ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرمربي الاهلي: روي هواداران الاهلي حساب ويژه اي باز كرده ام

mahdi9067
22nd February 2010, 11:13 PM
وي در مورد اين بازي مي گويد:« اين بازي تورنمت جديدي است و ما براي موفقيت به آن پا گذاشته ايم و تلاش زيادي كرده ايم. تيمي كه مي خواهد در ليگ قهرمانان آسيا به قهرماني برسد بايد تمام امتيازات خانگي اش را با پيروزي پشت سر بگذارد و به همين دليل ما مقابل استقلال فقط و فقط به پيروزي فكر مي كنيم. البته من براي استقلال احترام زيادي قائلم و اين تيم يكي از قويترين تيم هاي آسياست اما ما براي رسيدن به هدفمان بايد اين تيم را شكست دهيم.» فارياس در پايان مي گويد:«‌من تا به حال با تيم هاي ايراني روبرو نشده ام و به همين دليل كار سختي مقابل آنها داريم. روي حمايت هواداران الاهلي حساب ويژه اي باز كرده ام واميدوارم با يك بازي خوب و كمي خوش شانسي بتوانيم به پيروزي دست پيدا كنيم.»
محمد مصعد، كاپيتان الاهلي آخرين فردي بود كه در كنفرانس مطبوعاتي صحبت كرد. وي در مورد اين بازي مي گويد:« خيلي از تيم هاي آسيايي منتظر نتيجه اين بازي هستند چون دو تيم قدرتمند اين قاره قرار است به مصاف هم بروند و همين مساله برجذابيت هاي اين بازي مي افزايد. من بازي سال گذشته اين تيم مقابل الاتحاد را به ياد دارم. استقلال در اين بازي توانست گل اول را به ثمر برساند اما از روي بدشانسي و اتفاق دو گل دريافت كرد تا بازنده بازي باشد. ما در اين بازي فقط به پيروزي فكر مي كنيم واميدواريم مقابل يكي از بهترين تيم هاي آسيا به آن دست پيدا كنيم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد