ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برلوسکونی: قاچاق دختران زیبارو به ایتالیا مانعی ندارد!

Victor007
16th February 2010, 09:38 AM
نخست‌وزیر ایتالیا در کنفرانس خبری با نخست‌وزیر آلبانی اعلام کرد توافق جلوگیری از قاچاق انسان به ایتالیا یک استثناء دارد و آن هم کسانی هستند که دختران زیبا را به ایتالیا قاچاق کنند.

http://www.inn.ir/iran_media/image/2010/02/177790210_orig.jpg

به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف اظهارات "سیلویو برلوسکونی" نخست‌وزیر ایتالیا در کنفرانس خبری مشترک با "سالی بریشا" نخست‌وزیر آلبانی جنجال‌ساز شد.
روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارش خود آورده است که نخست وزیر ایتالیا که به لودگی و اظهارات جنجال‌برانگیز خود در رسانه‌ها مشهور شده است بار دیگر در کنفرانس خبری مشترک با نخست‌وزیر آلبانی با اظهارات خود سوژه رسانه‌ها شد.
برلوسکونی 73 ساله در این کنفرانس خبری و پس از آنکه خبر از حصول توافق میان خود و نخست‌وزیر آلبانی در خصوص جلوگیری از قاچاق انسان در دریای آدریاتیک توسط قاچاقچیان انسان داد در ادامه افزود: من به سالی (نخست‌وزیر آلبانی) گفتم که برای این قانون یک استثناء وجود دارد و آن هم در خصوص کسانی است که دختران زیبا را به ایتالیا قاچاق می‌کنند.
نخست‌وزیر ایتالیا که پرونده جدایی وی از همسرش در دادگاه در جریان است و همسرش وی را به علاقه افراطی به زنان متهم کرده در ادامه خطاب به یک خبرنگار زن اهل آلبانی افزود: شما که می‌دانید اکنون من مجرد هستم.
این اظهارات برلوسکونی از سوی مخالفانش مورد انتقاد قرار گرفت و آنها این سخنان وی را نامناسب و دور از نزاکت توصیف کرده‌اند.
نخست‌وزیر ایتالیا علاوه بر موضوع جدایی همسر خود با رسوایی فساد اخلاقی نیز روبروست و در سال گذشته میلادی عکس‌های عریان وی به همراه زنان فاحشه در ویلای خصوصی وی منتشر شد.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد