PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ميرقرباني: به خاطر صندلي هزار توماني، يك ميليون جريمه شدم

mamadi007
6th January 2010, 02:15 PM
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پاس همدان گفت: صندلي كه شكست حدود هزار تومان بيشتر ارزش نداشت، اما بابت آن يك ميليون تومان جريمه شدم.
http://media.farsnews.com/Media/8809/Images/jpg/A0778/A0778145.jpg

صابر ميرقرباني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، با اعلام اينكه 3 اخطاره هستم و نمي‌توانم پاس همدان را مقابل استقلال اهواز همراهي كنم، در مورد جريمه‌ 10 ميليون ريالي كه كميته انضباطي براي وي در نظر گرفت اظهار داشت: بدون دعوت به كميته انضباطي به خاطر لگدي كه در ديدار مقابل استيل‌آذين به خاطر عصبانيت به صندلي يكي از توپ جمع‌كن‌ها وارد كردم، اين جريمه را براي من در نظر گرفتند.
وي با اشاره به اينكه باشگاه پاس همدان جريمه‌اي را برايم در نظر نگرفت؛ ادامه داد: به نظرم صندلي كه شكست حدود هزار تومان بيشتر ارزش نداشت، اما بابت آن يك ميليون تومان جريمه شدم. اين جريمه واقعاً زياد بود و شوكه‌ام كرد. دنبال صندلي‌اي كه شكسته‌ هستم تا آن را تهيه كنم چون براي من بسيار با ارزش است.
ميرقرباني در پاسخ به اين سئوال كه آيا كادرفني پاس همدان از وي رضايت دارد يا خير؛ گفت: اين موضوع را بايد از مديرروستا سئوال كنيد، اما به نظر مي‌رسد از بازي من راضي باشد. چند بازي آخر خوب كار كردم و مشكلي براي حضور در تركيب تيم ندارم.
پاس همدان از هفته بيست و دوم ليگ برتر مقابل استقلال اهواز يكشنبه در اهواز به ميدان مي‌رود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد