ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جملات روز: 23 ژوئن-پله: مارادونا برای جلب توجه از من حرف می زند

mahdi9067
23rd June 2010, 04:21 PM
سایت گل-

*کاکا پس از اخراج در دیدارمقابل ساحل عاج: نمی توانم بگویم که زمانی که داور مسابقه مرا از زمین مسابقه اخراج کرد، مادربزرگم چه جمله ای را به زبان آورده بود...ولی حرفهای او بسیار تند بود

* لادروپ:«ستاره های تیمهای بزرگ در حد واندازه های واقعی شان ظاهر نشده اند.»

* پله:«مارادونا مرا دوست دارد..هر زمان که رویدادی در حال اجراست، مارادونا به دنبال راهی برای جلب توجه است وبرای همین دائما از من صحبت می کند.»

* کیم جونگ هون،سرمربی کره شمالی پس از شکست 0-7 تیمش مقابل پرتغال:«استراتژی درستی اتخاذ نکرده بودم.»

* کریس رونالدو پس از گلزنی مقابل کره شمالی که به 16 ماه گل نزدنش در ترکیب تیم ملی کشورش خاتمه داد:« خدا هیچ وقت نمی خوابد و می داند که چه کسانی شایستگی دارند.»

LaDy Ds DeMoNa
23rd June 2010, 07:31 PM
پله:«مارادونا مرا دوست دارد..هر زمان که رویدادی در حال اجراست، مارادونا به دنبال راهی برای جلب توجه است وبرای همین دائما از من صحبت می کند.»

با اینکه انتخاب اکثریت مردم جهان مارادونا بود به خاطر ضد امریکایی بودن مارادونا ؛ پله بهترین بازیکن قرن شد !!!

به خاطر ضد آمریکای بودن مارادونا : مجلات و رزنامه های جهان همصدا به اون تهمت های فراوانی زدند!!!
قاچافچی - معتاد و چه و چه و چه معرفی کردند
خوب نمی شه بیشتر از این انتظار داشت وقتی سیاست قاطی ورزش می شه همینه دیگه . . .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد