ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاشمي: ادعاهاي واعظ آشتياني خنده‌دار و فرافكنانه است

Victor007
11th January 2010, 03:24 PM
تهيه كننده برنامه فوتبال برتر اظهارات مديرعامل باشگاه استقلال را خنده‌دار و فرافكنانه خواند.

http://media.farsnews.com/Media/8810/Images/jpg/A0786/A0786387.jpg

مهدي هاشمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در واكنش به اظهارات اميررضا واعظ آشتياني كه از اتفاقات رخ داده در استوديوي شبكه سه سيما در جريان ديدار استقلال و سايپا انتقاد كرده بود اظهار داشت: نمي‌دانم منظور ايشان از تحركات چيست. چنين اظهاراتي فرافكني است. تيم‌هايي مانند استقلال و پرسپوليس هر وقت نتيجه نمي‌گيرند هوادارانشان ناراضي مي‌شوند و گاهي عليه مديران و كادر فني اين تيم‌ها شعار مي‌دهند. علي دايي 70 دقيقه سلطان بود و وقتي تيمش گل خورد شرايط ديگري رقم خورد يا عليه عباس انصاري‌فرد مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس بارها شعار سرداده شد.

وي ادامه داد: در صلاحيت من نيست كه بگويم چه چيزي برنامه‌ريزي شده است و چه چيزي برنامه شده نيست اما در مورد برنامه فوتبال برتر مي‌توانم نظر دهم. حدود 8 سال است كه مسابقات ليگ برتر را پوشش مي‌دهيم و گاهي كارشناسان حرف‌هايي مي‌زنند كه خوشايند مديران نيست. هر چند در اكثر مواقع نظرات كارشناسان مورد پذيرش آنها است. ضمن اينكه مردم ما فوتبال را خوب مي‌فهمند و اگر رسانه ملي بخواهد بر فرض جانبدارانه عمل كند اين موضوع كاملا مشخص مي‌شود.

هاشمي در مورد پخش شعارهاي تماشاگران عليه واعظ آشتياني از تلويزيون در جريان مسابقه عنوان كرد: در تمام دنيا براي آنكه جذابيت فوتبال از تلويزيون بيشتر شود 17 ميكروفن در اطراف زمين مي‌گذارند تا آمبيانس محيط هم شنيده شود اما ما در ايران فقط 4 يا 5 ميكروفن در اطراف زمين كار مي‌گذاريم. زماني كه تماشاگران شعارهاي غيراخلاقي نه فقط عليه مديران و مربيان بلكه عليه داور مي‌دهند، ما ميكروفن‌هاي دور زمين را قطع مي‌كنيم اما نمي‌‌توانيم ميكروفن گزارشگر را ببنديم زيرا در آن صورت بايد از داخل استوديو بازي را گزارش كنيم كه جالب نيست.

وي افزود: متأسفانه يا خوشبختانه افرادي نيز كه مي‌خواهندبه طرفداري يا عليه كسي شعار بدهند پايين اتاق گزارشگر مي‌نشينند و ناخواسته صداي آنها پخش مي‌شود. مديران باشگا‌ه‌ها و سرمربيان هم اين موضوع را مي‌دانند. بنابراين ادعاهاي واعظ آشتياني فرافكنانه است. اگر ايشان مافيا يا باندي را شناسايي كرده‌اند كه داخل برنامه ما نفوذ كرده آن را به ما و سازمان صدا و سيما هم بگويند. ايشان همانطور كه گفته‌اند در حال بررسي موضوع هستند و خوشحال مي‌شويم كه نتيجه بررسي را هم به ما اعلام كنند.

تهيه كننده برنامه فوتبال برتر در ادامه به فارس گفت: واعظ آشتياني من را هم به چهره نمي‌شناسد. هيچ كدام از مديران باشگاه‌ها من را نمي‌شناسند. ما ارتباطي با باشگاه‌ها نداريم و اگر هم با مسئولان فدراسيون نشست داريم در زمينه فوتبال است و فقط برخي از مديران فدراسيون من را به چهره مي‌شناسند. ما حتي نام تهيه كننده را در فوتبال برتر در تيتراژ نمي‌آوريم. بنابر اين ادعاهاي ايشان خنده‌دار است.

هاشمي در مورد انتقاد واعظ آشتياني از جواد خياباني عنوان كرد: وقتي تماشاگران عليه كادر فني شعار سر مي‌دهند گزارشگر چه واكنشي مي‌تواند داشته باشد جزء اينكه واقعيت را بگويد. او نمي‌تواند اين مسئله را ناديده گرفته و سكوت كند زيرا مسئله خارج از بحث فوتبال نيست. فردوسي پور هم گاهي اوقات به اين مسائل اشاره مي‌كند و مي‌گويد برخي قلعه‌نويي را تشويق مي‌كنند و برخي نيز مرفاوي را كاپلو مي‌نامند.

وي گفت: در بحث ليدر‌ها و تماشاگران ورزشگاه من هيچ اطلاعي ندارم و اظهار نظري در اين مورد نمي‌كنم. اگر آنجا بر فرض مافياي هم وجود دارد من از آن بي‌اطلاع هستم. من فقط در مورد برنامه خودم صحبت مي‌كنم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد