ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جملات روز جام جهانی؛ 13 ژوئن

mahdi9067
13th June 2010, 02:12 PM
دیه گو مارادونا پس از پیروزی تیمش مقابل نیجریه:« گرفتن توپ از مسی، مثل گرفتن این سیب از دست من است.آنقدر گرسنه ام که نمی توانید این سیب را از من بگیرید.»

*مارک شوارتزر، دروازه بان تیم ملی استرالیا:« آلمان در دروازه اش شخصیت ندارد»

*انسو فرانسسکولی، بازیکن سابق تیم ملی اروگوئه: « در این دوره باید دست از زیر سوال بردن مارادونا کشید. در دنیای فوتبال این بازیکنان هستند که بازی می کنند و فکر نمی کنم که دیه گو، یکی از بهترین های بازی شنبه، این واقعیت محض را بداند.»

* راتومیر دوکوویچ، سرمربی سابق غنا در سال 2006:« شیلا، بازیکن خط میانی غنا تاکنون در هیچچ رقابت مهمی به میدان نرفته است.نگران آن هستم که او محو بازی خوب کریس رونالدو شود و در تمام زمان برگزاری مسابقه به این فکر باشد که از چه کسانی امضا بگیرد.»

* محمد الدعایه، دروازه بان تیم ملی عربستان، پس از دریافت 8 گل از آلمان ، در جام جهانی 2002: « دنیا که به آخر نرسیده است.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد