ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رونی از خستگی هراسی ندارد

mahdi9067
22nd February 2010, 12:56 AM
سایت گل- وین رونی اصلا نگران این نیست که ممکن است با خستگی رهسپار رقابتهای جام جهانی آفریقای جنوبی شود و این در حالی است که این ستاره تا آن زمان در حدود 70 دیدار برای منچستر به میدان خواهد رفت

این در حالی است که رونی تاکنون جوایز فردی متعددی را کسب کرده و انتظار می رود که جوایز زیادی نیز درانتظار او باشد. رونی تاکنون با نمایشی خیره کننده، توانسته در رقابتهای لیگ برتر 21 گل برای یونایتد به ثمر برساند.

در بخشی از صحبتهای رونی که در روزنامه نیوز آو د ورلد منتشر شده، می خوانیم:« من واقعا امیدوارم که خطری برای خسته شدن مرا تهدید نکند. فکر نمی کنم که پیش از آغاز رقابتهای جام جهانی چیزی تغییر کند و حتی تعداد بازیهایی که برگزار خواهم کرد نیز تاثیری در این مورد نخواهد داشت.»

رونی ادامه داد:« حتی اگر در 60 یا 70 دیدار هم به میدان بروم، باز هم احساس شادابی و سرزندگی می کنم. در پست جدیدم احساس راحتی می کنم و شرایط کنونی ام به مراتب ساده تر از حضورم در بال جناحی تیم است.باید بگویم که اصلا احساس خستگی نمی کنم.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد