ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پارک جی سونگ: کی سونگ یونگ مانند جرارد بازی می کند

mahdi9067
7th March 2010, 12:10 AM
پارک جی سونگ، هافبک تیم منچستریونایتد، اعتقاد دارد که کی سونگ یونگ، هم بازی اش در تیم ملی کره شباهت هایی با استفتن جرارد دارد و می تواند در لیگ برتر انگلیس به بازیکن موفقی تبدیل شود.
کی سونگ یونگ، بازیکن سابق تیم اف سی سئول، در ژانویه با قراردادی 2.1 میلیون پوندی به تیم سلتیک اسکاتلند پیوست. این بازیکن 21 ساله در اواین بازی اش مقابل تیم فالکریک نمایش درخشانی داشت و پس از آن به تناوب در ترکیب اصلی تیمش قرار گرفت اما پارک اعتقاد دارد که این بازیکن می تواند برای ادامه دوران بازی اش به لیگ برتر بپیوندد
او پس از پیروزی 2-0 تیم ملی کره جنوبی مقابل ساحل عاج که هر دو بازیکن در آن به میدان رفتند، به خبرنگاران گفت:" او در لیگ برتر نیز می تواند بدرخشد. من او را می شناسم. او از استعداد و توانایی لازم برخوردار است. او به زمان بیشتری برای بازی نیاز دارد. او بعضی اوقات بازی می کند وبعضی اوقات روی نیمکت است. این شرایط خیلی دشوار است. اگر او زمان کافی برای بازی پیدا کند، توانایی هایش را به نمایش می گذارد. من با او صحبت کردم. من به او تلفن کردم و به او گفتم که او می تواند و باید به خودش ایمان داشته باشد.
سبک بازی او مانند استفن جرارد است. او قامت بلندی دارد، او به پاس های بلند علاقه دارد و شوتزن خوبی است. من امیدوارم که او پیشرفت زیادی بکند و قابلیت هایش را به نمایش بگذارد."

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد