PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : غذاهای پروتئینی باعث کاهش استرس و افزایش هوشیاری می شوند



پژواک
12th November 2010, 08:24 PM
زهرا عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: توجه به زمان مصرف غذا در کاهش خستگی و بهبود عملکرد افراد موثر است.

وی گفت: کلسیم و فسفر، از منابع خوب پروتئین به شمار می روند.

غذاهای پروتئینی با افزایش ناقل های شیمیایی مانند نوراپی نفرین سبب افزایش هوشیاری و رفع خواب آلودگی می شوند.

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: مصرف یک لیوان شیر کم چرب همراه با ۲ عدد خرما قبل از خواب در بهبود خواب افراد موثر است.

عبداللهی گفت: افراد مختلف و از جمله کارمندان اداری در بین ۲ وعده غذایی بهتر است میوه مصرف کنند تا ویتامین های مورد نیاز به خصوص ویتامین های B و C که در کاهش فشارهای کاری و استرس مفید است.

وی افزود: با توجه به اینکه تداوم کار نشسته و بدون تحرک می تواند موجب اختلال در کارکرد دستگاه گوارش و ایجاد یبوست شود بهتر است از نان و غلات کامل (سبوس دار) استفاده شود.

به عنوان مثال به جای مصرف نان های تهیه شده از آرد سفید (مثل نان لواش و باگت) بهتر است نان سنگک یا نان جو مصرف شود.


farsnews

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد