ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال چرا یک دختر نوجوان با یک پسر میگردد

Bl@ck*roz
5th February 2010, 10:33 PM
سلام دوستان

با تشکر از همکاری شما در موضوع قبل

همه این رو می دونن که یک دختر به خاطر کمبود هایی که در بعضی مسائل در خودش احساس می کنه با یک پسر دوست می شه که این موضوع در بحث قبل ارائه شده و...

اما موضوع اینه : به نظر من هیچ مشکلی نداره که یک پسر 17 ساله دوست دختر داشته باشه کما اینکه حدود 70% پسر ها دوست دختر دارن

خب من با این موضوع مشکلی ندارم بحث اصلی اینجاست که:

مگر در قران نیامده که دختر و پسر جوان نباید دست یکدیگر را لمس کنند (این قسمت ک.چکی هست} پس می بینیم که قر ان در ارتبات دختر و پسر سخت گیر بوده و هست

با این وجود چرا یک سری از دختر ها با پسر ها دوست می شوند و با هم بیرون می روند و بعضی حتی با هم ارتباط جنسی دارند؟

چرا خانواده با این وضع جامعه ما نظارت خوبی بر دختر ها یا پسر های خود ندارند که اگر به این موضوع توجه کنید می بینید که این موضوع برای بیشتر پسر ها که دوست دختر دارند بصورت یک عقده درامده .

من با این موضوع مشکلی ندارم که دوست دختر داشته باشم ولی این مرا خیلی خیلی به شک می اندازد که اگر با یک دختر ارتباط داشته باشم نباید دستش را لمس کنم ؟ پس با این وجود نباید girl friend داشته باشم ؟

اما در جامعه ی ما این گونه نیست : هر کسی را بیابید دوست دختر دارد .پس من هم باید با جامعه پیش بروم؟

من تا حدودی دچار دوگانگی شده ام .

این موضوع معیار من را برای انتخاب یک دختر {به عنوان دوست که تا وقتی قانع نشوم منتفی است ) اما برای انتخاب همسر معیار مرا بسیار سخنت کرده :

چون دختری که من می خواهم با او دوست شوم اگر با من دوست شود مطمئنا با 2 تای دیگر هم دوست است پس من از کجا بایدبدونم کسی که با من می گردد با کس دیگری نمی گردد؟

این موضوع مرا خیلی ازیت می کند که یک دختر چطور تنها با یک تلفن با یک پسر دوست پی شود بدون انکه اطلاعی داشته باشد که وی کیست ؟ ایا شیرینی سخن برای او کافی است؟

اگر این موضوع قبلا مطرح شده معذرت می خوام ولی در همین تاپیک جواب هید
بحث ما در مورد نو جوانان است
با تشکر

آبجی
5th February 2010, 10:40 PM
همه این رو می دونن که یک دختر به خاطر کمبود هایی که در بعضی مسائل در خودش احساس می کنه با یک پسر دوست می شه که این موضوع در بحث قبل ارائه شده و...

اون وقت میشه بگید چه کمبودی ؟؟؟ این کمبود فقط از سوی دختره ؟؟؟ پسر کمبودی نداره که اومده به دختره پیشنهاد داده :-?

Bl@ck*roz
5th February 2010, 10:47 PM
دوست عزیز منظور از کمبود اون چیز هایی است که در جنس مخالف وجود داره و باعث جذب دو طرف به سمت همدیگه می شه

Admin
6th February 2010, 05:31 AM

اصولا در رابطه های اجتماعی در تمامی سنین نیاز به ارتباط به جنس محالف در تمامی سنین و در تمامی سطوح هست ...

در اصل شما به عنوان یک پسر در وجودت این نیاز هست که با فردی رابطه داشته باشی اما چه نوع رابطه ای ؟

اصولا در سنین کم دخترا و پسرا فقط برای عشق و عاشقی با هم رابطه بر قرار می کنن و کم کم همین عشق و عاشقی تبدیل به هوسرانی هر دو و در نهایت ضربه پذیری هر دو جنس بخصوص دختران می شود.

پس در قدم اول ایجاد رابطه به نظر من در سنین کمتر از 20 سال در هر شرایطی درست نیست...!

اما موضوع اینه : به نظر من هیچ مشکلی نداره که یک پسر 17 ساله دوست دختر داشته باشه کما اینکه حدود 70% پسر ها دوست دختر دارن

این آمار شما در یک منطقه ای است که خودتون هستید ...

آمار من در کل نشون میده حداکثر 30% دخترا در سنین پائین رابطه دوست پسر دارن و حداکثر 1% اونها رابطه های نامشروع داشتن ...!

پس جای نگرانی نیست ...

خب من با این موضوع مشکلی ندارم بحث اصلی اینجاست که:

مگر در قران نیامده که دختر و پسر جوان نباید دست یکدیگر را لمس کنند (این قسمت ک.چکی هست} پس می بینیم که قر ان در ارتبات دختر و پسر سخت گیر بوده و هست

با این وجود چرا یک سری از دختر ها با پسر ها دوست می شوند و با هم بیرون می روند و بعضی حتی با هم ارتباط جنسی دارند؟

خب این قشر زیاد به قرآن پای بند نیستن ...
به قولی همه رفتن تو چاه شما هم باید بری تو چاه ؟

من با این موضوع مشکلی ندارم که دوست دختر داشته باشم ولی این مرا خیلی خیلی به شک می اندازد که اگر با یک دختر ارتباط داشته باشم نباید دستش را لمس کنم ؟ پس با این وجود نباید girl friend داشته باشم ؟

شما در ارتباط با یک دختر ... چه بخوای چه نخوای احتمال خطا در جوانی که نیاز روحی روانی و در مرحله ی بعد فشار جنسی بهش وارد میشه هست ...

برای همین برای پیشگیری بهترین راه نداشتن دوست دختره ..!

چون ...
1. به جای رفع نیاز عاطفی انسان باعث وجود وابستگی عاطفی شده و در نهایت منجر به شکست عشقی در یکی از طرفین میشه ( در 90% موارد )

2. در مرحله ی دوم چون هر دو جنس در اوج نیازهای جنسی هستن ، منجر به گناه در هر دو جنس میشه و جدای عواقبی که اون دنیا گریبان گیر هر دو میشه در همین دنیا هم باعث مشکلات عدیده ای بخصوص در دختران میشه.

این موضوع معیار من را برای انتخاب یک دختر {به عنوان دوست که تا وقتی قانع نشوم منتفی است ) اما برای انتخاب همسر معیار مرا بسیار سخنت کرده :

شما در آینده در انتحاب همسر دیدت رو خوب کن ... به گذشته چی کار داری ؟

مهم آینده و حال اون فرده ...
اگه خانواده ی شریف داشته باشه و دختر خوبی باشه چه بهتر ...

و اما اگه از بد روزگار هم دختر بدی در اومد و شهوتران و ... باز هم گناه اون دامن گیر شما نمیشه ..!
چرا که در نهایت هر کسی رو در قبر خودش دفن می کنن و در قیامت اعمال هر کس رو در ترازوی خودش میذارن. ;)

چون دختری که من می خواهم با او دوست شوم اگر با من دوست شود مطمئنا با 2 تای دیگر هم دوست است پس من از کجا بایدبدونم کسی که با من می گردد با کس دیگری نمی گردد؟

احتیاج به چند دوست پسر در دختران بیشتر برای چشم به هم چشمی و اعتباره ... که مطمئنا کسی که به شما راحت راه میده به همه هم همین طور راه میده ...!

همچنین از تیپ و قیافه هم میشه همه چی رو تشخیص داد ...

مثلا اگر خانواده ای کاملا غیر مذهبی داشته باشه که مشخصه شما 1001 امین نفر بودید بازم مگر در شرایطی خاص.

چرا که افراد با تجربه در برقراری رابطه با پسران در سنین کم خیلی راحت و گاها گستاخ عمل می کنن تا کسانی که برای اولین بار این تجربه رو دارن...

این موضوع مرا خیلی ازیت می کند که یک دختر چطور تنها با یک تلفن با یک پسر دوست پی شود بدون انکه اطلاعی داشته باشد که وی کیست ؟ ایا شیرینی سخن برای او کافی است؟

البته این موضوع چیز تازه ای نیست و گاها دختر خانوم ها و آقا پسرها برای اینکه خودشون رو از لحاظ عاطفی تا مدتی تامین کنن به برقراری هر نوع رابطه با جنس مخالف دست میزنن ...
چرا که مهم نیست طرف کیه ...!

فقط مهم اینه که بتونه اون فرد رو تا مدتی از لحاظ روحی و روانی تامین کنه و اون نیازی که فرد به برقراری رابطه با جنس مخالف داره رو تامین کنه.

سخن آخر:

در هر صورت هم در قران و هم در روایات و هم در احادیث وجود رابطه دختر و پسر بخصوص در سنین پائین قبیح شمرده شده و هر دو طرف رو از برقراری رابطه ای این چنینی منع کرده ...

چون در قدم اول انسان مطمئنا تنها به برقراری رابطه ی دوستی ساده و عاطفی قانع نشده و اصل وجودی همین رابطه تمایل جنسی به جنس مخالف رو تقویت کرده که باعث دست زدن به اعمال خلاف شرع و منافی عفت عمومی می شود.

به طور مثال ...

در قدم اول انسان با خودش طی می کنه که فقط صحبت می کنم ...

قدم بعدی دستش رو هم میگیره ....

در قدم بعدی با هم به پارک میرن ...

در قدم بعدی به خانه و ....

پس چه بهتر که از اول جلوش رو بگیریم . ;)

موفق و موید باشید

schrodinger
6th February 2010, 02:49 PM
سلام مصطفی عزیز
از نظراتی که دادی خیلی ممنونم و حرفهای منطقی وجالبی بودند اما چند تا سوال کوچیک برای خود من پیش اومد

آمار من در کل نشون میده حداکثر 30% دخترا در سنین پائین رابطه دوست پسر دارن و حداکثر 1% اونها رابطه های نامشروع داشتن ...!

پس جای نگرانی نیست ...

این آمار رو می تونی بگی که رو چه حسابی هستش و از کجا به دست آوردیش؟
نمیگم غلطه و البته درستیش رو هم تایید نمی کنم اما یه مسئله کوچیکی که هست اینه که تو شهرمن که یک شهر مذهبیه روی هر کسی دست گذاشتم و به قول معروف یک آمار کوچیک گرفتم، دیدم که خیلی آمار درستی نداشته ..!!!
این مساله شامل همه نمی شه بلکه شامل افرادی هستش که از نظر من شرایط اولیه رو داشتن
( در توضیح بگم: شخصیتی به عنوان دوست دختر تا به حال توی زندگی من نبوده و این آمار گیری صرفا به جهت امر خیر بودش...)

شما در آینده در انتحاب همسر دیدت رو خوب کن ... به گذشته چی کار داری ؟

مهم آینده و حال اون فرده ...
اگه خانواده ی شریف داشته باشه و دختر خوبی باشه چه بهتر ...

و اما اگه از بد روزگار هم دختر بدی در اومد و شهوتران و ... باز هم گناه اون دامن گیر شما نمیشه ..!
چرا که در نهایت هر کسی رو در قبر خودش دفن می کنن و در قیامت اعمال هر کس رو در ترازوی خودش میذارن.

و اما، گذشته فرد چیز کمی نیست. کسی که تا به حال به خودش این جرات رو داده که با 2 3 4 .... تا پسر بچرخه و آخرش هم به جای اینکه دنبال یک راه چاره باشه با دلیل مسخره ی اینکه ما به درد هم نمی خوریم و ... طرف رو رها کنه و بعد پیش خودش بگه : خب برم ببینم از این بهتر کی رو پیدا می کنم ( یا هر جمله ی دیگه ای....) به نظر شما توی یک زندگی مشترک قابل اعتماده ؟
تا اونجا که می دونم و پست هاتون رو خوندم می دونم که در مورد انسانها شناخت خوبی دارید، پس باید این رو بدونبد که انسانها در طول زندگی شون تغییر نمی کنن و هر چی که در کودکی و نوجوانی در وجودشون شکل گرفته واسه همیشه باهاشون می مونه پس آقای یا خانم x وقتی عادت کرده که دلش مثل کاروانسرا باشه نمی تونه تو یک زندگی یک دل و یک دلدار داشته باشه (تقسیر خودش نیست، شخصیتش اینطوری شکل گرفته...)
این مساله در مورد آقایون هم صادقه و من در مورد این مساله نه یک طرفه به قاضی میرم و نه در مقابل کسی جبهه می گیرم...

از مکافات عمل غافل مشو .............گندم از گندم بروید جو ز جو

درسته همه رو تو قبر خودش می زارن اما فقط که اون دنیا نیست این دنیا هم هست...

امير آشنا
6th February 2010, 08:55 PM
عليرضا جون اگه سوالاتت رو به طور مشخص بپرسي دوستان دقيق تر مي تونن نظر بدن ;)

Admin
7th February 2010, 01:44 AM
این آمار رو می تونی بگی که رو چه حسابی هستش و از کجا به دست آوردیش؟
نمیگم غلطه و البته درستیش رو هم تایید نمی کنم اما یه مسئله کوچیکی که هست اینه که تو شهرمن که یک شهر مذهبیه روی هر کسی دست گذاشتم و به قول معروف یک آمار کوچیک گرفتم، دیدم که خیلی آمار درستی نداشته ..!!!
این مساله شامل همه نمی شه بلکه شامل افرادی هستش که از نظر من شرایط اولیه رو داشتن
( در توضیح بگم: شخصیتی به عنوان دوست دختر تا به حال توی زندگی من نبوده و این آمار گیری صرفا به جهت امر خیر بودش...)

ممنون از شما ...

این آمار رو مطمئنا هیچ جا تایید نمی کنه ... چون ذهنیه و برداشتیه که من تو جوامع مختلف دیدم ...

من فردی بودم که از بچگی نصف ایران رو گشتم ... با فرهنگ های مختلف تقریبا آشنایی دارم.

اگه بخوایم این آمار رو مختص تهران کنیم شاید باید بگیم 60% ...!

ولی کل ایران میشه 30%

مطمئنا آماری که میدم بالا و پائین داره ... ولی تا حد زیادی درسته ... شک نکنین ;)

و اما، گذشته فرد چیز کمی نیست. کسی که تا به حال به خودش این جرات رو داده که با 2 3 4 .... تا پسر بچرخه و آخرش هم به جای اینکه دنبال یک راه چاره باشه با دلیل مسخره ی اینکه ما به درد هم نمی خوریم و ... طرف رو رها کنه و بعد پیش خودش بگه : خب برم ببینم از این بهتر کی رو پیدا می کنم ( یا هر جمله ی دیگه ای....) به نظر شما توی یک زندگی مشترک قابل اعتماده ؟

خب شما به حرف من توجه نکردین ...

به نظر شما از چنین دختری انتظار میره که خانواده ای شریف داشته باشه ؟ :-?
من بعید میدونم ...

تا اونجا که می دونم و پست هاتون رو خوندم می دونم که در مورد انسانها شناخت خوبی دارید، پس باید این رو بدونبد که انسانها در طول زندگی شون تغییر نمی کنن و هر چی که در کودکی و نوجوانی در وجودشون شکل گرفته واسه همیشه باهاشون می مونه پس آقای یا خانم x وقتی عادت کرده که دلش مثل کاروانسرا باشه نمی تونه تو یک زندگی یک دل و یک دلدار داشته باشه (تقسیر خودش نیست، شخصیتش اینطوری شکل گرفته...)

دقیقا همین طوره ...
در خیلی از بحث هامم همیشه گفتم ... به خانواده توجه کنین ...

به قول قدیمی ها ... مادر رو ببین ... دختر رو بگیر ;)

درسته همه رو تو قبر خودش می زارن اما فقط که اون دنیا نیست این دنیا هم هست...

این هم درسته ... منتها منظور من این بود در صورت خوب بودن خانواده اگه فرزند بچه خوبی نبود باز هم گناه اون دامن گیر شما نمیشه...!

موفق باشید {happy}

تاری
7th February 2010, 06:26 PM
به قول قدیمی ها ... مادر رو ببین ... دختر رو بگیر ;)

یارب

داخل پرانتز
( آیا در این عصر کنونی باز می شه این جمله رو استفاده کرد
بعید می دونم مادر و می بینی مقید و پابند خانواده و مذهب و .....
در مقابل دختر رو می بینی با تفاوت فکری 180 درجه معکوس ... در ظاهر که اینطوریه و باطنه تا 90 درجه اختلاف....)
ممنون

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد