ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كلبه من

touraj atef
4th October 2010, 01:49 PM
مرا گفت
بخاطر داري
گفتم
تا هر تك تك دمهاي تو در اندرون كلبه من است
مرا گفت
كلبه تو ؟ چون كلبه اي است ؟
و من او را چنين پاسخ بدادم
درکلبه من نه دری است و نه در و از ه قد م هر مهمانی سر چشم تو ی این کلبه بحث خو انده مهمان و نا خو انده ندار د همه خوانده هستند که اگر این گو نه نبو د سر از کلبه ناخدا در نمی آو ر د ند توی کلبه من یک باغچه پر ازآفتاب گر دان د ل من است که به عشق یار ی که قد م به این کلبه انداخته سر می چر خاند و نو ر و فا و معر فت طلب می کند تو ی کلبه ناخدا یک ایو ان دل دار د که تو ی آن بر ای همه در د و د لهای یار جا دار د تو ی کلبه نا خد ا همه اتاقها ر و به سمت آفتاب مهر وو فا است سایه بد خیالی ودروغ هیچ کجای آن خنکای آسایش نمی دهددر کلبه تنهائی من سفره مهر و ووفا همواره پهن است در کلبه تنهائی من هیچوقت دل شکستن را در هیچ جای آن نمی توان جا داد در کلبه تنهائی من سجاد عشق هموار ه باز است تسبیح حمد و ثنا همدیگر و عیب پوشی همواره در گر دش است شر اب شیر ین ر فاقت ر ا با هم می نو شند توی کلبه تنهائی من اگر اشکی است بر ای تو است و اگر قهقهه ای بی تو معنی ندار د توی کلبه تنهائی من آد م اگر سیب در خت ر ا بر ای حو اچید مجاز ات نمی شو د توی کلبه تنهائی من شیطان بهر جدائی می آید چه نا امید بیر و ن می ر و د توی کلبه تنهائی من فر شته ها خندان و آو از کنان اسم تر ا می خو انند توی کلبه تنهائی من پر از تو است که بی همتا چشمهائی داری توی کلبه تنهائی من عطر حضو رذ تو مر ا مست و خر امان به جاد ه جنو ن می خر امد توی کلبه تنهائی من بر ای خو ر شید مهر و ماه بی غش به بام نمی ر و ند همه جا مهر و بی غشی است توی کلبه تنهائی من چه بی تو تنها پر زو ر است کا ش توی کلبه تنهائی من تنهائی با حضو ر تو بر ای همیشه و جاو د انی بر و د کاش
http://lonelyseaman.files.wordpress.com/2010/10/mehr6.jpg?w=150&h=89 (http://lonelyseaman.files.wordpress.com/2010/10/mehr6.jpg)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد