ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طنز اجتماعي «تهران اصفهان» را براي اداي دين به اصفهان مي‌سازم

NeshaNi
4th November 2010, 03:06 PM
اكبر خامين در گفت‌وگو با فارس:
طنز اجتماعي «تهران اصفهان» را براي اداي دين به اصفهان مي‌سازم
خبرگزاري فارس: «تهران اصفهان» به كارگرداني اكبر خامين و تهيه‌كنندگي عباسعلي مزيناني با مضموني اجتماعي جلوي دوربين خواهد رفت.

http://media.farsnews.com/Media/8807/Images/jpg/A0747/A0747236.jpg

اكبر خامين كارگردان در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: چند سالي است كه درگير نگارش فيلمنامه بودم و فيلم با مضموني اجتماعي در بستر طنز و بر مبناي شهر اصفهان نوشته شده است.
وي ادامه داد: من خودم را مديون شهرم مي‌دانم و هميشه دوست داشتم كاري را بسازم كه بتوانم دين‌ام را به شهر اصفهان ادا كنم. شهر من هميشه توسط خارجي‌ها مورد هجوم واقع شده ‌است در اين فيلم مردم شهر متحد مي‌شوند تا جلوي يك سرقت و دستبرد فرهنگي را توسط بيگانگان بگيرند.
كارگردان «بالاي شهر، پايين شهر» در ادامه افزود: در حال حاضر بازنويسي فيلمنامه را انجام مي‌دهم البته از نظر تعدادي از دوستانم نيز در بازنويسي نهايي فيلمنامه بهره‌مند مي‌شوم.
وي درباره زمان پيش توليد و فيلمبرداري فيلم گفت: هنوز با تهيه‌كننده درباره زماني براي پيش توليد و آغاز فيلمبرداري صحبت نكردم اما دوست دارم فيلم را زماني كه اصفهان طبيعتي زيبا دارد مانند فصل پاييز و ارديبهشت ماه جلوي دوربين ببرم.حدود 20 درصد از فيلم در تهران فيلمبرداري خواهد شد و مابقي تصاوير در اصفهان ضبط مي‌شود.
خامين درباره شخصيت‌هاي اصلي فيلم توضيح داد: فيلم داراي پنج شخصيت اصلي است كه سعي مي‌كنم از بازيگران حرفه‌اي سينما براي ايفاي اين نقش‌ها بهره‌ببرم، از بازيگران اصفهاني نيز استفاده خواهم كرد.
منبع:فارس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد