پارمیدا72
26th June 2010, 09:06 PM
ساسان ناطق گفت: خاطرات خلبان صمدعلی بالازاده از دوستان صمیمی شهید عباس بابایی و شهید مصطفی اردستانی به پایان رسیده و به زودی آن را برای انتشار به دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری میسپارم. به گزارش خبرگزاری مهر،ساسان ناطق نویسنده و معاون فرهنگی حوزه هنری استان اردبیل با اعلام این خبر گفت: نگارش کتاب خاطرات یکی از رزمندگان اردبیل به نام امیر سرتیپ خلبان صمدعلی بالازاده به پایان رسیده و این کتاب به زودی منتشر می شود.
وی افزود: خلبان صمدعلی بالازاده از روزگار جنگ تحمیلی و دفاع مقدس از دوستان صمیمی شهید عباس بابایی و شهید مصطفی اردستانی است که خاطرات بسیار جالبی را از این دو شهید روایت کرده است.
این نویسنده در پایان گفت: از آنجا که این اثر را متفاوت از سایر آثارم می دانم حساسیت خاصی روی آن دارم و هنوز نتوانسته ام نامی برای آن انتخاب کنم.
ناطق به زودی این کتاب را برای بررسی و انتشار به مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری خواهد سپرد تا از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ برسد.
مهر نیوز
وی افزود: خلبان صمدعلی بالازاده از روزگار جنگ تحمیلی و دفاع مقدس از دوستان صمیمی شهید عباس بابایی و شهید مصطفی اردستانی است که خاطرات بسیار جالبی را از این دو شهید روایت کرده است.
این نویسنده در پایان گفت: از آنجا که این اثر را متفاوت از سایر آثارم می دانم حساسیت خاصی روی آن دارم و هنوز نتوانسته ام نامی برای آن انتخاب کنم.
ناطق به زودی این کتاب را برای بررسی و انتشار به مرتضی سرهنگی مدیر دفتر ادبیات مقاومت و پایداری حوزه هنری خواهد سپرد تا از سوی انتشارات سوره مهر به چاپ برسد.
مهر نیوز