PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آدریانو:به الکل معتاد نیستم

mahdi9067
13th March 2010, 10:39 PM
سایت گل- آدریانو، مهاجم برزیلی فلامنگو به انتقاداتی که از بازگشت او به دوران اعتیاد به الکل خبر می داد، پاسخ داد و اعلام کرد که مشکلی در این زمینه ندارد.

ستاره سابق باشگاه اینتر در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« مشکل چیست؟ بسیاری از بازیکنان فوتبال گهگداری مشروبات الکلی مصرف می کنند.تکذیب نمی کنم که در گذشته در این رابطه مشکلاتی داشته ام ولی اکنون به الکل اعتباد ندارم و اگر اعتیاد داشتم، نمی توانستم فوتبال بازی کنم.»

هفته گذشته، منابع خبری مختلفی از استفاده این ستاره برزیلی از مواد مخدر خبر می دادند ولی آدریانو این خبر را نیز تکذیب نمود.آدریانو گفت:« من هرگز مواد مخدر استفاده نکرده ام و نتایج تستها همیشه صحبتهای مرا تصدیق کرده اند.»

آدریانو در طول رقابتهای این فصل عملکرد قابل قبولی را در ترکیب فلامنگو داشته و مدیر برنامه های این ستاره معتقد است که او در پایان رقابتهای جام جهانی به فوتبال اروپا بازخواهد گشت.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد