PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دومنك با كارلوس آلبرتو دست نداد؟

mahdi9067
23rd June 2010, 02:51 AM
ريموند دومنك سرمربي تيم ملي فرانسه در پايان مسابقه امروز مقابل آفريقاي جنوبي در پايان بازي از دست دادن با كارلوس آلبرتو سرمربي برزيلي آفريقاي جنوبي خودداري كرد.
در تصاويري كه از اين صحنه موجود است، دومنك به حالت اعتراض‌آميز و با تحكم چيزي را به كارلوس آلبرتو كه مچ دست راست وي را گرفته مي‌گويد؛ ظاهراً دومنك به دليل جمله كارلوس آلبرتو كه گفته بود فرانسه لايق حضور در جام جهاني نيست از اين مربي به شدت عصباني بوده و به همين دليل از دست دادن با وي خودداري كرده است. اما وقتي خبرنگاران از دومنك در اين‌باره سوال كردند، او به شدت واكنش نشان داد و گفت:«من هيچ علاقه‌اي به پاسخ دادن به اين سوال ندارم، سوال ديگري نيست؟»
او سپس ادامه داد:«اگراين همه سوالاتي است كه شما مي‌خواهيد از من بپرسيد من شما را ترك مي‌كنم، ظاهراً‌ ما متعلق به دنياهاي متفاوتي هستيم.»
در عين حال كارلوس آلبرتو پريرا درباره اظهار نظر خود درباره عدم شايستگي فرانسه گفت:«من بعد از صعود فرانسه به جام جهاني انتقاد كردم، اما واقعا يادم نيست چه به زبان آوردم. اما دستيار دومنك به من گفت كه او به اين خاطر با من دست نمي‌دهد.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد