ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تلفن همراه مهم ترین دستگاه الکترونیکی

SOURCE MOBILE
28th November 2008, 12:41 PM
در نظرخواهی سایت "لوس آنجلس بیزینس" مشخص شد که تلفن همراه پر اهمیت ترین دستگاه قابل حمل محسوب می شود.
اغلب ما، در روند زندگی روزانه از دستگاههای الکترونیک مختلفی استفاده می کنیم، اما مهمترین این دستگاهها کدام است؟
به گزارش گروه ترجمه موبنا به نقل از سایت "بیز ژورنال"، 42 درصد افراد شرکت کننده در این نظر خواهی به عنوان مهم ترین دستگاه به تلفن همراه رای داده اند.
21درصد شرکت کنندگان در این نظر به لپ تاپ ، 10درصد به رایانه های جیبی Pda ، 13 درصد به تلفن های هوشمند ، 3درصد به دوربین دیجیتالی ، 2درصد به رایانه شخصی ، یک درصد به دوربین ویدئویی دیجیتالی و یک درصد نیز به دوربین ضبط ویدیو کاست رای داده اند.
دستگاه پخش Mp3 و دستگاه پخش Dvd هم بدون درصد بودند.
برخی از نظرها راجع به تلفن همراه از این قرار بود: "تلفن همراه تمامی احتیاجات من مانند برقراری تماس، ایمیل، یادآور، تقویم، و لیست انجام کارها را برآورده می کند" ، شرکت کنندگان در نظر سنجی اعلام کردند که تلفن همراه به من امکان می دهد که همیشه در تماس باشم و این که کجا باشم در اتومبیل یا در حال پیاده روی فرقی ندارد، در حالی که در اتومبیل نمی توان از لپ تاپ استفاده کرد.
برخی افراد اعلام کردند که ممکن است بگویید من به آن معتاد هستم اما بدون تلفن همراه نمی توانم منزل را ترک کنم و اگر آن را نداشته باشم ذهنم به هم می ریزد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد