ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جورجيو كيه ليني: مورينيو تقريبا هميشه واقعيت را مي گوي

mahdi9067
3rd March 2010, 11:01 PM
جورجيو كيه ليني، مدافع تيم يوونتوس با عقايد مورينيو در مورد فوتبال ايتاليا موافق است اما عقيده ندارد كه براي يوونتوس راحت تر پنالتي گرفته مي شود.
اين مدافع ملي ايتاليايي درمصاحبه با نشريه "ونيتي فر" گفت:"‌ من مطمئنم كه او مربي بزرگ و بسيار باهوشي است و من معمولا با چيزهايي كه او مي گويد، موافقم." سپس به كيه ليني يادآوري شد كه مورينيو در مورد يوونتوس چه چيزهايي گفته و اينكه به بينوكنري پنالتي هديه مي شود. او در پاسخ تاكيد كه در اين مورد با آقاي خاص موافق نيست. " من گفتم كه او تقريبا هميشه واقعيت را مي گويد."
اين مدافع ملي پوش ايتاليايي كه امشب برابر كامرون نيز به ميدان خواهد رفت،‌ در مورد ماريو بالوتلي، جوان آينده دار فوتبال ايتاليا نيز اظهار نظر كرد. " او جوان است و از بسيار جهات بايد رشد كند. او بسيار قوي است و از پتانسيل بالايي برخوردار است. اما در بعضي از موارد دچار اشتباه مي شود."18:17:00

http://u.goal.com/61600/61646_news.jpg

{applause}

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد