ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینجا شب اول قبر توست!!

AvAstiN
11th March 2010, 11:37 PM
به نام آفریننده ی بنده و آموزگار رسم بندگی

پیامبر اکرم (ص): اولین چیزی که از انسان ها سؤال می شود، نمازهای پنج گانه است.

هر کسی در گرو دستاورد خویش است(38) مگر یاران راست(39) در باغها پرسش کنند(40) از گناهکاران (41) چه چیز شما را در آتش درآورد(42)

گویند نبودیم از نمازگزاران(43)[ سوره مدثر ]

حاسبوا انفسکم قبل أن تحاسبوا

این یک امتحان الهی است ولی به سبک بندگان بارم بندی شده و 10 نمره دارد. لطفا به سوال ها جواب دهید و بعد از اتمام هر کس به خودش نمره دهد. امید که نمراتمان را روزانه افزایش دهیم. همچنین در این عنوان می توان عبارات ، احادیث و آیات مربوط را قرار داد.

یکی از نمازهایی که امروز خواندی را انتخاب کن و به سوالات زیر پاسخ بده:

1 . آیا این نماز را اول وقت خواندی؟
بله" 3 نمره"
خیر " نمره ای ندارد"

2. به چه علت این نماز را به تعویق انداختی؟
*به هیچ عنوان نمی توانستم این نمازم را اول وقت بخوانم یا یادم رفت."2 نمره"
*می توانستم این نمازم را اول وقت بخوانم ولی به زحمت می افتادم" 1نمره"
*تنبلی کردم و تسلیم شیطان شدم"1نمره"
* موارد دیگر" 1نمره"

3. چه قدر حضور قلب داشتی؟
* 70 درصد به بالا "2 نمره"
*بین 70 تا 40 درصد" 1نمره"

4. چقدر این نماز تو را از گناه و زشتی بازداشته؟
* 70 درصد به بالا " 2 نمره"
* بین 70 تا 40 درصد " 1نمره"

5. آیا برای این نماز از عطر یا ادکلن استفاده کردی؟
* بله ( برای آقایان در هر جا ) " 2نمره
*بله (برای خانم ها در جایی که احتمال استشمام آن توسط نامحرم وجود نداشته.) "2 نمره"
*خیر (برای خانم ها در جایی که احتمال استشمام آن توسط نامحرم وجود داشته.) "2 نمره"
* به حالت های دیگر نمره ای تعلق نمی گیرد.

6.آیا با ظاهری آراسته به نماز ایستادی؟
* بله " ا نمره"
*تقریبا " 0.5 نمره"
* خیر" نمره ای تعلق نمی گیرد "

kamanabroo
12th March 2010, 05:29 AM
ممنونم از این تایپیک قشنگتون

من حدیثی که درباره سوالات اول قبر هست رو براتون می گذارم ببینید عزیزان نماز خیلی مهمه خیلی مهمه خیلی مهمه

سعی کنیم به بهانه های شیطانی از نماز دور نشیم ،
شیطان هر کسی رو یه جوری گول می زنه
نماز واجبی هست که هیچ چیزی وجوبش رو از گردن ما ساقط نمی کنه ،
پس بهتره با خودمون رو راست باشیم...

چند روایت:( کافی، ج 3 ص 269و 270)

عَنْ أَبِي بَصِيرٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ ع يَقُولُ ...............إِنَّ أَوَّلَ مَا يُحَاسَبُ بِهِ الْعَبْدُ الصَّلَاةُ فَإِنْ قُبِلَتْ قُبِلَ مَا سِوَاهَا إِنَّ الصَّلَاةَ إِذَا ارْتَفَعَتْ فِي أَوَّلِ وَقْتِهَا رَجَعَتْ إِلَى صَاحِبِهَا وَ هِيَ بَيْضَاءُ مُشْرِقَةٌ تَقُولُ حَفِظْتَنِي حَفِظَكَ اللَّهُ وَ إِذَا ارْتَفَعَتْ فِي غَيْرِ وَقْتِهَا بِغَيْرِ حُدُودِهَا رَجَعَتْ إِلَى صَاحِبِهَا وَ هِيَ سَوْدَاءُ مُظْلِمَةٌ تَقُولُ ضَيَّعْتَنِي ضَيَّعَكَ اللَّهُ .

ابا بصیر می گوید از ابا جعفر شنیدم .... اولین چیزی که انسان و بنده خدا درباره آن از او محاسبه به عمل می اید نماز است.
پس اگر نماز قبول شد هر چه اعمال غیر از نماز باشد از این بنده قبول می شود {و اگر قبول نشود هیچ عمل خیری از او قبول نمی شود}
اگر نماز را در اول وقت بخواند نماز در حالی که نورانی و درخشان است به صاحبش رو کرده می گوید : تو مرا حفظ کردی خدا تو را حفظ کند.
و اگر نماز در غیر وقت خودش خوانده شود و شان و شووناتش رعایت نشود در حالی که سیاه و تاریک است رو به صاحبش می کند و می گوید: تو مرا ضایع کردی، خدا تو را ضایع کند!

مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَى عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ الْحُسَيْنِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ الْفُضَيْلِ قَالَ سَأَلْتُ عَبْداً صَالِحاً ع عَنْ قَوْلِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ الَّذِينَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُونَ قَالَ هُوَ التَّضْيِيعُ .

از امام علیه السلام پرسیدم این کلام خدا ( در قرآن) که « الذین هم عن صلاتهم ساهون» معنایش چیست؟ فرمود: یعنی ضایع کردن نماز. { سهل انگاری = ضایع کردن نماز = اهل جهنم }

عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ إِذَا قَامَ الْعَبْدُ فِي الصَّلَاةِ فَخَفَّفَ صَلَاتَهُ قَالَ اللَّهُ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى لِمَلَائِكَتِهِ أَ مَا تَرَوْنَ إِلَى عَبْدِي كَأَنَّهُ يَرَى أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِ غَيْرِي أَ مَا يَعْلَمُ أَنَّ قَضَاءَ حَوَائِجِهِ بِيَدِي

امام صادق علیه السلام فرمود: وقتی که بنده ای به نماز می ایستد و نمازش را تند و نادرست می خواند خداوند به ملائکه اش رو می کند و می گوید :
آیا می بینید این بنده من را ؟ انگار که گمان می کند برآورده شدن حوائجش به دست کسی غیر از من است { که اینقدر عجله می کند و به نمازش اهمیت نمی دهد و بعد از نماز از من چیزی نمی خواهد} آيا او نمی داند که نیازهایش به دست من بر آورده می شود؟ ( سوال خدا برای اقرار گرفتن است نه بخاطر ندانستن)

Admin
12th March 2010, 05:35 AM
واقعا عالی بود ... ولی کاش این سوال و جوابها کاملتر بود.
مثلا آدم به تمامی وفتار و اخلاقهای خودش نمره میداد و از 20 یه نمره ای رو میگرفت تا بدونه مردوده تا الان یا قبول ;)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد