به مادیات اهمیت میدن ، و نمیشه آدمی رو پیدا کرد که هرگز به مادیات اهمیت نده ، پس طرف مقابل یا تحت تاثیر احساسات چیزی رو گفته که اصلا درست نیست ، یا کلا خیلی آدم صادقی نیست ، پس این میشه یه پون منفی به ضرر طرف مقابل...
خب راه های دیگه ای هم هست و سوالای دیگه که بشه باهاش شناخت نسبی ای از طرف مقابل تو این نیم ساعت به دست آورد به نظر شما به غیر از این مورد دیگه چه چیزی هست؟

اینکه بپرسیم غیر از کارو درس چه مسولیت هایی رو در قبال دیگران بر عهده داره ؟
در قبال خانواده ، دوستان و هم نوعان .
اگر مستقیم بپرسیم شما به پول اهمییت میدید یا نه سوال بسته مطرح کردید .
در جلسات اول خوصا معمولا افراد سعی می کنند طوری پاسخ بدهند که خوب جلوه کنند .

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 09:12 PM
تا اینجا یه جمع بندی با توجه به نظرات دوستان انجام میدم .
در گفتگوی تلفنی اولی سوالاتی می بایست تبادل شود . مثل قد . وزن . سن . اصالت کار . تحصیل . اعتقاد مذهبی .شغل والدین برای سنجیدن سطح اولیه خانواده ها
با بر گذاری جلسه اول با فرض قبوولی شرایط اولیه موقعیتی را فرض کردیم که خانم و اقا در حال آشنایی بیشتر هستیم .
جلسات و بر خورد های اول بسیار مهم است .
این موقعیت را با ازمون استخدامی اشتباه نگرید .
سوالات تکراری و کلیشه ایی نپرسید .
مسایلی هست که باید به مرور بشناسید نه یکباره .
طوری سوال نپرسید که طرف رای کسب توافق با شما همواره شما راتایید کند .

از خواستگاری تا ازدواج طی مراحل بسیاری مانده عجله نکنید .
هدف پرسیدن سوالاتی است که با یک تیر چند نشان یزنید و.
پس فکر کنید و بپرسید و زیاده گویی نکنید .
قصد داریم بدانیم طرف مقابل تا چه میزان با ما دارای اشتراکات مثبتی است .
اینکه تا چه میزان می توانیم با فردی که در خانوادهو فرهنگی متفاوت بزرگ شده انطاف نشان دهیم .
برای چنین انعطافی باید پایه ی مشترکی پیدا ککرد البته اگر وجو د داشته باشد .
نکته ی مهم اینکه کسی هم که 100 درصد مشابه شماست کیس مناسبی نیست برای مثال دو فرد نا صبور و تند خو و لج باز !
دوستان عزیز به طرح سوالات خوبی پرداختید اما بیشتر تامل کنید .
من از شما می پرسم شما ادم خوبی هستید ؟ خب شما می گویید بله .یا بر عکس .
ببینید من نوعی در عمل خیرم به کسی می رسد ؟
اهل معاشرت هستم ؟ در جمع رفتارم را بسنجید .

در عمل خیلی مسائل روشن می شود به طرح سوالات در چنین موقعیت هایی بپردازید .
برای مثال :
اگر حادثه ایی رخ بدهد چه واکنشی انجام می دهند ؟

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 09:15 PM
اعتقاد شما دوست گرامی قابل احترامه .
بهتره این تعبیر رو به کار برد که دو طرف باید هم جهت با یکدیگر پیش برند درتمام امور .
و اینکه اگر در راستای فرایض دینی و اعتقادی کاری رو انجام می دهند واقعا به فلسفه اش واقف باشند و در زندگیشون تاثیر داشته با شه نه از سر اجبار یا عادت . انجام ان به صورت غیر موثر .

s.golgol
28th February 2011, 09:54 PM
سلام به همگي
به نظر من اعتقادداشتن به كليات يه مسئله مهمه اما آيا ميشه اعتقاد و از گفتار يه فرد تشخيص داد ؟ دوست عزيز من به شما ميگم كه آدم معتقديم اما دوصد گفته چون نيم كردار نيست
با دين نوع رفتار هركس ميتوني متوجه بشي كه به اصولي كه براي شما مهمه پابند هست يا نه
من با خيلي از افراد درمورد انتخاباشون صحبت كردم و متوجه شدم بيش از 80 % كسايي كه صرفا با توجه به اعتقادات مذهبي طرف مقابلشون تصميم ميگيرن متاسفانه در زندگي با شكست روبه رو شدن بهتره كلي نگر باشيم و از پرسيدن سوالات كليشه اي خودداري كنيم
صحبت هاي شب خواستگاري هيچ جا ثبت نميشه پس اگه من بگم نماز ميخونم و ......... و بعدها در زندگي بهش عمل نكنم جايي گير نيستم البته اگر وجدان نداشته باشم كه بهم يادآوري كنه
بهتره با به تصوير كشيدن يه شرايط خاص به قول دوستمون مثلا برخورد با يه حادثه از طرفمون بخوايم برامون توضيح بده كه تو اين شرايط چيكار ميكنه و بعد فكر كنيم كه ما دوست داريم طرفمون چكار كنه و با مقايسه اين جوابها ميتونيم بفهميم كسي كه رو به روي ماست ميتونه مكمل خوبي براي ما باشه
يا مثلا كمبودهاي خودمونو در طرفمون جستجو كنيم ببنيم در جايي كه ما ضعف داريم آيا اون نقطه قوتي داري تا بتونه ضعف مارو پوشش بده

اميدوارم همه انتخاب هاي عاقلانه اي داشته باشند تا سالها عاشقانه زندگي كنند

amin_745
28th February 2011, 10:45 PM
كمبودهاي خودمونو در طرفمون جستجو كنيم ببنيم در جايي كه ما ضعف داريم آيا اون نقطه قوتي داري تا بتونه ضعف مارو پوشش بده

درود بر شما شما دقیقا به اصلی اشاره کردید که مد نظر بنده هم هست [tashvigh][tashvigh]
ولی من یه سوال پرسیدم که هنوز کسی جوابشو نداده

سوالات اعتقادی کدومه و باید دقیقا چی بپرسیم؟

من هرچی فکر میکنم نمی تونم سوالی پیدا کنم که پرسیدن او فقط در شان خدا نباشه اگه کسی میتونه لطفا جواب بده

s.golgol
28th February 2011, 11:28 PM
من يه جواب براتون دارم البته شايد بتونه كمكتون كنه
من معتقدم هيچ كدوم از ما نميتونيم درمورد اعتقاداتمون دقيق حرف بزنيم چه برسه به اينكه اعتقادات طرف مقابلمون رو بفهميم ايمان ما اكتسابي نبوده بلكه موروثي بوده و كم پيدا ميشه كسي كه با علم و اطلاع ايمان داشته باشه همه ما فقط ميدونيم خدايي هست كه تنهاست و همه آفريده اون هستيم و برا راهنمايي ما پيامبر و امام فرستاده و يه كتاب آسماني داريم كه قرانه و بايد از دستوراتش اطاعت كنيم اينو همه ميدونيم يعني از بچه گي بهمون ياد دادن و اينقدر تكرار شه كه ديگه ملكه ذهنمون شده و توي جامعه امروز ما همين براي شروع كافيه بهتره به اين فكر باشيم كه زندگي رو از دين و اعتقاد جدا كنيم ما ميتونيم با احترام به عقايد و تفكرات هم با هم زندگي كنيم حتي اگه بين عقايدمون دنيايي فاصله باشه بايد ياد بگيريم همه ي انسانها در اعتقاداتشون آزادن و هرگز ما نميتونيم بگيم كي از كي بهتره و مرتبه اش پيش خدا بالاتره داستان حضرت موسي رو كه شنيدين ؟
بخونين خوندنش خالي از لطف نيست

روزی خداوند به حضرت موسی می گوید: امشب که به میقات می آیی پست ترین مخلوق مرا هم با خودت بیاور.

حضرت موسی خیلی گشت تا شاید موجودی که پست تر از آن وجود نداشته باشد پیدا کند. از انسان ها نا امید شدند یعنی شاید خیلی از انسان ها از منظر انسان های دیگر، پست می نمودند اما وقتی حضرت به آن ها نگاه می کرد با خود می اندیشید که شاید از نظر خدا پست نباشد. تا اینکه به سگی رسید که هم شل بود و هم کور و هم بیماری داشت. حضرت طنابی دور گردن سگ انداخت و شبانه او را با خود به سمت میقات می برد. در راه با خود اندیشید که نکند این مخلوق خدا، پست ترین موجودات نباشد. به خاطر همین ریسمان از گردن سگ باز و او را رها کرد.
وقتی به میقات رسید، خدا فرمود: موسی چه شد؟
حضرت عرض کرد: چیزی نیاورده ام.
خدا فرمود: به عزت و جلالم سوگند اگر آن سگ را قدمی جلوتر می آوردی من تو را از پیغمبری عزل می کردم!

موفق باشيد

Admin
28th February 2011, 11:42 PM
خدات؟
پیغمبرت؟
امامت؟
نمازت؟؟

سوال در مورد اعتقادات یک فرد اصلا به این موردی که طرف مقابل شیعه ی 12 امامی هست یا نه مربوط نمیشه.
چون از قبلش شما می دونستی که مسلمان هست و احتمال قوی شیعه هم هست و ...

اعتقادات در افراد مختلف درجه های متفاوتی داره.

یکی نماز می خونه روزه نمی گیره.

یکی اهل نماز و روزه هست ولی حجابش رو درست رعایت نمی کنه.

یکی هم اهل نماز و روزه هست و حجابش رو هم رعایت می کنه منتها اعتقادات خاص مذهبی ای داره ... مثلا عادت داره نمازش رو اول وقت بخونه و ...

تمامی این موارد و نکات ریز در زندگی آینده ی خودتون خیلی تاثیر داره برای همین به شدت تاکید دارم که اولیت اولتون عقاید و اعتقادات مذهبی باشه.

مثلا برای یکی حجاب همسرش ممکنه زیاد مهم نباشه ولی برای یکی دیگه مهم باشه.

چادری بودن یا مانتویی بودن ..!

رعایت حجاب در مقابل نامحرم ...

نحوه برخورد با نامحرم ...

نحوه برخورد با فامیل ...

نحوه برخورد با محرم ها ...

همه و همه از ریز تا درشتش مطمئنا تاثیر میذاره.

همچنین به همه توصیه ی جدی دارم که حتما کسی رو انتخاب کنید که به خودتون از لحاظ مذهبی نزدیک باشه نه اینکه بخواید نزدیک به عقاید خودتون بکنیدش ...!

ساناز فرهیدوش
28th February 2011, 11:58 PM
درود بر شما شما دقیقا به اصلی اشاره کردید که مد نظر بنده هم هست [tashvigh][tashvigh]
ولی من یه سوال پرسیدم که هنوز کسی جوابشو نداده

من هرچی فکر میکنم نمی تونم سوالی پیدا کنم که پرسیدن او فقط در شان خدا نباشه اگه کسی میتونه لطفا جواب بده

می تونید خیلی مختصر بپرسید جه عقاید مذهبی دارند ؟
با توجه به دین و فرقه ی مورد نظر در مورد انجام فرایض انفرادی ، پایبندی بدان و شرکت در امور عبادت جمعی و.. خیلی چیزای دیگه .
مثل کمک به هم نوع

ساناز فرهیدوش
1st March 2011, 12:03 AM
سوال در مورد اعتقادات یک فرد اصلا به این موردی که طرف مقابل شیعه ی 12 امامی هست یا نه مربوط نمیشه.
چون از قبلش شما می دونستی که مسلمان هست و احتمال قوی شیعه هم هست و ...

اعتقادات در افراد مختلف درجه های متفاوتی داره.

یکی نماز می خونه روزه نمی گیره.

یکی اهل نماز و روزه هست ولی حجابش رو درست رعایت نمی کنه.

یکی هم اهل نماز و روزه هست و حجابش رو هم رعایت می کنه منتها اعتقادات خاص مذهبی ای داره ... مثلا عادت داره نمازش رو اول وقت بخونه و ...

تمامی این موارد و نکات ریز در زندگی آینده ی خودتون خیلی تاثیر داره برای همین به شدت تاکید دارم که اولیت اولتون عقاید و اعتقادات مذهبی باشه.

مثلا برای یکی حجاب همسرش ممکنه زیاد مهم نباشه ولی برای یکی دیگه مهم باشه.

چادری بودن یا مانتویی بودن ..!

رعایت حجاب در مقابل نامحرم ...

نحوه برخورد با نامحرم ...

نحوه برخورد با فامیل ...

نحوه برخورد با محرم ها ...

همه و همه از ریز تا درشتش مطمئنا تاثیر میذاره.

همچنین به همه توصیه ی جدی دارم که حتما کسی رو انتخاب کنید که به خودتون از لحاظ مذهبی نزدیک باشه نه اینکه بخواید نزدیک به عقاید خودتون بکنیدش ...!

البته دین هرکس خیلی از فاکتور ها و در حقیقت نگرش و دیدگاه شخص و خط مش وی را مشخص می کنه اما پایبندی و اجرای ن هم حائز اهمییت زیادیه .
و باید به نحوه ی برقراری روابط اجتکاعی همان طور که اقای کاوه اشاره کردند توجه بشود و در عین حال در نظر گرفتم خصوصیات شخصیتی که بسیار حائز اهمییته .
برای مثال اقایی که خیلی متعصب و حساسه نباید با خانمی ازدواج کنه که خیلی با خونگرمه و با تعامل اجتماعی قویی با بقیه داره ازدواج کنه .
البته اینجا همگونی فرهنگی و شرایطی که افراد در ان محیط شکل گرفتند خیلی مهمه
فراموش نکنید که نمی تونید طرف مقابلتون رو عوض کنید .
ازدواج توافقی برای پذیرفتن طرف مقابل و قبول تمام وِزگی هایی است که دو نفر برای ادامه ی مسیر زندگی انتخاب می کنند .

*FATIMA*
1st March 2011, 01:42 AM
به نظر من چیزی که چهارچوب زندگی رو میسازه :
1/ صداقت 2/ اعتماد 3/ کار 4/ خودشناسی خودش و من
البته اعتقادات مذهبی هم تا اونجایی مهم است که به قول آقا مصطفی از لحاظ مذهبی به من نزدیک باشه نه اینکه من یا شخص مقابل همدیگر رو به اعتقادات مجبور کنیم بلکه بتونیم با دلیل و منطق همدیگر رو راضی به این اعتقادات کنیم .
ولی همه اینا با عمل کردن انجام پذیره نه با حرف و وعده و وعید
پس در عرض نیم ساعت هیچ جوابی بهش نمیدم

نازخاتون
1st March 2011, 02:05 AM
- سلامتي روحي و عقلي

- تفاهم در مذهب و اعتقادات

- صداقت، صداقت، صداقت، صداقت،آبرو و نجابت

البته ٣٠ دقيقه زمان كمي هست براي شناخت متقابل طرفين و عملا هم چنين زمان كوتاهي بهيچ عنوان منطقي نيست..
به قول ما ايرانيها وقتي شرايط اوليه مورد پذيرش بود و طرف به دل نشست، گامهاي اصلي و زمان شناخت اصلي آغاز مي شود كه توصيه ام اينه كه در مرحله شناخت فاز احساس،دلبستگي و ... را تعطيل و فاز عقل و چشم و گوش و هوش را خوب باز كنيد...و بعد از آشنايي و مقبوليت و پذيرش براي ازدواج هر چه خواهيد دل ببنديد و عشق بورزيد...
آدمها هزاران لايه دارند سعي كنيد خوب خوب همديگر را بشناسيد...

amin_745
1st March 2011, 04:07 AM
با تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظرشون رو گفتن [golrooz][golrooz] و آرزوی خوشبختی وسعادت برای همه
هنوز حرف برای گفتن در این مورد زیاده اما ترجیح میدم به این بحث خاتمه بدم .
فقط نکته آخر : آدمها در مورد هیچ چیز به راحتی مسایل اعتقادیشون نمی تونن دروغ بگن!

7raha7
1st March 2011, 08:14 AM
عجب..........
به نظر من نیم ساعت اصلا کافی نیست.... هرچند فکر کنم هنوز زود باشه تو این بحث شرکت کنم... و بهتره فقط شنونده(خواننده!)
باشم...
اما درمورد اعتقادات.... درسته که باید حساسیت به خرج داد....
اما درمورد مذهب...
فکر کنم مذهب از اعتقادات کاملا مجزا باشه... ممکنه یکی مذهبی باشه اما اعتقادات اساسی نداشته باشه...
یا برعکسش...
دراین مورد تصمیم با خود طرفه که کدومو ارجحیت بده...
که من اعتقاداتو انتخاب میکنم... و فکر میکنم اگه کسی فقط به خدا ایمان داشته باشه و حتی تو همون نیم ساعت بتونه برام وجودشو منطقی اثبات کنه و من متوجه شم که خدا رو عاشقونه دوست داره همه چی حله...
چون کسی که ایمان داره( نه از نوع ایمانی که همه ادعا میکنن) گناه هم نمیکنه... دروغم نمیگه... و بقیه ی چیزا....
اما همونطور که خودتونم اشاره کردید تشخیصش مشکله... و اگه میشد به همین قضاوتها اعتماد کرد ما دیگه فرزند طلاق نداشتیم...
پس بهتره به جای بحثای اینجوری بریم و به مسائل دیگه ای مثل شناخت شخصیت ها از طریق حرکات و گفتار و... بپردازیم که راه حل این مشکلو هم دربرمیگیره...

امید عباسی
1st March 2011, 03:22 PM
به نظر من كه نيم ساعت اصلا كافي نيست، شناخت طرف مقابل نياز به چند ماه معاشرت داره تا بتونيد طرف مقابل رو در تمام شرايط بسنجين!

محسن آزماینده
1st March 2011, 04:44 PM
من نظرش را در مورد دیگران تو فامیل میپرسم
اینطوری هم اعتقاداتش مشخص میشه هم بعضی از احساساتش مانن حسادت و...
البته گفتنش سخته

مهندس امید
1st March 2011, 05:11 PM
من نگاه به فرهنگ خانواده میکردم
سطح مالیشون
اعتقادات
طرز تفکر دختر یا پسر
وضعیت ظاهریه خانواده
وضعیت اخلاقی
وضعیت برادرا و خواهرا
طرز زندگی
بعد میگردم دنبال نواقص طرفم در سوالاتی که ازش میپرسم

ساناز فرهیدوش
1st March 2011, 09:41 PM
[QUOTE=amin_745;208809]با تشکر از همه دوستان که لطف کردن و نظرشون رو گفتن [golrooz][golrooz] و آرزوی خوشبختی وسعادت برای همه
هنوز حرف برای گفتن در این مورد زیاده اما ترجیح میدم به این بحث خاتمه بدم .
فقط نکته آخر : آدمها در مورد هیچ چیز به راحتی مسایل اعتقادیشون نمی تونن دروغ بگن!

[/QUOTEبالاخره تا جایی ایفای نقش نادرست ادامه پیدا می کنه اما در کل اگر حرف های مختلف را بهم ربط بدیدو در عمل و طی گذر زمان حساب شده می تونیم به خیلی مسائل پی ببریم .

زمان هم فاکتور مهمی است اگر طرف واقعا از طرف خانواده ف خود فرد مورد قبول واقع شد باز هم برای آشنایی زمان می گذاریم .البته اگر دو طرف خیلی معتقد به مشاور داشته باشند طی انجام تسا های روان شناسی می تونیم اه حدااکثر اطلاعات لازم دست پیدا کنیم .
مسائل اعتقادی فقط انجام فرایض دینی نیست بلکه تمام وجوه شخصیتی افراد رو در بر می گیره .

mohands saman
2nd March 2011, 01:29 AM
از او میخواهم بدانم 1 مرا توصیف کند 2 درک کردن انسان را در چه میداند 3 اعتقاداتش چیست و در پایان او جه انتظاری از همسر آینده خود دارد و آیا انتظاراتی که دارد را در خودش تجسس کرده ؟ موفق باشی[khodahafezi]

مهندس امید
2nd March 2011, 05:54 PM
یه سوال انسانا چرا ازدواج میکنن؟؟؟؟
اصلا ما ها چرا احساس نیاز به ازدواج پیدا میکنیم؟؟؟؟

ساناز فرهیدوش
2nd March 2011, 10:13 PM
برای هرکس ازدواج می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه .

اما داشتن یک تکیه گاه ، همراه و رفع نیاز های جسمی و عاطفی می تونه دلایل خوبی باشه !

آرامش درون
4th March 2011, 12:00 PM
از همه دوستان مچکرم که علی رقم اینکه قبول داشتن که نیم ساعت برای شناخت شریک زندگی خیلی کمه ولی نظر خودشونو دادن...

اما تا اینجای کار با مطالعه پست های دوستان به طور خلاصه این نکات برای من برداشت شد:
اگه از این مورد بگذریم که همه دوستان اذعان داشتن که نیم ساعت وقت بسیار کمی برای شناخت طرفشون هست...
اولا اکثر دوستان یکی از مهمترین سوالاتی که دوس دارن از طرف مقابلشون بپرسن سوالای مذهبی و اعتقادی هستش ، که خودش جای بحث داره ، البته شاید برای وقت اندکی که در ختیار داریم سوالات مذهبی شناخت بهتری برامون بیارن تا سوالای دیگه....

اما یکی از مهمترین مسائلی که میشه توی این وقت کم بدست آورد میزان صداقت طرف مقابل هستش ، ممکنه ما سوالاتی بپرسیم که نیتمون از پرسیددن اون سوال گرفتن جواب نباشه ، فقط بخوایم این موضوع برامون روشن بشه که در جوابی که میده چقدر صداقت رو رعایت میکنه....

یه نتیجه گیری هم برای خودم به دست اومد اونم این بود که در .اقع باید تاپیک جامع تری ایجاد میکردم ، چون به نظرم ابتدا این موضوع باید روشن بشه که اصلا یه دختر یا پسر ایرانی از همسر آیندش چی میخواد و چه انتظاری داره یا اینکه چه جور رفتاری رو میپسنده ، که انشالله در همین رابطه تاپیکی ایجاد میکنم....

تووت فرنگی
4th March 2011, 02:33 PM
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz] بحــــــــــــــََـــــــ ـــث خوـــــــــــــــــــــــ ــــــــــبی بود

e.einitabar
4th March 2011, 02:48 PM
دوست دارم تو اون نیم ساعت ازش بخوام صداقت رو برام تعریف کنه
به نظر من کسی که بتونه صداقت رو درست تعریف کنه یعنی اگه هم صادق نباشه در آینده میتونی امیدوار باشی که میتونه صادق بشه
صداقت بالاترین رکن زندگی
امیدوارم که همگی صادق باشیم

wild_man
8th March 2011, 03:51 PM
نیم ساعت وقت زیادیه....
خوب ، اولین و تنهاترین سوال چه در نیم ساعت و چه در یک سال اینه که بدونیم تعریفش از انسانیت چیه؟؟؟!!
اینطوری هم برخوردش با شرایط بحرانی رو میفهمیم، هم ایدآل هاشو متوجه میشیم، هم خواست هاش رو و هم خصوصیات اخلاقیش رو و هم اینکه در این نیم ساعت با طرح این سوال فهم و ارزش خودتون رو بهش نشون میدید....!
اینطوری هم شما اونو شناختید و هم اون شما رو؟؟؟!!!! [tafakor]

انریکه
8th March 2011, 04:32 PM
به نظر من هر انسانی مثل یک سیاره میمونه و کسی رو به این راحتی ها نمیشه شناخت.
من بهش میگم وقت بیشتری میخوام!!!![tafakor]

parisa707
12th November 2011, 11:50 PM
نیم ساعته نمیشه کسی رو شناخت
1ساله هم نمیشه کسی رو شناخت
کمه کم 10 سال زمان میبره
پس سوال نکنیم سنگین تریم

mahtab sahra
16th November 2011, 12:49 PM
این روش رو اصولا درست نمیدونم. خیلی غیرمنطقیه که قبل از اینکه یه شناخت نسبی از کسی پیدا کنم بهش اجازه بدم بیاد خواستگاریم. در نتیجه دلیلی برای استرسهای شب خواستگاری نخواهم داشت.
با تشکر فریبا

عرفان سلیم زاده
16th November 2011, 01:17 PM
خب نیم ساعت...
1- اینکه حاضره یک عمر زندگی با منو و سبک زندگیم رو تحمل کنه(چون من محقق و مخترع ام دوست دارم یه ازمایشگاه تو خونم داشته باشم!)؟ اگر آره؟
2- شرایط اضافه ای بر خواسته های معمول زنان نداره؟(مثل داشتن شغل،زندگی با خانواده اش،ادامه تحصیل، یا حتی مهاجرت!)همشو می پذیرم!
3- مهریه پیشهادیش رو بگه که منم حرفام رو بزنم(سنگین بگه از پنجره شیرجه میزنم بیرون!!!)
هرچند عقد نامه های جدید عندالاستداعه شده و مرد هر وقت پول داشت باید بده!

در هر حال من شخصا زنم رو تا اخر عمرم "دوست" خواهم داشت حتی اگه "عاشقم" نباشه!
و اینکه سعی میکنم مشکلاتی بین خودمون به وجود اومده رو بین خانواده هامون افشاش نمی کنم!ازش هم انتظار دارم که همین کار رو بکنه!
به راستی بیشتر طلاق ها با فشار اوردن خانواده ها اتفاق میوفته!پس بیاید و مشکلاتی که بین خودتون پیش میاد رو خودتون حل کنید!
البته باید دوطرفه باشه!
اگر دیدین طرف مقابلتون به خانواده خودش برای رسیدگی به این موضوع اطلاع داد شما هم به خانواده خودتون اطلاع بدین تا بزرگتر های فامیل با هم ملاقات داشته باشند و این مشکل رو حل کنن!
اما قبل از اون اگر شد بین خودتون حلش کنن!

LEILA1979
18th December 2011, 02:43 PM
اگر فکر می کنیم که اگر وقت زیادی داشته باشیم تا بتوانیم سوال کنیم و طرف مقابل را بشناسیم اشتباه است. برای شناخت کسی باید با زندگی کرد تا او را شناخت . به نظر من سوال کردن فقط در شناخت انسان از طرف مقابل فقط 5% تاثیر دارد.
من هر چقدر هم وقت داشته باشم تنها سوالی که میپرسم این است که :
آیا ازدواجش از روی اجباره یا به دلخواه و انتخاب خود.

Easy Bug
18th December 2011, 09:54 PM
سلام ؛
به عقیده بنده همسر (دوست) را با سؤال نمیشه شناخت ؛ به نظر من اون صحبتها جهت تعیین مسیر آینده برای زندگیست .
اگر مسیر تقریباً یکسان بود ، ازدواج موفق است و اگر نبود .... .

yas-90
27th December 2011, 09:19 PM
من نتونستم همه صفحات رو بخونم اما تو بعضیشون که خوندم نوشته بودن که نمیشه تو نیم ساعت کسی رو شناخت....باید گفت ما حتی کسانیکه الان باهاشون زندگی میکنیم رو هم شاید خیلی خوب نشناسیم
قرار نیست تو اون نیم ساعت ما طرف مقابل رو بشناسیم .....شناخت اصلی فقط در زندگی رخ میده که اون هم ممکنه کامل نشه...این سوالات فقط برای اینه که ببینید میتونید با یکسری شرایط که طرف مقابل داره باهاش زندگی کنید و آیا طرف مقابل میتونه با شرایط ویژه خودتون با شما زندگی کنه؟
در مجلس خواستگاری همیشه در اولین جلسه بهترین سؤالات باید مربوط به آشنایی اولیه باشن...مثلا گاهی بعضی افراد برای اولین بار همدیگه رو می بینن خوب باید بدونن که طرف مقابل اسمش چیه؟ تحصیلاتش چقدره؟تمایل به تحصیل و پیشرفت و ...(گاهی حتی اگر میدونید بهتره بپرسید)
شغل فرد؟ (و اگه خواستید رضایت شغلی فرد)
حتی تعداد افراد خانواده و تحصیلات افراد خانواده چیه و مهمتر از این دو سوال اینکه روابط فرد با افراد خانواده چطوره ؟گاهی از روی همین روابط میشه در مورد فرد اطلاعات کسب کرد (سوال کننده باید زرنگ باشه)
بعد از یک شناخت اولیه باید رفت سراغ سؤالات مربوط به اعتقادات و ....
راستی نباید سوال رو طوری مطرح کرد که جواب اون بله و خیر باشه بلکه سوال باید طوری باشه که فرد خودش با توضیح جواب بده یا حتی از فرد باید بیشتر توضیح خواست مثلا منظورتون از این ....(چیزی که گفته)چیه تا جواب کاملتری بگیرید[khabalood][khabalood][khabalood]

Mr.Geo22
16th May 2012, 09:39 PM
من هیچ وقت خواستگاری نمیرم ولی اگه روزی با یکی در مورد ازدواج صحبت کنم:

(اینو بگم که اصلا قرار نیست که در عرض نیم ساعت بتونیم کسی رو کامل بشناسیم ولی میتونیم متوجه بشیم که میتونیم برای همدیگه مناسب باشیم یا نه ---- یه مثال خوب در این مورد دوست صمیمی هست که به نظرم در عرض چند دقیقه آدم می فهمه که دوست صمیمی آینده اش رو پیدا کرده!)

و اما در مورد خودم نیازی به نیم ساعت ندارم و اینا رو ازش میپرسم:

۱- ماوراء رو قبول داره؟

۲- فرق خودش رو با یه روبات توضیح بده

۳- حاضره نمیره؟!

۴- حاضره به عنوان شریک زندگیش با من ازدواج نکنه؟

۵- اگه گروهی از انسان ها از کره زمین مهاجرت کنن باهاشون میره؟

۶-نظرش در مورد زندگی توی یه جزیره به دور از بقیه چیه؟

۷- آینده زندگی مشترکمون رو خیلی سریع بررسی کنه(دوست داره به جه شکلی باشه)؟

۸- ترجیح میده تو بهشت زندگی کنه یا توی دنیا؟

۹- آرزوهاش چی هستن؟

۱۰- دوست داره آینده دنیا (از دید بشریت) چطور باشه؟

من با این ۱۰ تا پرسش تمام شخصیت شریک زندگیم دستم میاد و در واقع بدون هیچ پرسش اضافه ای میتونم تصمیم گیری کنم...

Admin
16th May 2012, 09:44 PM
20 سوالی که روز خواستگاری باید از همسر خود بپرسید (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?119648-20-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D8%B1%D B%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF)

ارغنون
16th May 2012, 11:44 PM
من هرگز تو این شرایط قرار نمی دم خودم رو حتی اگه قرار باشه تا آخر عمردر تجرد خویشتن بمانم.
و هرگز حاضر نیستم با کسی که می خواد تو نیم ساعت من رو بشناسه پیوندی برقرار کنم حتی لاندن!
مطمئن هستم اون بیشتر تو شناخت من دچار مشکل می شه تا من تو شناخت اون...
ازش می پرسم نظرت در مورد فیلم اخراجی ها 3 چیه؟
اگه گفت خوبه که هیچی
اما اگه گفت خوب نیست می تونم بیشتر تر باهاش صحبت کنم.که اگه وقت نداد می فهمم بعدها هم برایم وقت نخواهد گذاشت.

حسین متقی
17th May 2012, 02:07 AM
من که فقط 1 جمله سوال دارم
نیم ساعت هم زمان نمیبره
خوشبختی یعنی چی؟؟؟(خوشبختیو توی چی میبینه)
همین کافیه

نارون1
17th May 2012, 10:25 AM
بهش میگم تو نیم ساعت نمیشه کسی رو شناخت........

نیاز به زمان طولانی تری هست ........ نظر شما چیه ؟؟؟

جواب به این سوال میشه یک شناخت کوچیک <<<<>>> چقدر برای طرف مقابل و زندگی آینده ارزش قائل هست

........................................

Majid_GC
18th May 2012, 05:58 PM
زیباترین جواب هایی که شنیدم

خوب ، اولین و تنهاترین سوال چه در نیم ساعت و چه در یک سال اینه که بدونیم تعریفش از انسانیت چیه؟؟؟!!

۱- ماوراء رو قبول داره؟

۲- فرق خودش رو با یه روبات توضیح بده

۳- حاضره نمیره؟!

۴- حاضره به عنوان شریک زندگیش با من ازدواج نکنه؟

۶-نظرش در مورد زندگی توی یه جزیره به دور از بقیه چیه؟

۸- ترجیح میده تو بهشت زندگی کنه یا توی دنیا؟

۹- آرزوهاش چی هستن؟

۱۰- دوست داره آینده دنیا (از دید بشریت) چطور باشه؟

ازش می پرسم نظرت در مورد فیلم اخراجی ها 3 چیه؟

مژگان.ش
20th June 2012, 04:26 PM
سلام سوال جالبی هست .....بنظر من که برا یه عمر زندگی وشناخت طرف مقابل زود نباید قضاوت کرد و تصمیم گرفت اما اگه نیم ساعت وقت داشتم حتما حتما چیزای که برام تو زندگی خیلی خیلی مهم هستن در موردشون نظرشون و می پرسیدم مثلا یکیش دروغ گفتن و یکی دیگش اعتقاداتش

SaSaMc2
21st June 2012, 04:24 AM
بهش ميگم وقت كمه تو سوال كن من جواب ميدم...

پت
21st June 2012, 02:47 PM
بهش میگم هدفت از ازدواج چیه؟؟لطفا کامل جواب بده...

دوس جون
21st June 2012, 03:41 PM
در اون زمان من استرس گرفتم و لال میشوم وقت هم تموم میشه .

KOOLOOCHE
21st June 2012, 06:49 PM
توزندگی از همه بیشتر براش چه چیزی مهمتره؟؟؟؟؟وخوشبختی رو تو چه چیزی معنی میکنه؟؟؟دوست داره همسرش چجوری باشه.....وتنها چیزی که بهش میگم اینان اینکه از دروغ وتهمت وپنهانکاری بیزارم وهردوتامون باید به نظر هم احترام بذاریم........

محسن آزماینده
21st June 2012, 06:58 PM
معمولا تو خواستگاری ادم کور و کر و لال میشه

بحث
15th September 2012, 09:42 PM
در اون زمان من استرس گرفتم و لال میشوم وقت هم تموم میشه .

ای ول منم همین طور کلا هنگم تو اینجور موقع ها .یه چیزی تواین مایه ها میشم [taajob][bitavajohi][negaran]

narma
16th September 2012, 09:51 AM
من برای انتخاب شریک زندگیم برای تمام عمرم فقط یک چیز میخام ازش.............یک کلمه.........انسانیت.......اگه یه لحظه تامل کنیم میفهمیم انسانیت یک کلمه ست و هزاران هزار معنا و مفهوم دارد......

اتفاقا من امشب یه خواستگار داشتم ......دقیقا همینو ازش پرسیدم که انسانیتو برام تعریف کن..........بعد گفتم من همینو میخام ازت..........

1=1+1
16th September 2012, 10:00 AM
تعریفت از خدا چیه ؟[shaad]

narma
16th September 2012, 12:50 PM
تعریفت از خدا چیه ؟[shaad]

من ره به خلوت عشق
هرگز نبرده بودم
پیدا نمیشدی تو
شاید که مرده بودم
؟؟؟

اما برای من هنوز پیدا نگشته...
من مدت هاست مرده ام !
مرده ای در دنیا خواب زدگان !
مرده ای در بیابان عاطفه، شور، حس، بودن و عاشقی های کودکانه !...
ای کاش لحظه ای بیدار و زنده می گشتم و باز می توانستم نفس بکشم و احساس کنم و هیجان داشته باشم، بیایم و ببینم و لذت ببرم
که دنیا چیزی نیست جزء برای لذت بردن
که چه حیف مردگان و خواب ماندگان نتوانند لذت برند
و من در این دنیا هیچ ندیدم جزء خواب زده راه رونده...
آه چه سود که هر لحظه تمام نقش او را می بینیم و بیدار نمی گردیم ؟ و باز در پی او می گردیم

آری خدا را می گویم همان که عشق است و معشوق و عطش و آب و سودا و لذت و بودن و تهی گشتن و شور و هیجان و احساس...

بلدرچین
5th December 2012, 12:17 AM
فقط میپرسم این ظاهر و باطن زن من میشی؟

omidfays
31st January 2013, 03:12 AM
من اتفافا با این موضوع برخورد داشتم
ازش پرسیدم اگه توی یک جم قرار بگیریم من بکم ماست سیاهه تو چی میگی
طرف رد شد هه هه تمکین کردن از مرد یعنی در تمام شرایط چه منطقی و چه غیر منطقی[nishkhand][khande][cheshmak]

سمیه نجفی
6th March 2013, 03:52 PM
ارزشها و اعتقاداتش واسم خيلي مهم هست كه ميپرسم
استقلالش مهمه كه وابسته به خانوادش نباشه بخصوص در تصميمي گيريش

چرا ميخواي ازدواج كني؟ چرا منو انتخاب كردي؟ برنامت براي زندگي اينده چي هستش؟ با ادامه تحصيلم مخالف نباشه و اما رسم ورسومات ازدواج در خانوادشون و مقدار مهريه

بين من ومامانت كيو بيشتر دوست داري؟ [nishkhand]

برنتی
25th April 2013, 09:18 PM
سوال آقایون: اینکه از طرف مقابل بپرسه از زندگی چی میخواد وتابحال به چه واقعیت هایی در مورد دنیا رسیده ونظرت درمورد سادگی چیه
من این سوالو خیلی مهم میدونم چون اگه هر کسی بدونه اززندگی و دنیا چی میخواد مرزهاش مشخصه سردر گم نیست وسادگی شگفت انگیزه
سوال خان ها:میتونه همون سوال باشه و اینکه چقدر میتونه بهش اعتماد کنه .آیا اون آقا میتونه حسه اطمینان بهش بده یا نه
البته شاید همه آدمها اینطور موقع ها صادق نباشن ولی اینطور موقع ها صداقت به نفع ماست خوبه بدونیم که عدالت خدا هر وقتی و هر زمانی باطن عملمونو بهمون نشون میده پس خالص باشیم تا باطن عملمون پاک باشه و پاکی و خوشبختی برای ما داشته باشه

مولای شیرازی
4th May 2013, 02:00 PM
خوب اصل این موضوع مورد انتقاده
خاستگاری ووصلت یا خانواده هایی هستند که سالها همدیگرو میشناسن(مسلما دختر وپسر از خیلی وقتها پیش همدیگرو به عنوان یک مورد برای ازدواج زیر نظر میگیرند شاید هم در این راستا حرفهاییم زده باشند)
یا اینکه دو خانواده ای هستند که به واسطه هایی آشنا شده اند ویا شناختشون شاید به چند ساعت برسه(این چند ساعت هم تنها با آرمانهای یک زندگی ایده آل رااز خود بروز میدهند نه حقیقت لازم را)
در باره مورد اول معمولا ازدواجهای موفقی پیش روست چرا که دو طرف بدون این پیش فرض ازدواج و مورد پسند قرار گرفتن از سوی طرف مقابل حقیقت شخصیت خویش را در رفتارشون به نمایش میزارند .باوجود این مطمئنا فقط سوالات خیلی خاص میماند واینکه دوطرف قدرت تشخیص میزان صداقت در کلام مقابل راباتوجه به شناخت قبلی دارند
اما نوع دوم که معمولا بالاترین درصد جامعه آماری طلاق کشور (اعم از طلاق عاطفی وطلاق حقوقی)راتشکیل میدهند حماقت محض میکنند کهصرف چند ساعت آشنایی ویا صحبت های طولانی با هم ازدواج میکنند زیرا ازسویی در این حال خود واقعی از خود نشان نمیدهند واز سوی دیگر بین صحبت ها تا عمل در متن زندگی فاصله بسیار است
پیشنهاد من آشنایی ورفت وآمد خانوادگی (به بهانه های مختلف غیر از ازدواج است) وحتی مسافرت کوتاه هم بهترین راه میتواند باشد
ودر دنیای پیچیده امروز مورد مناسب برای یک عمر زندگی عاشقانه نه تنها باچند سوال بلکه با آشنایی سطحی کوتاه مدت هم راه مناسبی نیست.

پورفسور گندمکار
5th June 2013, 03:41 AM
[/quote]

[/quote]

سلام من خودم به شخصه سوالات اعتقادی که برام مهمه و می پرسم ایناس:
1-میزان پایبندی و اعتقاد شما به مسائل دینی چقدر است؟ توی این سوال از موارد اصلی صحبت می شه. نماز روزه حج خمس و...
2-زندگی آینده ی شما چه چیزی استوار هست؟بر دستور های دینی یا.../. با جواب به این سوال احتمالا به چیزهای دیگه هم پی می بریم.
3-میزان هماهنگی اعتقادی و مذهبی شما با خانواده چقدر است؟
4-نظرتون در باره ی حد حجاب و آرایش چیه؟
5-نظرتون در باره ی پوشش همسر آیندتون چیه؟در جواب این سوال هم می شه به چیزهای خوبی رسید. هم از جوابش هم از لحن صحبت کردنش و هم حرکات دست و صورتش موقع جواب دادن
6-پایبندی به ولایت فقیه.
7-و یک آیه از قرآن که میزان انس طرف با قرآن مشخص می شه و نظرش در مورد زن و زندگی مشخص می شه
با پرسید این سوالات یه شمای کلی از وضعیت اعتقادی طرف و هماهنگی اون با شما دستتون می یاد

پورفسور گندمکار
5th June 2013, 04:09 AM
فقط میپرسم این ظاهر و باطن زن من میشی؟

واقعا ظاهر و باطنت رو می گی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor] [tafakor]اگر بگی واقعا همسر ایده آلی هستی

پورفسور گندمکار
5th June 2013, 04:43 AM
حالا جواب سوال:
نیم ساعت خیلی خیلی کمه. اما فرض می کنیم که فقط نیم ساعت وقت داریم.
اما قبل از نیم ساعت در خانواده ی ما:پدرم یا مادرم در مورد این آقا یا خانواده شون از معرف سوال می کنن. اگر رضایت بخش بود اجازه می دیم که شماره ی ما رو به خانواده ی طرف مقابل بدن. بعد مادرم تلفنی یک سری از موارد اولیه رو از مادر آقا پسر می پرسن. اگر خوب بود اجازه می دیم بیان. جلسه اول مادر و محارم آقا تشریف می یارن و یک سری مسائل دیگه اینجا مشخص می شه. اگر بعد از این جلسه دوباره تماس گرفتن و همه چیز خوب بود با آقا پسر می یان. حدود نیم ساعت بابام در اون جلسه در حضور اعضای دو خانواده با پسر صحبت می کنن. من هم از توی اتاقم به این حرفا گوش می دم. بعد نوبت من می رسه و چه میکنم من در این نیم ساعت
من و این آقا در اتاق:ایشون شروع می کنن به صحبت کردن و طبیعتا چیزهایی که براشون مهم و اصل هست رو طبق اولویت بیان می کنند. در طول جلسه من به مدل صحبت کردن ، مدل نشستن، نگاه ها، حرکات دست و چیزهای دیگه توجه می کنم.
اما سوالات من: اول یه بیوگرافی سریع از خودم می گم و بعد ازشون می پرسم که:
1-هدفتون از ازدواج چیه؟
2-در مورد پایبندی و اعتقاد به مسائل دینی می پرسم.
3-فکر می کنم وقت تموم شده باشه.
خوب من ایشون رو به صورت خیلی خیلی کلی شناختم. اگر همین اندازه شناخت من رو به یک نتیجه ی کلی برسونه جلسه ی بعدی بیشتر با هم صحبت می کنیم[khanderiz][khanderiz] اگر هم به نتیجه ی خوبی نرسیدم که.........[narahatish][narahatish]
راستی در طول این نیم ساعت مامان اینا به مسائل دیگه می پردازن که من از مجموع تمام اینها نتیجه گیری می کنم

بلدرچین
5th June 2013, 07:35 PM
واقعا ظاهر و باطنت رو می گی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor] [tafakor]اگر بگی واقعا همسر ایده آلی هستی

بله[golrooz]

nedasoltani
8th June 2013, 12:10 PM
با جفت پا پرتش میکنم بیرون. چون تئ نیم ساعت واقعا نمیشه هیچ حرفی زد. آدم هول میشه

aty.a
8th June 2013, 12:19 PM
با جفت پا پرتش میکنم بیرون. چون تئ نیم ساعت واقعا نمیشه هیچ حرفی زد. آدم هول میشه

سلام بانو
چرا با جفت پا.....!؟؟؟
یه کمی ملایمت بیشتر داشته باشی بدنیست ها[nishkhand]

nedasoltani
8th June 2013, 12:46 PM
سلام بانو
چرا با جفت پا.....!؟؟؟
یه کمی ملایمت بیشتر داشته باشی بدنیست ها[nishkhand]

آخه وقتی تو نیم ساعت بخوایم همدیگرو بشناسیم که فاتحه ی اون زندگی خوندست.

zaza72
8th June 2013, 12:50 PM
چشمها را شستم جور دیگر دیدم بازهم فرقی نداشت
تو همان بودی که باید دوست داشت[nishkhand]

aty.a
8th June 2013, 01:22 PM
آخه وقتی تو نیم ساعت بخوایم همدیگرو بشناسیم که فاتحه ی اون زندگی خوندست.

سلام
مسلم عزیزم که تو نیم ساعت نمیشه طرف رو شناخت..................
با ارزوی بهترین ها برای شما[golrooz]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد