ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قطبی مثل فورلان ،مثل کلینزمن

Victor007
10th January 2010, 08:58 AM
من از ديدن شادي گل او اصلا تعجب نكردم، چون معتقدم كساني كه زياد فوتبال ديده باشند و هيجان پيروزي در روزهاي سخت اين رشته ورزشي را بشناسند، لذت گل‌زدن به كوچك‌ترين تيم‌ها پس از عبور از روزهاي بحراني را به خوبي درك مي‌كنن

http://i.media.goal.com/g/56797_news.jpg

سایت گل - نوع شادي افشين قطبي پس از به‌ثمر رسيدن گل سوم ايران مقابل سنگاپور براي ژورناليست‌هاي اين دوران سوژه مناسبي است.
غلظت زياد اين شادي شايد از نظر بسياري نامتعارف و غيرقابل پذيرش به‌نظر برسد اما من فكر مي‌كنم اين تفكر در روزگاري كه ديگر هيچ تيم كوچك و ضعيفي در فوتبال جهان وجود ندارد هيچ جايگاهي ندارد. چند روز قبل و در يك همايش، از شادي‌ گل‌هاي هيجان‌انگيز دكو، كريس رونالدو و يورگن كلينزمن پس از آنكه در جام‌جهاني به تيم‌ملي ما گل زدند گفتم و اينكه فاصله فوتبال پرتغال و آلمان با فوتبال ما، شايد حتي بيشتر از فاصله فوتبال ايران با سنگاپور باشد.
آنها پس از بازكردن دروازه ايران آن‌چنان خوشحالي كردند كه واقعا عجيب و حيرت‌انگيز بود. هرچند در اين ‌ميان عده‌اي هم وجود دارند كه معتقدند دز بالاي آن شادي‌ها به‌واسطه آنكه گل‌ها در رقابتي مثل جام‌جهاني به‌ثمر رسيده بود كاملا طبيعي بود اما من به اين موضوع هم اعتقادي ندارم. منچستر يونايتد و ليورپول در آسان‌ترين رقابت‌هاي خود در جام اتحاديه انگلستان پس از گلزني به ضعيف‌ترين تيم‌ها شادي مي‌كنند و اين موضوعي است كه در تك‌تك كشورهاي صاحب فوتبال اروپايي بارها و بارها ديده شده و از تلويزيون خودمان پخش شده است.
اينها فقط بهانه‌جويي است و بس. ديه‌گو فورلان، ستاره اروگوئه‌اي اتلتيكومادريد چند سال قبل با مبلغ بسيار بالايي به منچستريونايتد پيوست. او اما در شش ماهه اول حضور خود در اين تيم هيچ گلي نزد تا اينكه پس از شش ماه و در ديدار مقابل يك تيم كوچك موفق به گلزني براي يونايتد شد. شادي گل ديوانه‌وار او را هيچ‌گاه نمي‌توان فراموش كرد. او از يك بحران خلاص شده بود و پس از زدن آن گل احساس آزادي مي‌كرد به همين دلايل است كه ايراد گرفتن به قطبي بابت شادي كردن از گلي كه تيمش به ثمر رسانده را به هيچ‌وجه منطقي نمي‌دانم و فكر مي‌كنم اين موضوع هم در ادامه روند انتقاد‌هاي بي‌امان از اوست.
قطبي طي اين مدت فشار بسيار سنگيني را تحمل كرده و كاملا طبيعي است كه پس از چهار بازي ناكامي، اين‌چنين از پيروزي تيمش خوشحال شود. من از ديدن شادي گل او اصلا تعجب نكردم، چون معتقدم كساني كه زياد فوتبال ديده باشند و هيجان پيروزي در روزهاي سخت اين رشته ورزشي را بشناسند، لذت گل‌زدن به كوچك‌ترين تيم‌ها پس از عبور از روزهاي بحراني را به خوبي درك مي‌كنند.
اين نوع شادي را مايه تاسف نمي‌دانم چون تيم ما بازي را از حريفي برد كه فوتبال را از ته دلش بازي كرد، براي رسيدن به موفقيت جان كند و نهايت تلاش خود را انجام داد. آنها حريف محترمي بودند و پيروزي مقابل سنگاپور مثل هر حريف ديگري شادي‌آور است. بايد پيشرفت فوتبال در كشورهاي كوچك را ارج نهاد و به تك‌تك آنها احترام گذاشت.

حمیدرضا صدر - منبع تهران امروز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد