ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ازدواج کبوتری

*مینا*
9th January 2010, 11:17 PM
سلام
یه سوال داشتم

از قدیم شنیدیم که می گن :: کبوتر با کبوتر ___ باز با باز

در مورد ازدواج هم اون طوری که به نظر میاد هر کسی به سمت هم تیپ خودش کشیده میشه .

پس چطور میشه که گاهی پسرایی که موهاشون و سیخ می کنن از دخترای چادری خواستگاری می کنن و برعکس پسرایی که دم از دین و ایمان میزنن از دخترای فشن ؟:-/

kamanabroo
9th January 2010, 11:50 PM
واقعا سوال جالب و خوبي بود!!

به نظر من يكي از علتهاي مهمش اينه: ( عامل دروني )

پسرايي كه با دختراي بي بند و بار مي گشتن، بعد از يه عمر دوستي وقتي مي خوان شريك زندگي انتخاب كنن با خودشون مي گن خوب من چه كسي رو انتخاب كنم؟
بعد وجدانشون بهشون مي گه:
خوب اين تيپ دخترا كه حالشون معلومه بالاخره هر چي نباشه يه ده بيست نفري دنبالشون هستن!!!
با اينا نميشه زندگي مشترك درست كرد.
بعد مي گردن دنبال دخترايي كه تا حالا دوست پسر نداشتن و اينا...

( البته اين رو هم بگم ها اگه اون پسر خودشم بي بندوبار باشه كه ديگه بدتر اصلا براش مهم نيست دختره چيكارست ....)

حالا از اون ور پسر يه آدم مثبت بوده تا حالا با هيچ دختري صحبت نكرده
جرات نكرده با دخترا بيست متر راه بره حرف بزنه

وقتي هم ميدون رو باز مي بينه ، بد جوري مي تازه ( اين كنايه ست تا به كسي بر نخوره)

( البته از اين ور كمتر اتفاق مي افته كه اينطور بشه، ولي گاهي هم ميشه ديگه آدميزاده ، كارش كه روي حساب و كتاب كه نيست)

----------
حالا از اين كه بگذريم؛ مي رسيم به ( عامل بيروني)

اينجا كه خيلي چيزها مي تونه ديد انسان رو به اطرافش تا زاويه 180 درجه عوض كنه
مثل خانواده، دوستان، فاميل، دين و ايمان، و محيط درسي و و و .

بعضي ها هم اصلا براشون مهم نيست كه همسر آينده شون چادري باشه يا فشن يا ...
مي گن ما يه زني مي خواهيم كه بشه دوستش داشت همين...
اينم از اون حرفاست ديگه.{tongue}

kab
10th January 2010, 12:24 AM
خب منم با حرفای اقا مهدی موافقم
ایم واقعا به من واقعی هر انسانی بر میگرده
به عمق تفکرات یک انسان
اینکه در زندگی دنبال چه چیزیه؟
البته این رو نمیشه نشونه قرار داد
هر کسی میتونه دلایل خاصی برای انتخاب همسر داشته باشه
اونی که یکم اشتباه کرده و حالا میخواد با یه دختر چادری ازدواج کنه
شاید به این دلیل باشه که به دخترای هم تیپ خودش اعتماد نداره
و شاید میخواد جبران گذشته رو بکنه
و اون کسی که کباده دین میکشه و بعد دنبال یه دختر جدا از فرهنگ دینیش میره
میتونه به این دلیل باشه که در باطن جدای از چیزی بوده که تظاهر میکرده
و شاید هم این کار رو کرده که شاید بتونه کسی رو به راه درست هدایت کنه
خدا عالمه

میهن
10th January 2010, 10:30 PM
سلام
موضوع بسیار خوبی رو مطرح کردین
که واقعا الان شده موضوع اصلی جامعه ما
در مورد پسرهایی که فشن و مو سیخ هستند و به دنبال دختر متعهد و مومن میروند (نمیگم چادری چون نمیشه از ظاهر افراد تصمیم گرفت) به دلیل اینکه در اطرافیان خود دیده اند که دخترهای خیلی ازاد و غیر متعهد به دین و زندگی به درد زندگی نمیخورند پس به دنبال این افراد میروند
و در مورد مورد دوم که پسر سر به را و مومن به سراغ دخترها غیر متعد و خیلی ازاد میروند
این از دو جا هستش
یا پسره قیافه مذهبی گرفته بوده و نفسش جور دیگه بوده یا خواسته ببینه ازدواج با دختر اینجوری چه جوری هستش و به خیال خودش گفته من میتونم این رو به راه راست هدایت کنم

آبجی
10th January 2010, 10:34 PM
سلام مینا جون سوالی خوبی پرسیده چیزی هست که به شخصه خودم دیدم و باید بگم متاسفانه برای یکی از دوستای صمیمی خودم این مشکل ، معظل هر چی میخواین اسمشو بذارین به وجود اومده .

قضیه این بوده که هر دو فرد از خانواده کاملا مذهبی بودن مخصوصا خانواده پسر ولی متاسفانه یه جورایی خودش رو بعد ازدواج نشون داده

یه سوال هم من میپرسم

چرا گاها به قولی افراد چهره واقعی شون رو بعد از اینکه رفتن زیر یه سقف نشون میدن نه در دوران نامزدی ؟؟؟

آبجی
10th January 2010, 10:36 PM
اینم یادم رفت که بگم همیشه پسرها برای شریک زندگی دنبال دختری میگردن که اصلا سراغ این جور مسایل و حرفا نباشه به قولی افتاب و مهتاب رو ندیده باشه {tongue}

میهن
10th January 2010, 10:45 PM
اره در مورد کسانی که بعد ازدواج خودشون رو نشون میدهند باید گفت که این افراد از یکجور بیماری روانی رنج میبرند و بهتر اینکه قبل از ازدواج چند جلسه فرد مورد نظر رو به روانپزشک نشون داد تا باهاش صحبت کنه چون این افراد سریع خود را نشان میدهند

*مینا*
10th January 2010, 10:52 PM
اره در مورد کسانی که بعد ازدواج خودشون رو نشون میدهند باید گفت که این افراد از یکجور بیماری روانی رنج میبرند و بهتر اینکه قبل از ازدواج چند جلسه فرد مورد نظر رو به روانپزشک نشون داد تا باهاش صحبت کنه چون این افراد سریع خود را نشان میدهند

اینی که می گید بعد از مدتی خودشون رو نشون میدن ... به نظر من طبیعیه ها !!
خب تو اولین جلسه هیچ کس ذات خودش و که نشون نمیده ؟!

ولی جایی که برا من سواله اینه که چطوری میشه آدما رو شناخت :-/
یکی که تیپش زیاد مذهبی نمیزنه ولی خب حرفای قشنگ میزنه ..... !

گاهی تو کتابا مینویسن که هر چی باطن آدم نشون میده ظاهرش هم بروز میکنه ! ولی ، گاهی این طورری نیس !! چطوری تشخیص بدیم ؟

آبجی
10th January 2010, 10:53 PM
بهتر اینکه قبل از ازدواج چند جلسه فرد مورد نظر رو به روانپزشک نشون داد تا باهاش صحبت کنه چون این افراد سریع خود را نشان میدهند

مهین جون یه چیزی میگیدا :-o به نظرت کدوم پسر یا دختری میاد بره پیش روانپزشک اگر هم باشه خیلی کم هست .

*مینا*
10th January 2010, 11:03 PM
مهین جون یه چیزی میگیدا :-o به نظرت کدوم پسر یا دختری میاد بره پیش روانپزشک اگر هم باشه خیلی کم هست .

نه دیگه این که برن پیش روانپزشک بهترین راه هس ، آخه روان پزشکا یه جورایی می تونن بفهمن که دو طرف به هم می خورن یا نه ، البته اخلاقشون

میهن
10th January 2010, 11:13 PM
خوب ببینید کسی که یکی رو میخواد و دوستش داره حتما میاد پس اگر دیدین کسی نیومد حتما بدونید یکجای کارش مشکل داره .
الان خیلی ها هستند که میرند و مشکل هم ندارند با رفتن به انجا.
و چه جوری تشخیص بدیم که طرف اون چیزی هست که نشون میده میتونید امتحانش کنید و باید حتما با یک فرد با تجربه علمی و عادل مشورت کنید
ولی این هم بگم گاهی اوقات نمیشه کسی رو پیدا کرد که کاملا همونی که نشون میده باشه
در کل اخلاق شریک زندگی گاهی نسبی هستش و بعضی فاکتورها مثبت داره و بعضی فاکتورها منفی و باید دید کدام از این دو بیشتر هستش
که به راحتی طی دوران نامزدی میشه به این موارد پی برد

آبجی
10th January 2010, 11:21 PM
نه دیگه این که برن پیش روانپزشک بهترین راه هس ، آخه روان پزشکا یه جورایی می تونن بفهمن که دو طرف به هم می خورن یا نه ، البته اخلاقشون

یه سوال میپرسم میخوام جدی جواب بدی :-?

تو باشی میری واقعیت رو بگو :-/ من فکر نمیکنم کسی تو اون شرایط به فکرش یه جورایی برسه چون اون موقع خیلی کارها هست که باید انجام بدی یه جورایی این مسائل فراموش میشه

*مینا*
10th January 2010, 11:25 PM
یه سوال میپرسم میخوام جدی جواب بدی :-?

تو باشی میری واقعیت رو بگو :-/ من فکر نمیکنم کسی تو اون شرایط به فکرش یه جورایی برسه چون اون موقع خیلی کارها هست که باید انجام بدی یه جورایی این مسائل فراموش میشه

آره من حتما میرم ... میدونی اون چیزی که مهمه اینه که دو طرف اخلاقشون به هم می خوره یا نه ! اگه واقعا روانشناسی باشه که بتونه تشخیص بده من خودم این پیشنهاد رو میدم ، البته از این روانشناسا تو دانشگاه ها زیاده

آبجی
10th January 2010, 11:26 PM
به راحتی طی دوران نامزدی میشه به این موارد پی برد

که گاها هم نمیشه مهین جون

الان خیلی ها هستند که میرند و مشکل هم ندارند با رفتن به انجا.

اره ولی من خیلی کم تو اطرافیانم دیدم که مراجعه کنند راستشو بخوای اصلا ندیدم {tongue}

آبجی
10th January 2010, 11:32 PM
اگه واقعا روانشناسی باشه که بتونه تشخیص بده من خودم این پیشنهاد رو میدم ، البته از این روانشناسا تو دانشگاه ها زیاده

خب منم همون رو میگم دیگه

من یادمه ترم پیش بود رفتم تو دانشکده روانسناسی دانشگاه مون دانشجوهاش همه درب داغون {tongue} بودن همه دپرس باور کن انقدر دپرس شدم که قید کلاسمو زدم و از دانشکده اومدم بیرون رفتم تو دانشکده خودمون نشستم اون روز هم غیبت خوردم .{worried}

یادمه یه بار دیگه هم یکی از درسای عمومی مون تو دانشکده روانشناسی برگذار شده بود (اکثر بچه های کلاس هم دانشجوهای روانشناسی بودن ) برام خیلی جالب بود که استاد برگشت گفت که اکثر دانشجوها که تو این رشته میان برای این هست که اول مشکل خودشون رو حل کنند بعد مشکل دیگران رو .بعد که اومدم به حرفش فکر کردم دیدم واقعا هم راست میگه {i dont want to see}

ریپورتر
11th January 2010, 11:55 AM
سلام
چه بحث جالبی به نظرم اگر هر دو زوج لج بازی به خرج ندن و پیش مشاور برن خیلی بهتره تا از بروز مشکلات جلوگیری بشه که معولا یکی از دو طرف راضی به رفتن نمیشه و این هم به خاطر بعضی افکار و عقاید غلطی هستش که توی وجود بعضی ها وجود داره

AvAstiN
12th January 2010, 11:51 AM
سلام
یه سوال داشتم

از قدیم شنیدیم که می گن :: کبوتر با کبوتر ___ باز با باز

در مورد ازدواج هم اون طوری که به نظر میاد هر کسی به سمت هم تیپ خودش کشیده میشه .

پس چطور میشه که گاهی پسرایی که موهاشون و سیخ می کنن از دخترای چادری خواستگاری می کنن و برعکس پسرایی که دم از دین و ایمان میزنن از دخترای فشن ؟:-/

به نظر من علاوه بر دلايلي كه بقيه گفتند و من باهاش موافق بودم (البته نه با همش)
يه دليل اصلي اش اينه كه هر كسي واسه ازدواج يه سري ارزشهايي داره كه طبقه بندي مي كنه اونا رو تو ذهنش . ممكنه وقتي با يه دختري آشنا ميشه ببينه بيشتر ارزشها شو داره ولي مثلا يه سريا رو نداره ( كه ممكنه حجاب يكيش باشه)
دليل بعديش اينه كه ديد آدما فرق داره باهم . ممكنه من حجاب رو بي تعهدي معني كنم ولي دوستم نه

ولي در كل اينكه " هم جنس ، هم جنس رو جذب مي كنه " منشا علمي هم داره و من كاملا قبولش دارم

آبجی
12th January 2010, 12:00 PM
" هم جنس ، هم جنس رو جذب مي كنه "دقیقا یعنی اینکه هر پرنده اي با پرنده همسانش پرواز مي كند.
که همون ارزش ها و اهدافمون هست که باعث میشه این ضرب المثل شکل بگیره

B O S S
12th January 2010, 12:21 PM
در این گونه موارد و نوع انتخاب : به نظر من بین فرهنگ و این مسائل رابطه مستقیم وجود داره

*مینا*
12th January 2010, 08:06 PM
سلام
موضوع بسیار خوبی رو مطرح کردین
که واقعا الان شده موضوع اصلی جامعه ما
در مورد پسرهایی که فشن و مو سیخ هستند و به دنبال دختر متعهد و مومن میروند (نمیگم چادری چون نمیشه از ظاهر افراد تصمیم گرفت) به دلیل اینکه در اطرافیان خود دیده اند که دخترهای خیلی ازاد و غیر متعهد به دین و زندگی به درد زندگی نمیخورند پس به دنبال این افراد میروند

به نظر شما این مدل پسرا قلبشون به اصطلاح مشکی میشه ؟:-/ یعنی در مورد روابط همسرشون با دیگران حساسیت نشون می دن و ....

و در مورد مورد دوم که پسر سر به را و مومن به سراغ دخترها غیر متعد و خیلی ازاد میروند
این از دو جا هستش
یا پسره قیافه مذهبی گرفته بوده و نفسش جور دیگه بوده یا خواسته ببینه ازدواج با دختر اینجوری چه جوری هستش و به خیال خودش گفته من میتونم این رو به راه راست هدایت کنم

دختره رو به راه راست بکشه ؟؟ :-/
آخه بحث سر یه عمر زندگیه !!! اگه نتونه چی ؟

kamanabroo
12th January 2010, 08:40 PM
خيلي خوب شد كه اين بحث راه افتاد
از مينا خانم تشكر مي كنم

چون مي تونيم اينجا درباره راه حل هايي كه مي شه دختر و پسر همديگر رو بشناسن بپردازيم.

از اونجاييكه همه افراد فرصت و امكان رفتن به مشاوره رو ندارن پس كارشون سخت ميشه
حالا اينجا دختر و پسر هستن كه بايد با صحبتهاشون و جوابهايي كه به دست ميارن كلياتي از اخلاق طرف مقابل رو بدست بيارن.

چون وقت ازدواج كه ميشه دختر يا پسر مي گه :
خوب ما كه همديگر رو مي خواهيم ، ديگه جاي چه حرفي باقي مي مونه
چند وقت كه از نامزدي مي گذره مي بينن نه يه چيزايي هم بوده كه حواسشون نبوده
مي رن تو زندگي تازه مي فهمن بابا خواستن همديگه مرحله آخر بوده نه اول
يعني اول بايد مي ديدن با همديگه جور ميشن يا نه ؟
بعد بخوان همديگر رو....

خلاصه كه از راههايي مي شه يكسري چيزهايي رو بدست آورد.

قبل از اينكه به اونا بپردازيم:
اصلا چه چيزهايي هست كه بايد دختر و پسر بهش توجه داشته باشن؟
تا بعد ببينيم هر كدوم رو چجوري ميشه به جواب درست رسيد.

مثلا جند تا من ميگم:
شغل - منبع درآمد
نوع پوشش
روابط
كار كردن زن
بچه
هدف از تشكيل خانواده
نوع تربيت
و ...

kamanabroo
12th January 2010, 08:46 PM
اين رو هم براي مزاح مي گم
تا كمي دلتون باز بشه {thumbs down}{tongue}

بعضي وقتا مصرع دوم همون شعري رو كه مينا خانم گفتن رو اينجوري مي گن:

كبوتر با كبوتر باز با باز
كند قورباغه با گنجشك پرواز

;;)

*مینا*
12th January 2010, 08:57 PM
در این گونه موارد و نوع انتخاب : به نظر من بین فرهنگ و این مسائل رابطه مستقیم وجود داره

میشه بیشتر توضیح بدین؟ درست متوجه نشدم ، یعنی تو آبادان از این ازدواجای کبوتری نیست؟ :-/

آبجی
12th January 2010, 09:03 PM
چرا گاها خانواده ها اصرار بر این دارند که به قولی اگه میخواد وصلتی صورت بگیره از اقوام باشه ؟ من اینو خیلی دیدم ؟؟؟

ولی هیچ وقت دلیلی قانع کننده براش پیدا نکردم ولی همه میگن فرهنگ و... مگه ما همه مون از یه قوم و قبیله نیستیم چرا گاها باید خودمون رو درگیر رسم و رسومات کنیم ؟

AvAstiN
12th January 2010, 09:17 PM
چرا گاها خانواده ها اصرار بر این دارند که به قولی اگه میخواد وصلتی صورت بگیره از اقوام باشه ؟ من اینو خیلی دیدم ؟؟؟

ولی هیچ وقت دلیلی قانع کننده براش پیدا نکردم ولی همه میگن فرهنگ و... مگه ما همه مون از یه قوم و قبیله نیستیم چرا گاها باید خودمون رو درگیر رسم و رسومات کنیم ؟

يكي از دلايلش اينه كه شناخت بيشتري نسبت به هم دارن وقتي از اقوام باشه

آبجی
12th January 2010, 09:20 PM
يكي از دلايلش اينه كه شناخت بيشتري نسبت به هم دارن وقتي از اقوام باشه

گاها هم میبینیم که اون شناخت کافی نبوده پس این دلیل کافی نمیشه

Mohsensaki
15th January 2010, 11:09 PM
عشق آتشی است که روشن شد دیگر خاموشی ندارد (عشق واقعی)
گاهی اوقات هست که باطن و ظاهر تناسب ندارن من خودم شخصن کسایی رو میشناسم اگه به ظاهر اونها بری میگی اینها از هیچی کم ندارن(معنوی و دینی) ولی وقتی به اصل ماجرا پی میبری میبینی بابا از خودشون ناتو تر نیست حالا بعضی از اقا پسرهای ما هم اینجور هستن.
همیشه اصل و ریشه تو ادم ها خیلی تاثیر داره ،اگه کسی خوانواده دار باشه و نصبت به اون شناخت داشته باشی میتونی بفهمی که چه جور آدمی هست از اونا که فقط حرف میزنن یا نه وجود داخلی (وجدان)هم داره وبه حرفاشون پابند هستند

B O S S
16th January 2010, 01:12 AM
میشه بیشتر توضیح بدین؟ درست متوجه نشدم ، یعنی تو آبادان از این ازدواجای کبوتری نیست؟ :-/

از این نوع ازدواج در همه جای دنیا هست اما همانطور که همه در فیلمها دیده اید گاهی اوقات بنا بر رسم و فرهنگهای غلط که از قدیم مانده گاهی پسر یک خانواده با دختری از فامیل خو د ازدواج میکند که این دو در ازدواج تصمیم گیرنده نیستند و خوانواده انها برایشان تصمیم میگیرند و جالب اینکه ممکن است که این دو خانواده از دو تیپ متفاوت چه از نظر درآمد و چه از نظر روابط اجتماعی و یا عقاید مذهبی باشند و دلیلش هم-هم خون- بودن یا به اسم بودن از زمان کودکی عنوان میشود

آبجی
16th January 2010, 01:20 AM
هم-هم خون- بودن یا به اسم بودن از زمان کودکی عنوان میشود

راست میگن این یه مشکلی هست که ما تو برخی از شهرهای ایران داریم و همیشه هم درست نبوده یعنی خوشبختی تو زندگی شون نبود چون ممکنه که اون دختر یا پسر که بزرگ بشن از هم دیگه خوششون نیاد ولی برحسب اون رسم باید با هم ازدواج کنند .(البته الان فکر کنم خیلی کمتر شده )

میهن
1st February 2010, 11:39 AM
سلام
این واقعا رسم غلطی هستش که مثلا میگن عقد دختر عمو و پسر عمو رو توی آسمونا بستن.
چون واقعا این عمل باعث میشه که این زندگی به دلیل مجبور بودن طرفین زندگی خوبی نباشه و یا به طلاق ختم میشه یا تا آخر مثل دو تا غریبه با هم هستند

fatimapirooz
1st February 2010, 11:57 AM
سلام
این واقعا رسم غلطی هستش که مثلا میگن عقد دختر عمو و پسر عمو رو توی آسمونا بستن.
چون واقعا این عمل باعث میشه که این زندگی به دلیل مجبور بودن طرفین زندگی خوبی نباشه و یا به طلاق ختم میشه یا تا آخر مثل دو تا غریبه با هم هستند
آره غلطه ولي من فكر ميكنم ديگه از مد افتاده توي جامعه اين موارد خيلي كمه الان مشكلات جديدتري وجود داره@};-

Shr776
5th February 2010, 07:03 PM
توی بحثها چقدر اختلاف سلیقه بود

*مینا*
14th February 2010, 02:01 PM
عشق آتشی است که روشن شد دیگر خاموشی ندارد (عشق واقعی)
گاهی اوقات هست که باطن و ظاهر تناسب ندارن من خودم شخصن کسایی رو میشناسم اگه به ظاهر اونها بری میگی اینها از هیچی کم ندارن(معنوی و دینی) ولی وقتی به اصل ماجرا پی میبری میبینی بابا از خودشون ناتو تر نیست حالا بعضی از اقا پسرهای ما هم اینجور هستن.

همیشه اصل و ریشه تو ادم ها خیلی تاثیر داره ،اگه کسی خوانواده دار باشه و نصبت به اون شناخت داشته باشی میتونی بفهمی که چه جور آدمی هست از اونا که فقط حرف میزنن یا نه وجود داخلی (وجدان)هم داره وبه حرفاشون پابند هستند

تو این زمونه...
یعنی می شه با شناخت نسبی از خانواده ، به یه شناخت کلی از خود طرف رسید؟ یه شناختی که بشه روش تصمیم گرفت؟
با خانواده موافقم ، اما ...
تو دانشگاه ، یا خارج از دانشگاه گاهی مسائلی می بینیم که باور کردنش مشکله ،

می گید خانواده رو بشناس ، بعد تصمیم بگیر ، اما مشکل این جاس که از کجا معلوم خانواده از همه چیز پسرش خبر داره ؟
من اولا که وارد دانشگاه شدم ،کسایی رو دیدم که متانت و آقایی از سر و روشون می بارید ، اما الان که فقط 2 سال گذشته ، باید دیدشون !!! از سیگار گرفته تا .... ، یعنی خانواده ی اینا خبر دارن از سیگاری که بچشون روشن می کنه ؟

توی بحثها چقدر اختلاف سلیقه بود

همین اختلاف ها بحث رو شیرین می کنه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد