توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترين دروازبان دنيا كيه؟
M.A.A.H.R
6th October 2010, 03:24 PM
دوستان در مورد اين موضوع نظرتون رو لطفا بذاريد اصلا فكر كردن نميخواد كه بهترين دروازه بان دنيا فقط يكي بود و هست اونم اسمش[/color] ايكر كاسياسه
Outta_Breathe1020
6th October 2010, 04:00 PM
اینکه دیگه واقعاااااااااااا فکر کردن نداره دیگه!!!!!!!!!!!!!
ایکر کاسیااااااااااااااااااااا اااس
ElaBel
6th October 2010, 07:35 PM
منم ميگم كاسياسه[bamazegi]
mohebbi
6th October 2010, 07:49 PM
اینکه دیگه واقعاااااااااااا فکر کردن نداره دیگه!!!!!!!!!!!!!
ایکر کاسیااااااااااااااااااااا اااس
واقعا متاسفم [bamazegi]
فقط جی جی بوفون
رهگذر22
6th October 2010, 08:05 PM
دم هرچی طرفدار بوفونه گرم
Outta_Breathe1020
6th October 2010, 08:25 PM
واقعا متاسفم [bamazegi]
فقط جی جی بوفون
منتظرت بودم اخوی!!!
ولی جدا از همه چی گذشته هیچ کس کاسیاس نمیشـــــــــــه
M.A.A.H.R
6th October 2010, 09:23 PM
اقاي محبي عزيز اخه بوفون چي داره كه بهش مينازيد ميرزاپور ازش بهتره[khande][khande] ميخواي از دنياي دروازباني لذت ببري برو دروازباني كاسياسو ببين يك دنيايي واسه خودش
SaSaMc2
7th October 2010, 12:53 AM
از گذشته و برای همیشه و تا ابد : احمد رضا عابدزاده [tashvigh]
*FATIMA*
7th October 2010, 01:34 AM
از گذشته و برای همیشه و تا ابد : احمد رضا عابدزاده [tashvigh]
منم با نظر شما موافقم[esteghbal]
mohebbi
7th October 2010, 08:57 AM
اقاي محبي عزيز اخه بوفون چي داره كه بهش مينازيد ميرزاپور ازش بهتره[khande][khande] ميخواي از دنياي دروازباني لذت ببري برو دروازباني كاسياسو ببين يك دنيايي واسه خودش
هرچی باشه چند دوره بهترین دروازه بان شناخته شده و مثل این جوونای تازه وارد نیست [taajob]، اون موقعی که بوفون بهترین دروازبان بود که حالا هم هست ایکر جون شما داشت تو کوچه خاک بازی میکرد[cheshmak]
mohebbi
7th October 2010, 08:58 AM
منتظرت بودم اخوی!!!
ولی جدا از همه چی گذشته هیچ کس کاسیاس نمیشـــــــــــه
خیلی باحالی که منتظرم بودی[esteghbal]
برادر من بحث کردن با تو به جایی نمیرسه [cheshmak]
فقط ممکنه دعوامون بشه[khande]
M.A.A.H.R
8th October 2010, 03:28 PM
هرچی باشه چند دوره بهترین دروازه بان شناخته شده و مثل این جوونای تازه وارد نیست [taajob]، اون موقعی که بوفون بهترین دروازبان بود که حالا هم هست ایکر جون شما داشت تو کوچه خاک بازی میکرد[cheshmak]
اقاي محبي گل ايكر كاسياس از 12سالگي دروازه بان ريال مادريد بود اما جيجي جون شما از 13سالگي تازه شروع كرد راستي خودت ميدوني چرا بوفون انتخاب ميشه و خوده كاسياس گفت كه من بخاطر نداشتن حاشيه و جنجال بهترين دروازه بان نشدم[khodahafezi]
A M S E T I S
10th October 2010, 08:45 AM
[nishkhand][nishkhand][nishkhand]ویکتور والدز سرور کاسیاس[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
mohebbi
10th October 2010, 09:41 AM
اقاي محبي گل ايكر كاسياس از 12سالگي دروازه بان ريال مادريد بود اما جيجي جون شما از 13سالگي تازه شروع كرد راستي خودت ميدوني چرا بوفون انتخاب ميشه و خوده كاسياس گفت كه من بخاطر نداشتن حاشيه و جنجال بهترين دروازه بان نشدم[khodahafezi]
راست میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[taajob]
میشه یه نمونه از حواشیش رو بگی ما هم بدونیم؟ [soal] البته اگه داشته باشه[cheshmak]
ما هم بدمون نمی آد که از گمراهی در بیایم[khande]
کاسیاسم از حسادت نمی دونه چی بگه دیگران رو میکوبه، عقده ای[nishkhand]
PiXiE
10th October 2010, 01:21 PM
البته که ایکر کاسیاس !!![tahavoo]
خلاصه کار هر کسی نیست که از بارسلون 6تا بخوره ...
من از کاسیاس بدم نمیاد چون گلر تیم محبوبمه : اسپانیا
ولی اون شوت هایی که بوفون میگیره اگه به کاسیاس بزنی فرار میکنه ...[nadidan]
M.A.A.H.R
10th October 2010, 02:38 PM
سخ : بهترين دروازبان دنيا كيه؟
البته که ایکر کاسیاس !!!
خلاصه کار هر کسی نیست که از بارسلون 6تا بخوره ...
من از کاسیاس بدم نمیاد چون گلر تیم محبوبمه : اسپانیا
ولی اون شوت هایی که بوفون میگیره اگه به کاسیاس بزنی فرار میکنه ...
اهان مثل اينكه يادتون رفته بهتريد دروازبان امسال و سال قبلو جام جهاني كي شده واقعا كه ................
در ضمن دوست عزيز اون بازي كاسياس بالاي 20 تا موقعيتو گرفت در ضمن گل خوردن ملاك انتخاب دروازبان نيست انتخاب بهترين دروازبان به معيارهاي ديگري برميگرده كه اگردوست داشتيد بهتون ميگم
PiXiE
12th October 2010, 09:53 PM
آره آره ... خوش بحال کاسیاس که طرفدارانش کم نمیارن ...[nadidan]
اینهو پرسپولیسی ها ...[nadidan]
اگه مهاجم های بارسا بهتر از موقعیت ها استفاده میکردن 100% اون 20تا موقعیت هم میگید گل میشد و کاسیاس عزیز به تاریخ آبکش های فوتبال میپیوست !!![khande]
لازم به گفتن ملاک هاتون هم نیست ، بذارین جلو آینه 2 برابر شه تا کاسیاستون با ملاکاتون بهترین دروازبان شه !!!!(البته از آخر)
کل کل من تا آخر هستم ، خودتو خسته نکن !!![cheshmak]
PiXiE
15th October 2010, 08:58 PM
میبینم که جان لوئیجی بوفونمون بهترین دروازبان در 24 سال اخیر شد !!![tashvigh][tashvigh][tashvigh]
جمع کن تاپیکتو داداش ...[nadidan]
A M S E T I S
16th October 2010, 08:38 AM
مگه میرزا پور چشه؟ خیلی لایق دریافت جایزه بهترین دروازه بانه. هموطنم هست.[nishkhand]
M.A.A.H.R
16th October 2010, 12:26 PM
آره آره ... خوش بحال کاسیاس که طرفدارانش کم نمیارن ...[nadidan]
اینهو پرسپولیسی ها ...[nadidan]
اگه مهاجم های بارسا بهتر از موقعیت ها استفاده میکردن 100% اون 20تا موقعیت هم میگید گل میشد و کاسیاس عزیز به تاریخ آبکش های فوتبال میپیوست !!![khande]
لازم به گفتن ملاک هاتون هم نیست ، بذارین جلو آینه 2 برابر شه تا کاسیاستون با ملاکاتون بهترین دروازبان شه !!!!(البته از آخر)
کل کل من تا آخر هستم ، خودتو خسته نکن !!![cheshmak]
تو قسمت پرسپولیسیا مشکلی باهات ندارم اما تو قسمت های بعدی سر تا سر باهات مشکل دارم حالا دیدیم که بازیکنانتون نتونستن گل بزنن پس چی میگی شما یک بار اومدید از سد کاسیاس گذشتید سر ذوق اومدید
PiXiE
16th October 2010, 12:58 PM
داداشه من وقتی خود فیفا گفت : جان لوئیجی بوفون بهترین دروازبان در 24 سال اخیر شد ... دیگه باید قبول کنی دیگه !!!
حالا تو میگی کاسیاس باشه برا شما کاسیاس !!![bamazegi]
Himmler
22nd October 2010, 06:10 PM
لیست ده دروازه بان برتر 25 سال اخیر دنیا بدین ترتیب است:
1-جیانلوئیجی بوفون (ایتالیا)
2- پیتر اشمایکل (دانمارک)
3- ادوین فان در سار (هلند)
4- ایکر کاسیاس (اسپانیا)
5- الیور کان (آلمان)
6- چیلاورت (پاراگوئه)
7- آندونی سوبی سارتا (اسپانیا)
8- زنگا (ایتالیا)
9- کلودیو تافارل (برزیل)
10- پرئوداوم (بلژیک)
alexdelpiero
22nd October 2010, 06:14 PM
سلام
بهترین تو25 سال اخیر بوفون هستش ولی در حال حاضر کاسیاس خوبه !
بوفون تا دنیا برقراره نمونه ش پیدا نمیشه ![movafaghiyat]
کاسیاس هم چند صباحی خواهد بود و دوره ش تموم میشه و همه یادشون میره ! ولی بوفون کسیه که نام دینوزوف افسانه ای رو از تارخ فوتبال دنیا پاک کرد![esteghbal]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.