PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال كسي اسم اين دوربين رو ميدونه ؟

Amir
21st March 2010, 08:26 PM
سلام.. فك كنم تو نمايشگاه دفاع مقدس بود كه به يه دوربين با فناوري خيلي جالبي برخوردم .. يه دوربين كه ساخت كشور امريكا بود و تو جنگ عليه ايران استفاده شده بود و تو جنگ جز غنايم ايراني ها از جنگ شده بود .. علي الظاهر اين دوربين از هيچ تجهيزات خاص ماهواري اي هم استفاده نكرده بود .. البته من نتونستم زياد روش كليك كنم و ظارها اپراتور معرف دستگاه هم فقط چگوني جزئي از دستگاه رو ياد گرفته بود .. چيزي كه برام جالب بود اين بود كه اين دوربين قدرت فوق العاده اي در ديدن اشيا هاي با فاصله مابين چهار تا ديوار اونور تر با وضوح بالا و قدرت زوم بر روي موضوع رو داشت ... مثلا ميتونست قيمت ميوها را كه سه تا خيابون اونورتر حتي با زاويه مخالف قرار داشت ببينه و من ميتونستم ماركت روي ميوها رو ببينم .. واقعا برام جالب بود كه اين فناوري چيه و چطوري ممكنه ؟ در حاليكه گفتم تجهيزات الكترونيكي خاصي رو هم نديدم و بجز اينه و عدسي .. ايا كسي اطلاعي در اين مورد داره ؟

moji5
21st March 2010, 08:37 PM
ببخشید مطمئنی خواب نبودی
فکر نکنم با این مشخصات همچین چیزی باشه ولی وقتی شما میگی باید باشه.
بحثه هوشه مصنوعی هم نیست اگه باشه بیشتر یه علمه جدیده

hossien
21st March 2010, 10:19 PM
سلام
اگر امكان داره حدود 3 هفته فرصت بدين جواب اونو ميزارم

Amir
23rd March 2010, 01:56 PM
اتفاقا خودم تستش كردم وواقعان متعجب شدم .. خيلي اجازه كنجكاوي ندادن .. بعدشم داش مجتبي اين علم جديد نيست كه سال 64 65 عليه ما تو جنگ عراق استفاده ميشده

moji5
23rd March 2010, 03:22 PM
نمیشه زیاد رو حرفشون حساب کرد که واسه کی بوده
ولی اینکه تو جنگ عراق این تکنولوژی باشه بعد اینهمه کشته تو جنگ رو در رو بدن کمی عجیبه
بیشتر به درده عملیات های تکی میخوره تا جنگ گسترده
وقتی میگی بوده حتما" هست ولی با عقل کمی جور در نمیاد
البته عقل ما محدوده چون اطلاعات نداریم اما تخیلی هم که بخوای ببهش نگاه کنی حتی خوده ادم فضایی ها هم نمیتونن اینو بسازن چون نمیشه بعد مکان رو پیچوند
و نادیده گرفت
مگه اینکه با تکنولوژی های اخیر و ارتباط ماهواره ای بشه اینو طراحی کرد اما اون موقع فکر کنم حتی ال سی دی و یا سی دی هم نبوده
چرا اینو بازگو نمیکنن و تو نمایشگاه میزارن
واقعا" کسی نیست که بتونه مهندسی معکوس کنه
یه جورایی از تکنولوزی های الان هم پیشرفته تره
منطق فضایی میخواد واسه درک کردنش
مگه این که بهت گفته باشن به یه قسمت خاص نگاه کنی و دقیقا" تو اون قسمت اینه گذاشته باشن
که اینم کمی بچه گانست

Amir
1st April 2010, 11:52 PM
خوب برا موشكافي اين دستگاه بايد بريم سراغ نور و انعكاس نور چون چيزي كه باعث ميشه ما اشيا رو ببينم در واقع انعكاس نور از اشيا هستش.. اگگه بشه نور معكوس از رو جسم رو بدست اورد بنابراين ميشه اون شي رو ديد .. و در واقع اين دستگاه ميتونسيت با اينه و عدسي انعكاس اين نور رو دريافت و تقويت و مديريت كنه .. كه اين موضوع رو با فيزيك نور بررسي كرد

moji5
2nd April 2010, 12:22 AM
من شکم به اشعه های مادون قرمز و ... بود که از کسی پرسیدم جوابش اینه که اشعه بازتابش نداره یعنی نمیتونه حدس بزنه چیه فقط میگه یه چیزی هست
حالا بحثی که راجع به بازتابش میگید رو نمیدونم چطوری میشه بکار برد

hossien
15th April 2010, 08:26 PM
سلام.. فك كنم تو نمايشگاه دفاع مقدس بود كه به يه دوربين با فناوري خيلي جالبي برخوردم .. يه دوربين كه ساخت كشور امريكا بود و تو جنگ عليه ايران استفاده شده بود و تو جنگ جز غنايم ايراني ها از جنگ شده بود .. علي الظاهر اين دوربين از هيچ تجهيزات خاص ماهواري اي هم استفاده نكرده بود .. البته من نتونستم زياد روش كليك كنم و ظارها اپراتور معرف دستگاه هم فقط چگوني جزئي از دستگاه رو ياد گرفته بود .. چيزي كه برام جالب بود اين بود كه اين دوربين قدرت فوق العاده اي در ديدن اشيا هاي با فاصله مابين چهار تا ديوار اونور تر با وضوح بالا و قدرت زوم بر روي موضوع رو داشت ... مثلا ميتونست قيمت ميوها را كه سه تا خيابون اونورتر حتي با زاويه مخالف قرار داشت ببينه و من ميتونستم ماركت روي ميوها رو ببينم .. واقعا برام جالب بود كه اين فناوري چيه و چطوري ممكنه ؟ در حاليكه گفتم تجهيزات الكترونيكي خاصي رو هم نديدم و بجز اينه و عدسي .. ايا كسي اطلاعي در اين مورد داره ؟
سلام
امكان داره مشخصات نمايشگاهي كه رفتين را بگين(كي و در چه سالي و كجا برگزار شده) اين طوري سريع تر به جواب مي رسيم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد