امید عباسی
10th December 2008, 07:38 PM
متخصصان تغذيه اعلام كردند خوردن گوشت ماهي آزاد براي سلامتي از مصرف كپسولهاي روغن ماهي مفيدتر است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين متخصصان ميگويند هرچند بلعيدن كپسولهاي روغن ماهي ميتواند به اندازه خوردن گوشت ماهي آزاد براي تقويت مغز و دريافت چربي مفيد امگا-3 سودمند و تقويت كننده باشد اما گوشت ماهي آزاد نسبت به روغن ماهي برتريهايي نيز دارد.
ماهي آزاد حاوي دوز قابل توجهي از عنصر سلنيوم است.
به گفته پژوهشگران سلنيوم عنصري است كه بسياري از افراد با فقدان آن مواجه هستند در حالي كه وجود آن در حفظ سلامتي بدن بسيار موثر و بلكه حتي ضروري است.
بررسيها نشان ميدهد سلنيوم يك آنتي اكسيدان بسيار مهم در بدن است و با مصرف آن خطر بروز بيماريهاي قلبي و هم چنين انواعي از سرطانها به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا ميكند.
در اين بررسي پژوهشگران انستيتو غذا و سلامت «مسي» در آلباني روي تاثير مصرف كپسولهاي روغن ماهي و هم چنين گوشت ماهي آزاد تحقيق كردند تا دريابند كه كداميك ميتوانند وضعيت اسيدهاي چرب امگا-3 را در بدن بهبود بخشند.
اين پژوهشگران خاطر نشان كردند افرادي كه از كپسولهاي امگا-3 استفاده ميكردند معمولا از تنفس نامطلوب، خستگي و حالت تهوع شكايت داشتند اما آنهايي كه ماهي آزاد استفاده كرده بودند به مراتب شرايط جسمي بهتري داشتند.
مصرف اسيد چرب امگا-3 به دليل مزاياي علمي مستدلي كه دارد بسيار متداول شده است. اين ماده از بدن در برابر بروز بيماريهاي قلبي، آرتريت روماتوئيد و بيماريهاي چشمي حفاظت ميكند. در عين حال عملكرد مغز را تقويت كرده و در مقابله با افسردگي نيز سودمند است.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين متخصصان ميگويند هرچند بلعيدن كپسولهاي روغن ماهي ميتواند به اندازه خوردن گوشت ماهي آزاد براي تقويت مغز و دريافت چربي مفيد امگا-3 سودمند و تقويت كننده باشد اما گوشت ماهي آزاد نسبت به روغن ماهي برتريهايي نيز دارد.
ماهي آزاد حاوي دوز قابل توجهي از عنصر سلنيوم است.
به گفته پژوهشگران سلنيوم عنصري است كه بسياري از افراد با فقدان آن مواجه هستند در حالي كه وجود آن در حفظ سلامتي بدن بسيار موثر و بلكه حتي ضروري است.
بررسيها نشان ميدهد سلنيوم يك آنتي اكسيدان بسيار مهم در بدن است و با مصرف آن خطر بروز بيماريهاي قلبي و هم چنين انواعي از سرطانها به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا ميكند.
در اين بررسي پژوهشگران انستيتو غذا و سلامت «مسي» در آلباني روي تاثير مصرف كپسولهاي روغن ماهي و هم چنين گوشت ماهي آزاد تحقيق كردند تا دريابند كه كداميك ميتوانند وضعيت اسيدهاي چرب امگا-3 را در بدن بهبود بخشند.
اين پژوهشگران خاطر نشان كردند افرادي كه از كپسولهاي امگا-3 استفاده ميكردند معمولا از تنفس نامطلوب، خستگي و حالت تهوع شكايت داشتند اما آنهايي كه ماهي آزاد استفاده كرده بودند به مراتب شرايط جسمي بهتري داشتند.
مصرف اسيد چرب امگا-3 به دليل مزاياي علمي مستدلي كه دارد بسيار متداول شده است. اين ماده از بدن در برابر بروز بيماريهاي قلبي، آرتريت روماتوئيد و بيماريهاي چشمي حفاظت ميكند. در عين حال عملكرد مغز را تقويت كرده و در مقابله با افسردگي نيز سودمند است.