ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنچلوتی: می توانیم اینتر را در استمفورد بریج ببری

mahdi9067
26th February 2010, 12:29 AM
15:07:00

کارلو آنچلوتی، مربی چلسی معتقد است که شاگردانش توانایی لازم را دارند تا نتیجه دیدار رفت این تیم در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا که با برتری 1-2 اینتر به پایان رسید را به نفع خود برگردانند.

در این دیدار دیه گو میلیتو و استبان کامبیاسو برای اینتر گلزنی کردند وکالو تک گل چلسی را به ثمر رساند.

آنچلوتی در گفتگو با میرر در این رابطه گفت:« با تماشای اتفاقاتی که در جریان دیدار چهارشنبه شب رخ داد، فکر می کنم ما شانس زیادی برای صعود به مرحله بعدی این رقابتها داشته باشیم. ما می توانیم بگوئیم که بدشانس بودیم و امیدوار باشیم که این روند در دیدار برگشت تغییر کند.»

کارلتو ادامه داد:«البته انتظار دیداری این چنینی را داشتم. من معتقدم که تیم ما سریع و خوب بازی کرد؛ و هر چند که نتیجه پایانی به نفع ما نبود، ولی خیلی هم بد نبود.فکر می کنم در دیدار برگشت بار دیگر فوتبال تهاجمی و سرتاسرحمله ای را به نمایش بگذاریم.»
http://u.goal.com/89900/89902_news.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد