ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امیرآبادی: بعد از باخت نمی خواستم در تمرینات شرکت کنم

mahdi9067
7th February 2010, 11:42 PM
سایت گل- مهدي اميرآبادي، بازیکن استقلال در آستانه آغاز ديدارهاي فوتبال حذفي كشور در این مورد می گوید:« در ديدار استقلال و پيروزي شرمنده مديران، كادرفني و هواداران استقلال شدم. قصد داشتم در تمرينات استقلال شركت نكنم ولي با كمك آقاي واعظ و مرفاوي روحيه بازگشت به تمرينات را پيدا كردم. سعي مي كنم با قدرت تمام در تمرينات استقلال شركت كنم و پاسخگوي انتظارات باشم.»
وی ادامه می دهد:« تكرار مي‌كنم در شكست كه متحمل شديم خودم را مقصر مي‌دانم و از اين بابت شرمنده هواداران و تمامي استقلالي‌ها شدم. ولي بازي ها هنوز براي استقلال تمام نشده است. »
امیرآبادی كه دوسال پيش در فينال جام حذفي با گلزني خود استقلال را آسيايي كرد در این مورد می گوید:« بعد از اين تلاش مي‌كنم در فوتبال حذفي جبران مافات كنم و مهره قابل اتكايي براي استقلال باشم. به هواداران نيز قول مي‌دهم استقلال به طور حتم امسال يكي از جام‌ها را تصاحب خواهد كرد.»

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد