PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مادري دو کودکش را به قتل رساند

s@ba
1st January 2010, 08:57 PM
مادري دو کودکش را به قتل رساند
وي طي مدتي که در شهر درود سکونت اختيار کرده به افراد مختلفي که توانايي مالي داشته اند مراجعه کرده و تقاضاي کمک مالي کرده بود، آنچه در عکس منزل وي که حدود 3 ماه قبل تهيه شده ، حکايت از زندگي فلاکت بار ...
جسد دو کودک به نامهاي (محمد 3 ساله) و (فاطمه 6 ساله) در حالي که به طرز دل خراشي در منزلي در شهر دررود به قتل رسيده بودند شناسايي شد.
معصومه مادر اين دو کودک که حدود 3 سال قبل از روستاي «گرينه» از توابع بخش زبرخان شهرستان نيشابور به شهر دررود نقل مکان و منزلي را براي سکونت اختيار کرده به عنوان متهم اصلي دستگير شده است.
معصومه 30 سال دارد و تاکنون با دو مرد ازدواج کرده که هر دوي آنها به طلاق انجاميده است و محمد و فاطمه 3 ساله و 6 ساله حاصل ازدواج معصومه با شوهر دومي است.
به گزارش خبرنگار ما معصومه که تصميم مي گيرد شب هنگام جسد کودکانش را به زادگاه خود «روستاي گرينه» منتقل کند از راننده يک آژانس مسافربري مي خواهد براي حمل اجساد که داخل پارچه اي قرار داده شده به او کمک کند اما هنگام نزديک شدن به پارچه بسته شده، بوي تعفن ناشي از ماندن چند روزه اجساد، راننده آژانس را کنجکاو مي کند و دليل بوي نامطبوع را از معصومه سؤال مي کند.
در اين هنگام معصومه پاسخ مي دهد که فرزندانم به دليل گازگرفتگي، چند روز قبل فوت کرده اند و تصميم دارم آنها را به «روستاي گرينه» منتقل کنم تا به خاک بسپارم.
راننده آژانس با وحشت و دلهره مکان را ترک مي کند و موضوع را با حوزه انتظامي زبرخان در ميان مي گذارد و لحظاتي بعد مأموران کلانتري 14 دررود در محل حاضر شده و معصومه و جسد بي جان فرزندانش محمد و فاطمه را از آن مکان منتقل مي کنند.
فرمانده انتظامي نيشابور در خصوص اين حادثه گفت: در ساعت 2/50 دقيقه بامداد بيست و ششم ماه جاري زني به هويت معصومه- ص 30 ساله به کلانتري 17 شهر دررود مراجعه و اعلام نموده که چهار روز پيش به مدت 2 ساعت از منزل خارج و در موقع بازگشت با جنازه غرق در خون دو فرزندم «فاطمه 6 ساله و محمد 3 ساله» مواجه شدم ولي تاکنون از ترس شوهر سابقم به کسي چيزي نگفته ام.
سرهنگ باروح افزود: بلافاصله اکيپي از مأموران انتظامي، آگاهي و پزشکي قانوني در محل حاضر و در پي بررسي صحنه جرم و حسب دستور مقام قضايي از مادر مقتولان به عنوان مظنون اصلي تحقيق و بازجويي شد.
وي افزود: در تحقيقات محلي انجام شده و اظهارات مادر و پدر مظنون، نامبرده ضمن اينکه از وضعيت روحي و رواني مناسبي برخوردار نبوده، داراي 3 ازدواج ناموفق هم بوده است.
وي يادآور شد: متهم هنگامي که عرصه را بر خود تنگ ديد، لب به اعتراف گشود و گفت: من به دليل مشکلات مالي و عدم حمايت خانواده و شوهر سابقم مبني بر خرج و مخارج بچه ها شبانه با بستن دست و پاي آنها و گذاشتن دستمال در دهانشان ابتدا دختر 6 ساله و سپس پسر 3 ساله را به وسيله چاقو کشتم و بعد از انجام قتل از کرده خود پشيمان شده و قصد خودکشي داشتم که موفق نشدم.
معصومه طي مدتي که در شهر دررود سکونت اختيار کرده به افراد مختلفي که توانايي مالي داشته اند مراجعه کرده و تقاضاي کمک مالي کرده است، به طوري که در منطقه زبرخان بعضي افراد او را مي شناسند.
آنچه در عکس منزل وي که حدود 3 ماه قبل تهيه شده ، حکايت از زندگي فلاکت بار معصومه با دو فرزندش دارد.

منبع:قدس

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد