ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقاله شما خوشبختی را با کدام خ می نویسید ؟

ساناز فرهیدوش
24th November 2010, 09:05 AM
در حالی که در بهترین نقطه ی شهر ، با به غذای گرانقیمت خود می نگریست با حسرت خانواده ی فقیری را زیر چشمی می پایید که در آن هوای سرد از خوردن تکه ایی نان خشک در لابه لای باغچه ی گل الود لبخند بر لب داشند .

سال های زیادی تلاش می کنیم در جهت های مختلفی که دیگران شمای کلی آن را برای رسیدن به خوشبختی برایمان ترسیم می کنند ، سال ها می گذرد و در هیچ کتابی به روشنی هیچ کس برایمان ننوشت این الفبای زندگی را . هر دید ،هر فرهنگ آن را نوعی می نگرد و یا هرکس بر حسب تجربه ی خود ان را برایمان به نحوی باز گو می کند تا دنباله رو آن باشیم .
اما همان طور که نسخه ی پزشک برای یک فرد شفا بخش است می تواند برای دیگری مرگبار باشد .
این طور تجارب بشری بیهوده به نظر نمی آیند اگر انچه دیگری تجربه کرده است را با شرایط زمانی ، مکانی و شرایط و تجربه ی خود با هم در امیزیم .
در حقیقت تجارب دیگری را می توان به علت داشتن فطرت مشترکمان در قالب خود استفاده کرد .
اما هیچ گاه ظریف کاری بعدش را که چه بسا ساعتها طول می کشد را از یاد مبرید .
این طور پیش رفتن شاید تا تمام دوران نوجوانی تامینمان کند اما به روزی می رسیم که دیگر همه چیز باز بیرنگ می شود .
سخت می کوشیم تا بهترین ها را داشته باشیم ، بیشتر و بیشتر ..........
با گذشت سال های بعدی در می یابیم که به دست اوردن ها زیاد مهم نیست ، نگه داشت انها و استفاده شان چه قدر مهم و کیفیت کسب آن ها چه قدر مهم تر بوده است .
اینک در میان سالی داشته های زیادی دارید که شاید فرزندمان حتی ما را به دلیل داشتنشان حداقل در ذهنش به سخره بگیرد .

پس همینک بدون داشتن ماشین زمان و اتلاف وقت در اوان جوانی با خودم عهد می کنم که برای خودم زندگی کنم و از انچه دارم در آن واحد لذت برم .

انچه را کسب می کنم به دیگران اشاعه دهم تا دیگران هم بهره برند ، و مرا نیز با خود به جلو برند .
خوشبختی وجود ندارند بلکه آن را با تلاشی که برای خوشبختی دیگران می نمایم به وجود می آورم .

ساناز

RezaOnlinE
25th November 2010, 06:11 AM
عالی بود خانوم دکتر . تحسین بر انگیز بود [tashvigh]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد