ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 5 راه گذراندن روز عشق برای دختر خانم های مجرد

LaDy Ds DeMoNa
13th February 2010, 12:20 AM
{tongue}{tongue}http://www.seemorgh.com/DesktopModules/iContent2/Files/54395.jpg
اگر مجرد هستید ( و برایتان سخت است که این روز را تنها بگذرانید ، ما برای شما پیشنهاداتی داریم که شما نیز از روز ولنتاین خود لذت ببرید).

اگر مجرد هستید ( و برایتان سخت است که این روز را تنها بگذرانید ، ما برای شما پیشنهاداتی داریم که شما نیز از روز ولنتاین خود لذت ببرید).

روز عشق ایرانی سپندارمذگان (5 اسفند) یا خارجی که همان ولنتاین (25 بهمن) است یکی از قشنگ ترین روزها برای جوان ها است.

اما ممکن است برخی از مجرد ها از رسیدن این روز دل خوشی نداشته باشند. چرا که برخلاف بقیه زوج ها باید این روز قشنگ و به یاد ماندنی را به تنهایی سپری کنند.

1- سری به مغازه های حراجی بزنید و برای خودتان خرید کنید : تحقیقات و مطالعات اجتماعی نشان داده که یکی از تفریحات خانم های جوان سر زدن به مغازه های حراجی لباس و کفش و .. است. سعی کنید در این گردش مفرح ! حتما برای خودتان چیزی بخرید. یافتن یک لباس و یا کفش زیبا و ارزان قیمت برای شما هیجان بخش خواهد بود .

2- یک روز آفتابی و شاد داشته باشید : امسال روز ولنتاین میان هفته خواهد بود اما شما می توانید با یک برنامه ریزی درست روز ولنتاین خوبی داشته باشید. سعی کنید چند ساعتی را با دوستان مجردتان بگذرانید ، یا شام را با آنها صرف کنید. برای یکدیگر هدیه کوچکی تهیه کنید و ولنتاین را با همدیگر جشن بگیرید.

3- برای خودتان لوازم آرایش قرمز خریده و روز ولنتاین با آرایش قرمز رنگ ، به هیجان بیایید:یک لاک قرمز رنگ بخرید و روز ولنتاین لاک قرمز بزنید. لاک های تیره رنگ شما را به هیجان نمی اورد. پس سعی کنید از رنگ های شاد و خوش رنگ استفاده کنید. ناخن های پا را نیز فراموش نکنید. رنگ قرمز رنگ عشق و شادی است ، شما نیز باید این حس را به زندگی خود تزریق کنید.

4- با دوستان تان به یک رستوران مجلل بروید: با دوستان مجرد تان به رستوران بروید و با خودتان با یک کیک ، بستنی یا قهوه و ... پذیرایی کنید. بعضی اوقات باید با خودتان مانند یک شاهزاده رفتار کنید ؛ بنابراین سعی کنید در رستوران مجلل و زیبا یک میز رزو کنید و با دوستان تان جشن بگیرید. ؛ سعی کنید راحت باشید ، شما استحقاق این جشن را دارید.

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ

*مینا*
13th February 2010, 12:52 AM
اگه طرف پسر باشه چی {big green}

LaDy Ds DeMoNa
13th February 2010, 01:00 AM
اگه طرف پسر باشه چی {big green}

چی بگم

بهتره از خودشون بپرسیم ؟؟؟{tongue}

فکر کنم بزنن به بیابون !!!

*مینا*
13th February 2010, 01:02 AM
چی بگم

بهتره از خودشون بپرسیم ؟؟؟{tongue}

:)):))
آره بعیدم نیس {tongue}

Amir
13th February 2010, 11:58 PM
بزنن به بيابون برا چي !!! ايول از تجربه !! نخير خدا رو شكر ميكنن كه همچين فرصتي بهشون داده كه فارغ از نق و دردسر و لوس بازي .. كوهي و باغي و ....ميزنن تو رگ .. بله ه ه

*مینا*
14th February 2010, 12:09 AM
بزنن به بيابون برا چي !!! ايول از تجربه !! نخير خدا رو شكر ميكنن كه همچين فرصتي بهشون داده كه فارغ از نق و دردسر و لوس بازي .. كوهي و باغي و ....ميزنن تو رگ .. بله ه ه

ee
اوه {big green} می زنن به بیابون دیگه ، چرا ناراحت می شید {big green}

ریپورتر
14th February 2010, 12:19 AM
سلام
اول اینکه پسرها الاف نیستن از این کارها انجام بدن
ولی راه پیشنهادی اینه که اسم دختر روی یک کاغذ بنویسه و به دیوار بزنه و بهش چاقو پرتاب کنه خیلی مفید هستش

بانوثریا
14th February 2010, 12:19 AM

نمی دونم چرا همه میخوان خودشونو بزنن کوچه علی چپ یعنی برامون مهم نیست

حالا خدا از دلش خبر داره هااااااااا

ان شالله وقتی عروسی کردی میبینیمتون;)

*مینا*
14th February 2010, 12:24 AM
سلام
ولی راه پیشنهادی اینه که اسم دختر روی یک کاغذ بنویسه و به دیوار بزنه و بهش چاقو پرتاب کنه خیلی مفید هستش

:))
الافی نمی خواد که {big green} همین طوریشم میرن تو بیابون ، چه برسه به این که همچین روزایی باشه {big green}

MAHDIAR
14th February 2010, 02:26 AM
سلام
ولی راه پیشنهادی اینه که اسم دختر روی یک کاغذ بنویسه و به دیوار بزنه و بهش چاقو پرتاب کنه خیلی مفید هستش فکر بسیار جالبیه. منم با DJMAHDI موفقم .اتفاقا چرا بیابون بده. خیلیهم خوبه. لنگه کفشی در بیابان غنیمته. عزیزان من.sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar2sh_dokhtar19 sh_dokhtar19sh_dokhtar15sh_dokhtar15sh_dokhtar14sh _omomi119sh_omomi44smilee_new2 (14)

MAHDIAR
14th February 2010, 02:31 AM
سلام
البته اگه دختر خانم ها غمگین نشن

آبجی
14th February 2010, 02:46 AM
:)) عمرا از این کارا کنند اونا بیخیال تر از این حرفا هستند

آبجی
14th February 2010, 02:47 AM
:)) الان این با حرف دلت یکی هست ؟؟؟ :-?

آبجی
14th February 2010, 02:50 AM

بلـــــــــــــــه;;) این که مشخصه داداشی تو هم زدی به بیابون ؟؟؟:-?
اخه داری خودتو با اتیش گرم میکنی ؟؟؟;;)

آبجی
14th February 2010, 02:52 AM
حالا خدا از دلش خبر داره هااااااااا
اون که بله به قولی میگن قند تو دل طرف اب میشه
باور کن از یه ماه پیش داشتن برنامه ریزی میکردن حالا میان انکار میکنند {tongue}

الافی نمی خواد که {big green} همین طوریشم میرن تو بیابون ، چه برسه به این که همچین روزایی باشه {big green}
:)) اینو خوب گفتی ;) چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ؟؟؟

ریپورتر
14th February 2010, 05:02 PM
:)) الان این با حرف دلت یکی هست ؟؟؟

اره صد در صد مطمئن باش حرفم با دلم یکیه

آبجی
14th February 2010, 05:14 PM
:)) الان این با حرف دلت یکی هست ؟؟؟

به به خودتو لو دادی معلومه که نیست {big green}

ریپورتر
14th February 2010, 05:18 PM
اوه چرا زور میگی من کی خودم رو لو دادم تازه چیزی برای لو دادن ندارم{big green}

بانوثریا
14th February 2010, 05:27 PM
ای بابا این تاپیک تبدیل شده به جنگ بین دخترها و پسرها
صلوات بدید تموم شه{thumbs down}

LaDy Ds DeMoNa
14th February 2010, 06:33 PM
منم که بدم نمی اومد امروز یه کادویی می گرفتم {tongue}

البته به ما که مجردی بیشتر خوش می گذره !!! می ریم بیرون مردم رو سیاحت می کنیم {happy}

از اینکه مردم شادن ما هم خوشحال می شیم
چون موضوعات خیلی کمی باعث شادی مردم عزیزمون می شن مخصوصا جوانان. . .
باید سعی کنیم فرهنگ های زیبایی قدیمی رو مثل همین (سپاسگذاری از همدیگر بخاطر عشق ) رو ترویج بدیم .

Amir
14th February 2010, 11:00 PM
خارج از شوخي روز خيلي قشنگيه .. تو ايران باستان هم بوده و رسم بوده كه دو عاشق حالا زن و يا شوهر و نامزد و.. اين روزها كه اسمهاي ديگه هم دراومده .. بهم ديگه به خاطر پايداري و ياداوري عشقي كه بينشون هست بهم ديگه هديه ميدادند .. قابل توجه كه ايران باستان ما چقدر متمدن بودند ...

يه نكته اي مهسا خانو م گفتند كه به تشديد قبولش دارم اونم اينكه شادي از جامعه كمرنگ شده مخصوصا برا جوانا ..اين روزاي يك در 365 واقعان غنيمته .. فعلان ناف مردم بسته شده به غم

آبجی
14th February 2010, 11:09 PM
خارج از شوخي روز خيلي قشنگيه .. تو ايران باستان هم بوده و رسم بوده كه دو عاشق حالا زن و يا شوهر و نامزد و.. اين روزها كه اسمهاي ديگه هم دراومده .. بهم ديگه به خاطر پايداري و ياداوري عشقي كه بينشون هست بهم ديگه هديه ميدادند .. قابل توجه كه ايران باستان ما چقدر متمدن بودند ...

فکر کنم البته نه مطمئنم که روز عشق تو ایران سالروز ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی (ع) هست ;;)

درسته ولی ما خودمون غم شادیمونو میسازیم مثل فلسفه خود روز ولنتاین
میتونی تو اوج غم شاد شاد باشی همه اینا دست خودته ، دست خودمونه

mrypt
15th February 2010, 12:30 AM
منم که بدم نمی اومد امروز یه کادویی می گرفتم {tongue}

البته به ما که مجردی بیشتر خوش می گذره !!! می ریم بیرون مردم رو سیاحت می کنیم {happy}

از اینکه مردم شادن ما هم خوشحال می شیم
چون موضوعات خیلی کمی باعث شادی مردم عزیزمون می شن مخصوصا جوانان. . .
باید سعی کنیم فرهنگ های زیبایی قدیمی رو مثل همین (سپاسگذاری از همدیگر بخاطر عشق ) رو ترویج بدیم .

درسته باید یاد بگیریم از همدیگه تشکر کنیم......
اما من با اینکه احساساتی هستم هیچکی نبود و نیست بهم چیزی بگه یا برام کاری بکنه...... =((:(( ممنمون میشم اگر برام دعا کنید.
تو این زمونه کی به پسر دانشجوی کامپیوتری که چیزی نداره محل میده؟؟؟؟ با این وضع خونه و ماشین و زندگی ها دیگه انگیزه ای واسه زندگی کردن و حداقل پیدا کردن یه زندگی عالی ( بدون دردسر و راحت) و همسر خوب واسه آدم میمونه؟؟؟ کسی که بخاطر خود طرف دوستش داشته باشه نه چیز دیگه؟؟!!!!!!!.......=((

Amir
15th February 2010, 12:33 AM
والا تو اين روزم من غير از يه اهنگ كه از مرحوم عبدالهي پخش شد ديگه نديدم جنب و جوش خاصي .. حالا فرهنگ ايراني باستان ما از فرهنگ اسلامي ما بيگانه كه نيست .. مگه ايين عشق و دوستي بين دو نفر چيز بديه ؟ امروز دليل اين طلاقها چيه ؟ اطلاقهاي ثبت نشده زير يه سقف برا چيه .. موضوع رو بهش دقيق تر و اساسي تر نگا كنيم

Amir
15th February 2010, 12:42 AM
اما من با اینکه احساساتی هستم هیچکی نبود و نیست بهم چیزی بگه یا برام کاری بکنه...... =((:(( ممنمون میشم اگر برام دعا کنید.
تو این زمونه کی به پسر دانشجوی کامپیوتری که چیزی نداره محل میده؟؟؟؟ با این وضع خونه و ماشین و زندگی ها دیگه انگیزه ای واسه زندگی کردن و حداقل پیدا کردن یه زندگی عالی ( بدون دردسر و راحت) و همسر خوب واسه آدم میمونه؟؟؟ کسی که بخاطر خود طرف دوستش داشته باشه نه چیز دیگه؟؟!!!!!!!.......=((

اخي بابا تو كه دل همه رو اتيش زدي .. از اونجاي كه جنس پسرا رو ميشناسم كه چه گوهر نايابي هستن حق بهت ميدم اساسي ... اقا اين حرفا چيه ميخام صد ساااال سيااا نخوان اگه به خاطر اين حرفاست خونه و ماشين و فلان .. خوب برند سراغ همون خونه و ماشين .. اين دل قلوه شكسته چيه !!!

LaDy Ds DeMoNa
15th February 2010, 12:44 AM

یکمی اعتماد به نفس تون رو ببرید بالا !!
عشق مادیات سرش نمی شه .

.................................................. ..............................
یه تجربه ای که خودم به دست آوردم حسابی هم روش تحقیق میدانی کردم !!

تو فامیل و نزدیکان بخصوص

زن و شوهرانی که واقعا عاشق هم هستند روز به روز مرفه تر و از نظر معشیت در رفاه به سر می بردند .

اما همسرانی که از هم متنفرند و همدیگر رو قبول ندارند روز به روز از نظر معشیت و رفاه و ... پایین تر می رند !!

بدون اینکه خودشون متوجه بشن !!!

خدا نهایت عشقه
و عشاق رو دوست داره
اگه واقعا دیدی عاشق دختری شدی
منفی بافی نکن برو و ازدواج کن
روزی و ماشین و خونه از خدا !!
اونم به صورت تضمینیی
مطمئن باش .

آبجی
15th February 2010, 12:50 AM

الهی تو چه دل پری داری
گریه ام گرفت {worried} جدی میگم

paiiz
15th February 2010, 12:52 AM
نشستن تو خونه و فیلم مورد علاقتو نگاه کردن و جواب اس ام اس هارو ندان خیلی بهتره تا اینکه روزتو بیخودی به خاطر یه عشق الکی خراب کنی گوش دخترا از حرفای دروغ و گول زنکی پسرا پره
بی زحمت همین یه امروزو بزارین دخترا راحت باشن

آبجی
15th February 2010, 12:52 AM
از اونجاي كه جنس پسرا رو ميشناسم كه چه گوهر نايابي هستن حق بهت ميدم اساسي

اوه اوه توروخدا تعارف نکنا ناراحت میشم
قربون دست و پای بلوریت مادر :))
وقت کردی یه کم از خودتون تعریف کنید

آبجی
15th February 2010, 12:54 AM
جواب اس ام اس هارو ندان

این یکی که خیلی بده {i dont want to see} اصلا خوب نیست

LaDy Ds DeMoNa
15th February 2010, 12:57 AM
نشستن تو خونه و فیلم مورد علاقتو نگاه کردن و جواب اس ام اس هارو ندان خیلی بهتره تا اینکه روزتو بیخودی به خاطر یه عشق الکی خراب کنی گوش دخترا از حرفای دروغ و گول زنکی پسرا پره
بی زحمت همین یه امروزو بزارین دخترا راحت باشن

عشق الکی رو موافقم
ولی

خوب منظور ما عشق واقعی بود . . . .

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد