ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يادداشت ويژه: صبحانه انگليسي با كارلتو

mahdi9067
24th February 2010, 12:30 AM
سايت گل -اشتیاق شدید به ورزش، کیک پنیر، التون جان، باشگاه مجلل چلسی و مدیریتی آرام موضوعاتی هستند که می‌خواهیم آن را بدانیم و اینکه چگونه كارلتو توانسته خود را به آسانی با زندگی انگلیسی وفق دهد.
آنچلوتی که در زادگاهش به کارلتو معروف است، پس از 8 سال مسؤولیت در میلان برای نخستین‌بار در دوران زندگی خود در خارج از ایتالیا مشغول کار است. پیش از روسونری، او دستیار مربی ایتالیایی آریگو ساچی(95-1992) بود، سپس به‌عنوان سرمربی در رجینا (96-1995)، پارما (98-1996) و یوونتوس(2001-1999) فعالیت کرد. اما او اکنون آبی است و باوجود فصل پرهیجان چلسی، پس از یک کنفرانس مطبوعاتی سخت، اندکی آزرده به نظر می‌رسد.
پس از وقفه‌ای کوتاه، آنچلوتی برای مصاحبه به اتاق کوچک کناری هدایت می‌شود. چهره و شیوه کارش آشناست. او که اهل رژیولو در مرکز شمال ایتالیاست، مردی شوخ‌طبع به نظر می‌رسد و این احساس را منتقل می‌کند که به وقت خود اهل مزاح و شوخی است اما وقتی عصبانی می‌شود، می‌تواند کاملا سختگیر باشد. به نظر می‌رسد در تمرین‌هایش در چلسی، يووه و میلان، چنانچه هر وقت لازم باشد هافبک‌ها را برای زدن یک تکل اساسی در زمین به حد کافی قوی ظاهر می‌کند. وقتی با اضطراب و بی‌صبری دستانش را تکان می‌دهد دستبند ضخیم طلایی او در دست چپش، چشم‌ها را خیره می‌کند. تعهدمطبوعاتی وی، احتمالا بخشی از شغلی است که او مانند بسیاری از مربیان دیگر بدان علاقه‌مند است. او شکایتی نمی‌کند. کارلتو انسانی مودب است اما بدون شک با آرامش بیشتری تمرین‌های تیم را اداره خواهد کرد.
«من شیوه خاصی ندارم اما دوست دارم ورزش را در تلویزیون تماشا کنم. من عاشق فوتبال هستم. از نظر من تماشای یک بازی بزرگ فوتبال راه خوبی برای کسب آرامش است».

«من التون جان گوش می‌کنم. آواز خواندن را هم دوست دارم. در مراسم باشگاه چلسی برای معارفه بازیکنان جدیدش آهنگ کارائوک را خواندم».
« یک آهنگ ایتالیایی خواندم. این آهنگ یک آهنگ رمی قدیمی بود که چندان در خارج از ایتالیا شناخته شده نیست. من آواز خواندن را دوست دارم».

برق دستبند ضخیمش که یادبود میزبانی لاس‌وگاس بود، نوری بر چهره او می‌اندازد. او علاوه بر تحت تاثیر قرار ندادن بازیکنان با میکروفن وظیفه جدی دیگری دارد. چلسی در آرزوی عنوان قهرمانی لیگ یوفاست که کارلتو در سال‌های 2003 و 2007 به‌عنوان مربی میلان به آن دست یافت. تعداد روسای جدیدی که بخوبی آنچلوتی راه پیروزی در این مسابقات را می‌دانند، اندکند. به دلیل چنین مهارتی است که این مربی ایتالیایی، انتخاب نخست آبی‌هاست.
آنچلوتی، تنها یک اسکودتو در سن‌سیرو را برد (2004 - 2003) اما هواداران وی و مالک باشگاه، سیلویو برلوسکنی از این قضیه چشم‌پوشی کردند، زیرا برلوسکنی عاشق فرم غیرهمگون اروپایی تیم بود.

چرا چلسی جام مشهور را از آن خود نکرد؟
«آنها در مسکو به این جام نزدیک شدند، از دست دادن بازی در ضربات پنالتی سخت است اما همه اینها شرایط محدود کننده هستند. آنها شانس نداشتند، برای برد نیاز به اندکی شانس دارید. مربیان تنها با شانس بیشتر می‌توانند برد بهتری داشته باشند». بنابراین آیا او استحقاق این برد را دارد؟ تیم از بازیکنان بین‌المللی بسیاری برخوردار است، اما 2 هافبک تیم بیشتر مورد توجه هستند؛ جان اوبی میکل و دکو. به نظر می‌رسد ستاره نیجریه‌ای تیم نوعی دلبستگی به رئیس جدیدش دارد:«مایکل در بازی بسیار شبیه من است». کارلتو که در زمان ستاره بودن تیم روسونری ساچی، به عنوان بازیکن در اختیار تیم بود، در صحبت از هافبک‌های منظم اما معمولی تیم، سیستم گردش توپ را خوب می‌شناسد.
یکی از نخستین کارهای آنچلوتی پس از مسؤولیت، تغییر سیستم 3-3-4 چلسی بود که از زمان ژوزه مورینیو در تیم اعمال می‌شد:«من ترجیح می‌دهم با 2 مهاجم و یک هافبک پشت مهاجمان بازی کنم. کار کردن با این سیستم را دوست دارم و این بازیکنان می‌توانند با وجود یک تک‌ستاره(الماس) در خط هافبک، با این سیستم نتیجه خوبی به دست آورند».

حمله به مدافعان پوششی از بهترین نشانه‌های تیم آنچلوتی محسوب می‌شود. پائولو مالدینی(قبل از رفتن به مرکز زمین)، کافو، سرجیو، مارک یانکلوفسکی و جیان لوكا زامبروتا همگی به عمق جناح حمله می‌کردند:«این به ترتیب تیم بستگی دارد. وقتی سیستم هافبک دياموند را به کار می‌برید، همان‌طور که من قبلا در میلان و الان در چلسی این کار را می‌کنم، داشتن مدافعان پوششی که فشار وارد می‌کنند، خیلی بااهمیت است. وقتی با 2 بازیکن در جناح بازی می‌کنید، فشار آوردن مدافعان پوششی چندان مهم نیست». با دون بو سوسینگوا، اشلی کول و ستاره جدید و مستعد تیم یوری ژیرکوف، ایتالیایی‌ها به تعداد کافی مدافع پوششی در اختیار دارند که خط حمله را حمایت کنند.
سیستم‌های آنچلوتی مانند سیستم هافبک دياموند(الماس) و جابه‌جایی هافبک‌ها در انگلستان محبوبیت زیادی دارد اما او هرگز دفاع 4 نفره را کم‌اهمیت نمی‌داند:«داشتن 4 مدافع، بهترین پوشش را به زمین می‌دهد و برای دفاع درست و دقیق بسیار ایده‌آل است». آنها می‌گویند که این سیستم همیشگی است اما برای چنین تاکتیکی، داشتن یک دفاع 4 نفره دائمی مهم‌ترین و نخستین‌کاری است که باید صورت گیرد.

نقل مکان از ایتالیا به انگلستان ظاهرا دردسر زیادی برای آنچلوتی نداشته است. او منزل راحتی را انتخاب کرده است:«من در نزدیکی محل تمرین تیم زندگی می‌کنم، اینجا برایم راحت‌تر است چون هر روز سر تمرین هستم. لندن شهر بسیار زیبایی است و به راحتی می‌توانم به شهر برسم».

او که به دلیل عشقش به غذا معروف است با رژیم انگلیسی چه می‌کند؟ وقتی از غذاهای مورد علاقه‌اش صحبت می‌کند چشمانش می‌درخشد؛ کیک پنیر، تخم‌مرغ و ژامبون: «من صبحانه انگلیسی را خیلی دوست دارم. ما عادت نداریم در ایتالیا صبحانه مفصل بخوریم؛ معمولا کاپوچینو و بریوچه (brioche)، اما اینجا تخم‌مرغ و ژامبون می‌خورم». در فاصله بین ناهار و شام صحبت کردن از غذا خیلی
سخت است.
<script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=4;sz=160x600;ord=244350?area=2l&pos=2&"></script>http://ad.doubleclick.net/ad/gna.fa/level2;tile=4;sz=160x600;ord=1898693193?area=2l&pos=2&tm=1266956346 (http://ad.doubleclick.net/jump/gna.fa/level2;tile=4;sz=160x600;ord=1898693193?area=2l&pos=2&tm=1266956346)

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد