ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه مسائلي را نبايد به همسرتان بگوييد؟!

sl-lal-l12okl-l
5th September 2010, 05:25 AM
بعضي از خانمها يا آقايان عادت دارند تمام اتفاقاتي را كه در طول روز براي شان اتفاق افتاده است را براي همسر حود تعريف كنند . با اين وجود گاهي اوقات صحبت كردن بسيار خظرناك است و توصيه نميشود كه مدام صحبت نكنيد ، سكوت در بسياري از موارد بهتر از صحبت كردن مي باشد.

آيا ميدانيد براي اينكه روابط زناشويي تان تداوم بيشتري داشته باشد، همه چيز را نبايد به همسر خود بگوييد! آيا ميدانيد چه صحبتهايي را بايد به همسر خود بگوييد و چه سخناني را بايد مطرح نسازيد؟

اولين گام در روابط زناشويي نحوه ي صحبت كردن است ، طرز صحيح صحبت كردن با همسرتان تاثير بسزايي را در روابظ شما ميگذارد البته لازم به ذكر است نه هر صحبتي .

بعضي از خانمها يا آقايان عادت دارند تمام اتفاقاتي را كه در طول روز براي شان اتفاق افتاده است را براي همسر حود تعريف كنند . با اين وجود گاهي اوقات صحبت كردن بسيار خظرناك است و توصيه نميشود كه مدام صحبت نكنيد ، سكوت در بسياري از موارد بهتر از صحبت كردن ميباشد.

در اين مقاله توصيه و پيش نهادهايي را براي شما ارائه خواهيم كرد:

از ديدگاه روان شناسان انسانها از اين منظر به چند دسته تقسيم ميشوند

1- افرادي كه همه مطالب زندگي خود چه در حال ، چه در گذشته را براي همسران خود بازگو ميكنند به بلوغ فكري نرسيده اند ، ذهنشان مانند دوران نوجواني شان عمل ميكند كه عادت داشتند همه چيز را براي خانواده خود تعريف كنند .

2- افرادي كه در تعاريف خود ، صحبتهاي شان اغراق ميكنند و حتي گاهي وقتها به دروغ نيز متوسل ميشوند ، افرادي هستند كه اعتماد به نفس كمي به خود دارند ، با اين كار قصد دارند تا اعتماد به نفس خود را افزايش دهند . امروزه پيوند بين زوجهاي با ازدواجهايي كه در سابق صورت ميگرفت كاملا متفاوت ميباشد . در زمان امروز اكثر زوجين هر دو با هم به كار بيرون از خانه اشتغال دارند ، زمان كمي را براي صحبت كردن با يكديگر دارند ، هنگامي كه فرصتي براي صحبت كردن پيش ميآيد در اغلب موارد راجع به كار بيرون از خانه ي خانم يا آقا ميگذرد ، به ندرت پيش ميآيد كه زوجين در مورد رابطهي خودشان ، زندگي دو نفره اي يا چهار نفرهاشان به صحبت بنشينند .

حال به توضيح اين موضوع ميپردازيم كه چرا نبايد تمام صحبتهاي خود را به همسرتان بازگو كنيد ؟ اين سوال چندين پاسخ دارد:

1- از ديدگاه بعضي از روانشناسان افرادي كه گذشته تلخ و سخت داشته اند بايد توجه كنند كه ، هنگامي تجربه هاي تلخ گذشته بايد چراغ راه آينده باشد و بس. سعي كنيد با گذشته هاي تلخ تان خداحافظي كنيد و با عنوان كردن تجربه ها ذهن همسر تان را مغشوش نكنيد . توجه كنيد كه شما ديگر در دوران مجردي به سر نميبريد ، شما تشكيل خانواده داده ايد و از همان روز اول كه وارد زندگي زناشويي ميشويد بايد سعي كنيد همهي گذشته ي خود را فراموش كنيد ، و الان زمان آن است كه زندگي دو نفره ي كه در آينده خواهيد داشت فكر كنيد ، صحبتهايتان نيز بايد حول زندگي مشتركتان باشد نه گذشته تلختان .

2- اگر از اشتباهات گذشته عبرت گرفته ايد و تحول خاصي در رفتارتان ايجاد كرده ايد لزومي به بازگو كردن اشتباهات گذشته تان نيست چون ممكن است بر ديدگاه طرف مقابل به شما اثر منفي بگذارد و يا برخي قابليت هاي فعلي تان ناديده گرفته شود. مگر در مواردي كه بازگو كردن تجربه شما ميتواند مانع تكرار اشتباه براي طرف مقابلتان شود.

3- صحبتهايي را از گذشته ، حال براي همسرتان بازگو و تعريف كنيد اما سعي كنيد وارد جزييات نشويد ، مسائل را براي او كاملا باز نكنيد و نشكافيد .

حال چه صحبتهايي را نبايد مطرح كرد:

1- اسرار تان را به همسرتان نگوييد .منظور از اسرار چيست ؟

مشكلاتي كه در دوران قبل از ازدواج برايتان بوجود آمده و بازگو كردن آن تنها باعث مشغول كردن ذهن همسرتان ميشود. نا گفته نماند كه مسائلي است كه گفتن آنها به همسرتان ضروري است مثلا تجربه نامزدي ناموفقي اگر در گذشته داشته ايد به همسر تان بگوييد اما آيا واقعا لازم است همسرتان از جزئيات آن مطلع باشد؟ مشكلاتي كه با پدرو مادر، خواهر يا برادر تان داشته ايد و عنوان كردن آنها به ديدگاه همسرتان نسبت به خانواده تان خدشه وارد ميكند ، كمبودهايي كه در زندگي با آنها مواجه بوده ايد ، رنجها و مشقتهايي را كه متحمل شده ايد ، و مسائلي مانند اين موضوعات بهتر است بازگو نكنيد.

2- اگر زماني به همسرتان ، رفتارهايي كه انجام ميداده شك كرديد و در وفاداريش نسبت به خودتان مردد بوديد

هرگز اين موضوع را مطرح نسازيد ، زيرا ممكن است شما به اشتباه چنين فكري را داشته بوديد در اين صورت احساس وفاداري كه بين شما و شوهرتان وجود داشته است در همان زمان از بين مي رود.

منبع: آسمونی ها

Z a H r A
5th September 2010, 09:19 AM
حال چه صحبتهايي را نبايد مطرح كرد:

1- اسرار تان را به همسرتان نگوييد .منظور از اسرار چيست ؟

مشكلاتي كه در دوران قبل از ازدواج برايتان بوجود آمده و بازگو كردن آن تنها باعث مشغول كردن ذهن همسرتان ميشود. نا گفته نماند كه مسائلي است كه گفتن آنها به همسرتان ضروري است مثلا تجربه نامزدي ناموفقي اگر در گذشته داشته ايد به همسر تان بگوييد اما آيا واقعا لازم است همسرتان از جزئيات آن مطلع باشد؟ مشكلاتي كه با پدرو مادر، خواهر يا برادر تان داشته ايد و عنوان كردن آنها به ديدگاه همسرتان نسبت به خانواده تان خدشه وارد ميكند ، كمبودهايي كه در زندگي با آنها مواجه بوده ايد ، رنجها و مشقتهايي را كه متحمل شده ايد ، و مسائلي مانند اين موضوعات بهتر است بازگو نكنيد.

2- اگر زماني به همسرتان ، رفتارهايي كه انجام ميداده شك كرديد و در وفاداريش نسبت به خودتان مردد بوديد

هرگز اين موضوع را مطرح نسازيد ، زيرا ممكن است شما به اشتباه چنين فكري را داشته بوديد در اين صورت احساس وفاداري كه بين شما و شوهرتان وجود داشته است در همان زمان از بين مي رود.

درسته که همیشه همین حرف رو میگن اما شاید بازگو کردنش تا یه حدودی بد نباشه ! از نظر من در مورد شماره 1 اگر مورد دلبستگی شدید بوده این حق دو طرفه که تا حدودی از گذشته هم اگاه باشن ...یا بعضی از مشکلات خانوادگی ! و در مورد شماره 2 به قطع میتونم بگم مخالفم ! چون زوجین اگه با خلوص رفتار کنن و با منطق بدون ایجاد توهین ازش بخوای رفع ابهام کنه اینحوری بهتره تا اینکه شک اشتباها به دلیل بیان نکردنش و حل نکردن مشکل رو در رو تبدیل به یقین بشه ! [nadanestan]

sl-lal-l12okl-l
6th September 2010, 08:21 PM
درسته که همیشه همین حرف رو میگن اما شاید بازگو کردنش تا یه حدودی بد نباشه ! از نظر من در مورد شماره 1 اگر مورد دلبستگی شدید بوده این حق دو طرفه که تا حدودی از گذشته هم اگاه باشن ...یا بعضی از مشکلات خانوادگی ! و در مورد شماره 2 به قطع میتونم بگم مخالفم ! چون زوجین اگه با خلوص رفتار کنن و با منطق بدون ایجاد توهین ازش بخوای رفع ابهام کنه اینحوری بهتره تا اینکه شک اشتباها به دلیل بیان نکردنش و حل نکردن مشکل رو در رو تبدیل به یقین بشه ! [nadanestan]

این موضوع از دید روانشناسی هست! و همه ماها میدونیم که نمیشه و نباید فقط رو قاعده ها حرکت کرد! گاهی به قول چوخوف باید از پنجره پرید بیرون! میتونم بگم نظرتون! جالب بود و میشه به نوع تفکرتون بیشتر فکر کرد! [cheshmak][tashvigh]

AHB
6th September 2010, 09:16 PM
پاسخ : چه مسائلي را نبايد به همسرتان بگوييد؟! به نظره من باید همه چیز رو گفت
مخفی کاری کاره بدیه

Z a H r A
6th September 2010, 09:23 PM
این موضوع از دید روانشناسی هست! و همه ماها میدونیم که نمیشه و نباید فقط رو قاعده ها حرکت کرد! گاهی به قول چوخوف باید از پنجره پرید بیرون! میتونم بگم نظرتون! جالب بود و میشه به نوع تفکرتون بیشتر فکر کرد! [cheshmak][tashvigh]

لطف دارین [golrooz][cheshmak] دقیقا سخن چوخوف درسته
درسته که زندگی یه سری قاعده و اصول داره ولی اولا این قاعده ها در همه شرایط و برای همه افراد یکسان نیست دوما اینکه این اشتباهه که واسه همه چیز یک پیش فرضی گرفته بشه و به اون نصیحت بشه چون من دیدم مواردی که از همین پیش فرض ها ضربه خوردن سوما ادمها با منطق و درک خودشون زندگی رو می سازن انسان بهترین مکتشف که نه مبدعه ! همیشه دنبال پیشرفت از نظر من این قوانینی که گفته میشه همیشه کاربرد نداره .... منطق و صداقت بهترین چیزه که نمیشه نادیده اش گرفت ... با منطق دیگه نیازی به محدودیت 100% نیست . در ضمن این مقاله خودش عیب داره ! ادم رو به غلط میندازه :

خط اول :" بعضي از خانمها يا آقايان عادت دارند تمام اتفاقاتي را كه در طول روز براي شان اتفاق افتاده است را براي همسر حود تعريف كنند"
در صورتی که حرف اصلی مقاله مسائل گذشته و حال زندگیه نه روزمرگی های زوجین [sootzadan]

افرادي كه همه مطالب زندگي خود چه در حال ، چه در گذشته را براي همسران خود بازگو ميكنند به بلوغ فكري نرسيده اند ، ذهنشان مانند دوران نوجواني شان عمل ميكند كه عادت داشتند همه چيز را براي خانواده خود تعريف كنند .

این پاراگراف هم معیوبه ! این بازگو کردنها و نکردن ها دلایل و شرایط خاص داره نمیشه گفت کسی که به خاطر علاقه فراوان به همسرش همه چیز رو براش بازگو میکنه به بلوغ فکری نرسیده !!!!!!!![taajob] بازگو کردن به معنای رنج و عذاب دادن نیست ! صحبت کردن و بازگو کردن مسائل زندگی اگه به شیوه و اصول درستش باشه نه تنها بروز دلخوری نمیکنه که باعث افزایش درک متقابل و شناخت بیشتر طرفین از هم میشه .... البته باز هم همه اینها بستگی به درک و شعور طرفین داره و جامعیت نداره ...

[golrooz][golrooz][golrooz]

Arash.All
6th September 2010, 10:22 PM
به نظر من اگه رفتین یه زن دیگه گرفتین به زنتون نگین [khande]

پژواک
6th September 2010, 11:45 PM
ببخشید ولی به نظر من اگه آدم مزدوج نشه اینقدرم زجر گفتن یا نگفتن نمیکشه.[nishkhand]

7raha7
7th September 2010, 06:56 PM
پاسخ : چه مسائلي را نبايد به همسرتان بگوييد؟! به نظره من باید همه چیز رو گفت
مخفی کاری کاره بدیه
آره کار خیلی بدیه... حالا اگه یه روز رفتی خاستگاری چطوری میخوای به خانومه بگی که مقاله: زن هم زنهای قدیم... رو تو نوشتی؟؟؟[asabani][asabani] تصورشو بکن قیافه ات چه شکلی میشه...[[nishkhand]

مجتبی
7th September 2010, 08:09 PM
ولی من موافقم که همه چیز رو نباید به زنت بگی ! مثلا نباید بهش بگی بعد 10 تا دختر که رفتم خواستگاریشون تو آخرین نفر بودی که به من بله گفت !!![bamazegi]
اگه بگی باید منتظر یه مشتی لگدی چیزی باشی [nishkhand]

AHB
7th September 2010, 08:16 PM
آره کار خیلی بدیه... حالا اگه یه روز رفتی خاستگاری چطوری میخوای به خانومه بگی که مقاله: زن هم زنهای قدیم... رو تو نوشتی؟؟؟[asabani][asabani] تصورشو بکن قیافه ات چه شکلی میشه...[[nishkhand]

اونم قبول میکنه[cheshmak][bamazegi]

7raha7
8th September 2010, 05:53 AM
اونم قبول میکنه[cheshmak][bamazegi][nishkhand][nishkhand][nishkhand]آره میدونم! اصلا میخوای برم بهش بگم : کار خودم بوده... این پسر بی گناهه؟؟؟ آخه کار خیره دیگه... بذار ما بده شیم اما تو نترشی و بی زن نمونی... برای من مهم نیس که بعد پشت سرم چی میگن... من حاضرم فداکاری کنم!!! به خدآ!!! خودم جمعش میکنم!!![labkhand][labkhand][labkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد