ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمايشگاه «دختران سرزمين من» در موزه عكسخانه‌ي شهر

NeshaNi
26th September 2010, 09:36 PM
نمايشگاه «دختران سرزمين من» در موزه عكسخانه‌ي شهر

موزه عكسخانه شهر هم‌زمان با شروع سال تحصيلي و روز جهاني كودك، يكصد و چهل و سومين نمايشگاه عكس خود را با عنوان «دختران سرزمين من» برگزار مي‌كند.

به گزارش بخش هنرهاي تجسمي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،اين نمايشگاه حاصل سالها كار ساسان مويدي است كه عكس‌هايي از دختران در شرايط مختلف، قوميتها و نژادهاي مختلف، نحوه زندگي، تحصيل، اوقات فراغت، كار و تلاش آنهاست.

در معرفي عكس‌هاي مؤيدي براي اين نمايشگاه عنوان شده است: او با كودكان و نوجوانان عشاير در كوچشان همراه ‌شده و از دختراني كه كودكيشان را با مسووليت‌هاي بزرگ شروع مي‌كنند و همواره در تلاش براي فردايي ديگر هستند، عكس گرفته است. در كانون اصلاح و تربيت با آنها زندگي كرده و پاكي و صداقت را در چشمانشان ديده و عكاسي كرده است. در زمان جنگ مرگ كودكان را در خواب زير بمباران‌هاي هوايي وموشك عكس گرفته و به سوگشان نشسته است. در طول تمامي سالهايي كه عكاسي مي‌كند هيچوقت دوربينش از حضور كودكان و نوجوانان غافل نبوده است، گاهي به صورت تك‌عكس و گاه گزارش تصويري...

نمايشگاه عكس دختران سرزمين من شامل 35 قطعه عكس رنگي و سياه و سفيد از دختران 8 تا 14 سال عشاير و روستايي ايران است كه نگاهشان را دوربين در كسري از ثانيه ثبت كرده است.

اين نمايشگاه از ششم تا 26 مهرماه سال جاري از ساعت 9 تا 13 و 14 تا 17 و جمعه‌ها از 10 تا 16 به نشاني ميدان هفت تير،‌ خيابان بهارشيراز، بوستان بهار شيراز، موزه عكسخانه شهر وابسته به سازمان فرهنگي و هنري شهرداري ميزبان علاقه‌مندان است.
منبع:ایسنا

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد