ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانالس:زیدان سمبل فوتبال من

mahdi9067
3rd March 2010, 11:08 PM
سرخیو کانالس، ستاره 18 ساله ای که این فصل را در راسینگ توپ می زند، زمانی که گفتگویی اختصاصی با روزنامه مارکا داشت، برای اولین بار پیراهن تیم مادریدی را در دست گرفت.

این بازیکن جوان در صحبتهایی اعلام کرد که روزی که قراردادش با تیم مادریدی را به امضا رسانده، احساس کرده که خوشبخت ترین جوان روی کره زمین است.

این ستاره توانا در ادامه از گذشته و آینده اش در دنیای فوتبال سخن گفته. کانالس با اشاره به اینکه چه بازیکنی را الگوی خودش در دنیای فوتبال قرار داده گفت:« زین الدین زیدان، سمبل من است ولی بازیهای سسک، سیلوا، چابی و اینیستا را با دقت فراوانی تماشا می کنم.»

این ستاره 18 ساله به خوبی می داند که آنچه که برایش به وجود آمده بسیار خوب و دلنشین است و در این رابطه گفته:« انگیزه ها و آرزوها به شخصیت افراد بستگی دارد و مطمئن باشید که من این شانسی را که در اختیارم قرار گرفته، به راحتی از دست نخواهم داد.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد