PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنگ انشا

ساناز فرهیدوش
15th July 2010, 10:19 AM
دوران شیرین مدرسه اوایل مهر ماه زنگ انشا . اوقات فراغت خود را چگونه سپری کرده اید ؟

نود روز شیرین که برای ثانیه ایش چه نقشه کشیده بودیم اما مثل برق و باد سر کلاس های مختلف گذشت . زبان ، ریاضی ، مدرسه ی تابستانی .و...

سا لها گذشته و باز هم تابستان است . ای کاش کوچک تر بودم و حسرت لحظه لحظه های بغل کردن بالشم را تا ساعت 11 می خوردم .

الان تمام لحظه های من فراغت اس تو در این فکرم که اگر روزی معلم شدم بگویم در اوقات همیشگی خود اگر وقتی و جایی برای کار کردن آن هم به صورت کاملا رایگان پیدا کردید چه می کنید ؟
اگر بعد از چند سال مجانی کار کردن باز هم شما را نمیخ واهند ان وقت چه احساسی دارید ؟
وقتی همه کارتان را کرده اید تا برای همیشه بروید نگاه مادر چه قدرتی دارد که شما را میخکوب و زمین کوب می کند ؟

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد