توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقه پزشکی 31 ..آلرژی ... درمان
AvAstiN
25th June 2010, 10:34 PM
سلام خدمت دوستان عزیز sh_omomi70
برین سر سوال مسابقه
بهترین درمان بیماری های آلرژیک چی می تونه باشه ؟
مثل همیشه کامل ترین جواب برنده مسابقه می شه sh_omomi53
(همون طور که می دونین جواب کپی شده مورد قبول نیست sh_omomi127 )
moji5
26th June 2010, 01:23 PM
با تشکر
میشه کمی درباره این بیماری ها توضیح بدین تا ما هم بتونیم نظر بدیم
AvAstiN
26th June 2010, 02:01 PM
با تشکر
میشه کمی درباره این بیماری ها توضیح بدین تا ما هم بتونیم نظر بدیم
بیماریهای آلرژی می تونه از یه حساسیت ساده که علایمی مثل آبریزش بینی و اشک و قرمزی و کهیر داشته باشه ، رو شامل بشه تا بیماریهایی مثل تب یونجه و آسم و شوک آنافیلاکسی
به عنوان یه راهنمایی شما آلرژی رو معادل همون حساسیت ساده در نظر بگیرین به جواب راحت تر می رسین [cheshmak]
چامه
27th June 2010, 03:32 PM
یه بیماری آلرژیک وقتی اتفاق میافته که پس از اولین برخورد بدن با ماده ی آلرزیک پادتن تولید شده ی ضد اون ماده به سطح ماستوسیت ها می چسبه و بار دوم که ماده وارد بدن میشه به اون پادتن ها برخورد می کنه که باعث ترشح موادی مانند هیستامین از ماستوسیت می شه که هیستامین و بقیه ی مواد ترشح شده باعث عوارضی مثل آبریزش بینی و.. می شه شاید مصرف داروهای آنتی هیستامین مفید واقع بشه.[negaran]
moji5
27th June 2010, 04:41 PM
خب بهترین شیوه دوری از موارد حساسیت زاست اما این درمان نیست چون ممکنه دوباره اتفاق بیافته
برای درمان به شخصه فکر میکنم بهترین راه کنار اومدن با اون مشکله
مثلا" خودم حساسیت فصلی گرفته بودم و مدام سرفه میکردم
یادمه یکی از دوستام هم گرفته بود
من از روی عادت دکتر نرفتم و به خودم گفتم باید جلوش رو بگیرم و بعد از یک هفته خوب شد
اما دوستم بعد از یه مدت مصرف دارو نه تنها خوب نشد بلکه بدتر شد و حتی مریضی معده هم گرفت
فکر کنم بهترین راه کنار اومدن و عادی کردن اون حساسیت باشه
یا به قولی تلقین که من مریض نیستم
AvAstiN
27th June 2010, 09:40 PM
یه بیماری آلرژیک وقتی اتفاق میافته که پس از اولین برخورد بدن با ماده ی آلرزیک پادتن تولید شده ی ضد اون ماده به سطح ماستوسیت ها می چسبه و بار دوم که ماده وارد بدن میشه به اون پادتن ها برخورد می کنه که باعث ترشح موادی مانند هیستامین از ماستوسیت می شه که هیستامین و بقیه ی مواد ترشح شده باعث عوارضی مثل آبریزش بینی و.. می شه شاید مصرف داروهای آنتی هیستامین مفید واقع بشه.[negaran]
بیماری رو درمان نمی کنه ، علایم رو کاهش می ده
kamanabroo
28th June 2010, 01:43 AM
تا جایی که می دونم بیماریهای آلرژیک درمان قطعی ندارند
فقط می تونی با مراعات کردن جلوی بروز آنها رو بگیری
بهترین راه هم برای درمان ظاهری و ظاهر نشدن علائم آن اینه که عوامل شدت و بروز اون نوع از آلرژی رو
بشناسیم تا بتونیم با دوری از اونها از بروز و شدت یافتن و تاثیر بیشتر این آلرژی در بدن خودمون جلوگیری کرده باشیم.
atena-ati
28th June 2010, 11:22 AM
فکرکنم بهترین راه این باشه ازاون ماده ای که باعث حساسیت فردمیشه دوری بشه
شنیدم براي پيشگيري از حساسيتهاي فصلي میشه كه دو تا چهار هفته قبل از گرده افشاني گياهان از داروي پيشگيرانه مثل كرومولين سديم استفاده بشه
ولی بهترین راه همون دوری از ماده حساسیت زاست
shabnamshirin
28th June 2010, 03:16 PM
سلام خدمت همه ی دوستان
.خب ..فکر کنم دوری از عوامل آلرژن اولین قدم بحساب میاد البته فکر نمیکنم درمان قطعی داشته باشه ولی بد نیست یه چیزیو بگم ..
بابام چند سال پیش در پی خوردن 2 عدد بستنی شکلاتی (!)...........وااای ..تنش کهیر زده بود.... اندازه ی کف دست!
دکتر که رفت دارو تاثیر چندانی روش نداشت ..ولی دکتر گفت کرفسو هم یه امتحانی بکن ..آقا تعجبیه یه بار که خورد اصلا بگو خوب شد .. از اون به بعد دیگه ما هر شب خورش کرفس داشتیم
چامه
28th June 2010, 05:46 PM
دوری از مواد حساسیت زا باعث پیشگیری میشه نه درمان
جایی خوندم که رژیم غذایی خاص به دمان آلرژی کمک میکنه
اما کم محلی و شاید افزایش میزان ماده ی آلرژیک هم برای مقاوم کردن دستگاه ایمنی موثر باشه...
ساناز فرهیدوش
21st July 2010, 12:28 AM
در اثر استرس و فشار عصبی مداوم مقاومت دستگاه ایمنی بدن کاهش پیدا می کند و یکی از بیماری هایی که عارض می شود آلرژی است .
آلرژی درمان صد در صد ندارد و دارو ها فقط برای تسکین موقت است که عوارض نا خوشایندی را دراز مدت در بردارد .
دوش آب سرد ، ورزش (پیاده روی) ، شستشوی البسه و ملحفه ها با آب داغ و اتو ، یوگا می توان در کنار دارو درمانی موثر باشند.
اما اساسی ترین روش آرامش ، آرامش ،آرامش
ساناز فرهیدوش
21st July 2010, 08:47 PM
زهر هشت پا و جانداران مرکب
Himmler
21st July 2010, 09:21 PM
ببخشیدا[khejalat]
میشه یه کم کاملتر بگین.
امثال من نمیدونن آلرژی با چه ژ ای نوشته میشه[khejalat]
ولی به شخصه از اونچه راجع به آلرژی از دیگران فهمیدم اینه که من به ماهی آلرژی دارم[nadidan]
یعنی در حقیقت به بوی ماهی آلرژی دارم. از ماهی بدم میاد ولی مامانم هر هفته n بار ماهی درست می کنه[gerye]
AvAstiN
22nd July 2010, 12:06 AM
زهر هشت پا و جانداران مرکب
در مورد این یکم توضیح می دی؟ [entezar2]
AvAstiN
22nd July 2010, 12:08 AM
ببخشیدا[khejalat]
میشه یه کم کاملتر بگین.
امثال من نمیدونن آلرژی با چه ژ ای نوشته میشه[khejalat]
ولی به شخصه از اونچه راجع به آلرژی از دیگران فهمیدم اینه که من به ماهی آلرژی دارم[nadidan]
یعنی در حقیقت به بوی ماهی آلرژی دارم. از ماهی بدم میاد ولی مامانم هر هفته n بار ماهی درست می کنه[gerye]
در مورد چی کاملتر بگیم؟
شما وقتی بوی ماهی رو می فهمین پوستتون کهیر می زنه یا نه صرفا بدتون میاد از بوش؟
Himmler
22nd July 2010, 12:25 AM
هیچکدوم. از زندگی نکبت بارم سیرتر میشم[negaran]
AvAstiN
22nd July 2010, 12:30 AM
هیچکدوم. از زندگی نکبت بارم سیرتر میشم[negaran]
چی؟
ببین باید قشنگ شرح حال بدی دیگه
چه حالی میشی؟ فقط بدت میاد از بوش یا نه ؟
Himmler
22nd July 2010, 12:40 AM
یاد بدبختیام میفتم. اون لحظه دوست دارم جای این سوء تغذیه ایا باشم که کوفت ندارن بخورن، مخصوصا وقتی کپور و کولی میاد وسط و مخصوصا وقتی که هیچ چیز دیگه ای واسه خوردن نیست. این بدترین لحظه زندگیمه.
راستی به سیب زمینی سرخ کرده هم آلــــــــررررررژژژژژژژیی یییی دارم خفنگ.[esteghbal]
بی سیب زمینی هرگز. حالات بالا رو بالاکس کن، موقعیه که سیب زمینی بهم میدن[labkhand]
AvAstiN
22nd July 2010, 12:43 AM
شما اصلا آلرژی نداری [labkhand]
فقط از یه غذا بدت میاد همین [cheshmak]
ساناز فرهیدوش
22nd July 2010, 09:53 AM
از زهر هشت پا و سایر جانداران مرکب ماده ایی به دست آورده اند که به روی سیستم عصبی اثر می گذارد و شبیه فلج کردن ولی از نوع خیلی خفیف است که به روی بهبود بیماران مبتلا به آلرژی و سرطان مفید است .
اما هنوز این فراورده در دسترس فراوان نمی باشد .برای این منظور اگر مبتلا به آلرزی مزمن هستید برای کاهش علایم خود از گل پنیرک استفاده کنید .
البته زرد چوبه در درمان و کاهش اگزما های شدید خیلی موثر است .
maysam.z
22nd July 2010, 01:12 PM
تا جايي كه اطلاع دارم:
در بعضي درمان دارويي جواب ميده يعني مصرف داروهاوآنتي هيستامينها (مثلا براي قرمزي چشم استفاده از قطره چشمي بتامتازون
تورم سينوزيت استفاده از اسپريها)
در بعضيا هم با پيشگيري از عامل حساسيت زاكمتر ميشه تا شايد درمان بشه:1.پرهيز از بعضي از ميوه ها و سبزيجات ومواد غذايي الرژيك مثل خربزه وانگور و بادمجان وفلفل و ...2.دوري از كرك وپر حيوانات خانگي3.دوري ازذرات گرد وغباروگرده افشاني گياهان4.شستشوي ملحفه بالشت والبسها داراي ذرات گردوغبار5.آب سرد وهواي سرد در الرژي سينوزيتي تشديد ميكنه و...
البته قابل ذكر است كه حساسيت بيشتر ژنتيكي بوده وبا توجه به اين درمان حساسيت(آلرژي)در افراد مختلف متفاوته.
AvAstiN
23rd July 2010, 11:58 AM
سلام http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/flowersmile.gif
مسابقه شماره 20 هم بالاخره به پايان رسيد .
برنده اين هفته مسابقه " atena-ati " عزيز هست به ايشون تبريك مي گم http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif
و اما جواب مسابقه
سوال اين بود : بهترین درمان بیماری های آلرژیک چی می تونه باشه ؟
و اما جواب سوال :
بهترین درمان بیماریهای آلرژی درمانهای محیطی هست . یعنی دوری کردن از عامل آلرژی . این بهترین راه درمانی و البته راه بدون هزینه ایه . مصرف آنتی هیستامین ها می تونه باعث کاهش علایم بیماری بشه یا اینکه نذاره علایم بروز کنه ولی درمان قطعی نیست .
با تشکر از تمامی دوستانی که در این مسابقه شرکت کردند .
http://www.pic4ever.com/images/toyou.gif
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.