PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رونالدو: دلم برای یونایتد تنگ شده

mahdi9067
15th February 2010, 12:34 AM
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده که به شدت دلتنگ یونایتد است و به این نکته اشاره کرده که ممکن است در آینده به رختکن اولدترافورد بازگردد.

رونالدو تابستان سال گذشته با قراردادی 80 میلیون پوندی و با عنوان گران قیمت ترین بازیکن دنیا رختکن اولدترافورد را ترک کرد ولی طبق گزارش منتشره در روزنامه نیوز آو د ورلد، این ستاره 25 ساله اعلام کرده که دلش برای اولدترافورد تنگ شده است.

کریس در این رابطه گفت:« قطعا دلتنگ منچستر یونایتد شده ام. هنوز تمایل زیادی به تماشای بازی این تیم دارم و هیچ کسی نمی داند، شاید در آینده روزی به اولدترافورد بازگشتم.این احتمال همیشه وجود دارد.»

رونالدو در دیدار شنبه شب تیمش مقابل خه رس توانست دوگل از سه گل تیمش را به ثمر برساند و در کسب سه امتیاز حساس تیم مادریدی شریک بود. این ستاره پرتغالی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که از حضور در برنابئو راضی و خوشنود است و در این رابطه گفت:«می خواهم قراردادم با تیم مادریدی را به اتمام برسانم ولی تنها خداست که از آینده خبر دارد. من اصلا نمی خواهم بگویم که از حضور در رختکن رئال ناراضی هستم. از اینکه اینجا حضور دارم واقعا خوشحالم و همه می دانند که رئال تیم رویاهای من است ولی راستش را بخواهید دلم برای منچستریونایتد، سرالکس فرگوسن و دوستانم تنگ شده است.»
2010/2/14 17:59:00

http://u.goal.com/88800/88851_news.jpg

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد