ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی خواص انواع چایی



Mercy
12th October 2010, 02:18 PM
ترجیحآ این چای ها را با عسل ، خرما ویا توت میل کنید و در صورت مصرف به طبیعت آن و سازگاری آن با طبعتان توجه کنید .

چای زیرفون : (طبیعت گرم)

خواص : آرامبخش ، ضد ناراحتی های عصبی ، تشنج ، میگرنهای مزمن ، بیخوابی ، سردرد ، بیماری های ریوی ، زکام ، غلظت خون ، استفراغ ، رماتیسم ، آرتروز ، نقرس ، سیاتیک .

مصرف زیاد : پایین آورنده ی فشار خون

هشدار : مصرف برای خانم های باردار ممنوع است .

طرز تهیه : یک مشت + 2 لیوان آب سرد با شعله ی مستقیم 10 دقیقه بجوشد سپس با شعله ی غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیاندازد .

چای بادرنج بویه :

خواص : مقوی قلب و اعصاب ، خونساز ، تقویت کننده ی سلولهای مغز ، فوق العاده آرامبخش ، محرک معده ، خواب آور ، نشاط آور ، ضدصدای گوش ، تشنج ، اسپاسم ، بیماری های کلیه ، بوی بد دهان و خواب های وحشتناک .

طرز تهیه : یک مشت کوچک + 2 لیوان آب سرد روی شعله ی مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله ی غیر مستقیم خوب دم بکشد .

چای زیره سیاه :

خواص : لیف کننده ، قابض ، برطرف کننده بادهای غلیظ ، بالابرنده ی فشار خون ، سوزاننده ی چربی های اضافی ، تصفیه خون ، مدر ، افزایش شیر مادر ، تحلیل گاز معده و روده ، درمان تنگی نفس ، تحریم اشتها ، تقویت قلب و عروق و معده ، ضد چاقی ، زردی پوست ، نفخ معده و ناراحتی های روده .

طرز تهیه : 1قاشق مربا خوری + 2 لیوان آب جوش با شعله ی غیر مستقیم دم بکشد .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد