ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خواستگار قلابي دختران تهراني را به روز سياه مي نشاند

*AM@NDA*
8th April 2010, 11:28 AM
به گزارش خبرنگار گروه حوادث ايسکانيوز : رسيدگي به اين پرونده از ابتدايآذر 88 با شکايت يک دختر خوش باور در دستور کار پليس پايتخت قرار گرفت.
«ناهيد»35 ساله به افسران کلانتري 103 گاندي گفت : بهار امسال با مردي شيک پوش بهنام «حميدرضا» آشنا شدم.او به من گفته بود زن و بچه ندارد و به تنهاييزندگي مي کند.من هم که پس از مرگ پدر و مادرم تنها شده بودم به «حميدرضا»اعتماد کردم و قرار ازدواج گذاشتيم.
وي ادامه داد : «حميدرضا» در چندمرحله و به بهانه هاي مختلف از من پول خواست و بيش از 20 ميليون تومان سهمالارث خود را به مرد علاقه ام دادم.من خيال مي کردم اين مبالغ را براي رفعمشکلات مالي و به عنوان قرض به شوهر آينده ام داده ام اما ناگهان«حميدرضا» ناپديد و معلوم شد کلاهبردار است.
پرونده به دستور صادقيزاده - بازپرس شعبه سوم دادسراي ناحيه 3 تهران - به پايگاه سوم پليس آگاهيتهران بزرگ فرستاده و تحقيق تخصصي آغاز شد.
در همان بين يک زن جوانبه دادسراي ناحيه 3 رفت و شکايتي ارائه داد.وي گفت طلاهايش به وزن تقريبييک کيلوگرم از خانه اش در محدوده ميدان ونک دزديده شده است.
شواهدنشان مي داد اين زن و شوهرش با يکي از دوستان وي به نام «حميدرضا» رفت وآمد خانوادگي داشته اند.همچنين از دهم آذر 88 که دستبرد صورت گرفته بودديگر از «حميدرضا» خبري نشد و مشخص شد اين مرد کليد خانه مالباختگان را دراختيار داشته است.
کارآگاهان با تجميع اطلاعات ، محل سکونت «حميدرضا»را در شرق تهران (خيابان فرجام – خيابان سراج) شناسايي و سرانجام وي را طيعمليات غافلگيرانه دستگير کردند.فقط دو روز از بازداشت اين متهم گذشته بودکه 10 نفر ديگر از مالباختگان به پايگاه سوم اداره آگاهي مرکز رفتند وپرونده «حميدرضا» سنگين تر شد.
دو دختر ديگر که فريب وعده هاي ازدواجخواستگار قلابي را خورده و چندين ميليون تومان از دست داده اند از جملهشاکيان «حميدرضا» هستند.
مالباخته ديگر بانوي ميانسالي است که اعلامکرد «حميدرضا» از طريق همسرش با مرد کلاهبردار آشنا شده بود.«حميدرضا» بهبهانه گرفتن وام براي زوج ساده انگار هفت ميليون تومان کلاهبرداري کرده وناپديد شده بود.
اين تبهکار با برخي از مالباختگان رفت و آمدخانوادگي داشت و در مسافرتها و يا مهماني ها ، از آنان فيلم هاي خصوصيتهيه کرده بود.وي پس از دزدي و کلاهبرداري تهديد کرده بود که در صورتپيگيري شکايت ، فيلم هاي خصوصي را در سطح شهر پخش خواهد کرد.در همين رابطهرئيس پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ به ايسکانيوز گفت : با توجه به اينکه احتمال دارد «حميدرضا» خلاف هاي ديگري مرتکب شده باشد بازپرس «صادقيزاده» از رسانه ها درخواست کرده تصوير بدون پوشش چهره مجرم را منتشر کنند.
سرهنگ«محمدرضا ذاکراستقامتي» اضافه کرد : از ساير شاکيان احتمالي دعوت مي شودبراي پيگيري ماجرا به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ در ميدان نيلوفر ويا شعبه 13 بازپرسي دادسراي ناحيه 3 مراجعه کنند.همچنين ماموران با شمارهتلفن 21865669 پاسخگو هستند.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد