ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استیلی : آوردن قطبی اشتباه من بود ، زمان چهره او را فاش کرد !

Victor007
28th February 2010, 11:34 PM
این اشکال ما ایرانی هاست تا یک نفر از خارج می آید خیلی او را می پسندیم مخصوصا یکی که فارسی و انگلیسی را با هم قاطی کنه میگیم از این آدم صادق تر دیگه نیست!... اینها گفته های حمید استیلی مربی سابق پرسپولیس و دستیار افشین قطبی است.حمید شنبه شب میهمان من در برنامه ورزش بدون ویرایش بود.وقتی بحث قطبی و فوتبال ایران پیش آمد، استیلی معتقد بود شاید بخشی از اشتباهات امروز قطبی به گردن من و کاشانی باشد که او را به عنوان سرمربی وارد فوتبال ایران و پرسپولیس کردیم.استیلی گفت : قطبی را از طریق آقای پژمان نورزاد در آمریکا شناختیم و به ما گفت که او با مربیان نامداری کار کرده و فوتبال بین المللی را می فهمد، بعد زمانی که در فرودگاه دوبی با قطبی مذاکره می کردیم و او مصر بود که تنها به عنوان سرمربی بیاید ایران ، من به رغم هشدار های کاشانی که می گفت حمید عجله نکن ! قبول کردم چون فکر میکردم قطبی می تواند به پرسپولیس کمک کند.سرمربی استیل آذین تهران از موارد مشکوک قطبی در فوتبال ایران هم یاد کرد و گفت : زمان مصطفوی قطبی شرط آوردن علی کریمی به پرسپولیس را جذب دی کارمویی دانست که الان در برزیل پرنده فروش است و یا اون بازیکن پاراگوئه ای که دوران ما به تیم پرسپولیس آورد و یا همین الان کمکهای قطبی در تیم ملی یا در کار نقل و انتقال بازیکن هستند و یا بدون هیچ تعهدی تیم ملی را ول میکنند و به سراغ تیم دیگری می روند.من تعجب میکنم ما چرا چشم هایمان را بستیم ، این مسایل دارند با ما حرف میزنند! استیلی در جواب سوال ما که چرا امروز این حرفها را می زنید ، گفت :روزی که پرسپولیس قهرمان شد کسی این حرفها را از من قبول نمیکرد و زمان چهره قطبی را فاش کرد.چهره واقعی قطبی از سال دومی که در پرسپولیس بود معلوم شد به عنوان نمونه وقتی آقای هدایتی رفت سراغش برای تمدید قرارداد با پرسپولیس ، یکی از شرایط قطبی برای باشگاه، خرید نقاشیهای خانم کره ایش به قیمت 50 هزار یورو ! ( بیش از ۵۰ میلیون تومان ) بود.استیلی با یادآوری شرایط پرسپولیس در لیگ هفتم گفت زمانی که قطبی در پرسپولیس بود بیشتر حاشیه ها را من و کاشانی جمع میکردیم و اگر شرایط تنها دست قطبی بود، در آخر فصل ده بازیکن هم در تیم نمی ماند.استیلی درباره این موضوع که خود وی هم متهم به تحریک بازیکنان علیه قطبی در آن زمان بود می گوید:خیالتان راحت باشد بازیکن جماعت حرف پیشش نمی ماند و بعد از یکسال همه چیز را بر ملا میکند، بروید یکنفر را بیاورید که من او را در آن زمان بر علیه قطبی تحریک کرده باشم.استیلی تاکید کرد:من اندازه خودم را می دانم و نگاهی به جایگاه آقای قطبی در تیم ملی ندارم ولی میگویم قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی از احساسات مردم به خوبی استفاده میکند و همه او را باور کردیم حتی رسانه ها، ولی دیدیم که شعار های او درست نبود و امروز دیگر قطبی وعده قهرمانی و فتح جام ملتهای آسیا را نمیدهد.....نکته جالب گفت وگوی ما با حمید استیلی این بود که میگفت هیچ وقت این حرفها در هیچ کجا در مورد قطبی نگفته بودم ولی یک وقت دیدی عمر ما کفاف نداد و این حقایق در مورد قطبی بازگو نشد!

وبلاگ مازیار ناظمی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد