hoora
28th December 2009, 07:40 AM
بيائيد با هم نظر قرآن در مورد کشتن انسان بيگناه را بخوانيم
خداوند در آيه 32 سوره مائده (سوره 5) ميفرمايد:
"هر كس كسی را بكشد، بدون اينكه او كسی را كشته يا مرتكب فسادی در زمين شده باشد، مثل اين است كه تمام مردم را كشته باشد،
و كسی كه فردی را زنده بدارد مثل اين است كه تمام مردم را زنده داشته است."
لطفا توجه کنيد که خداوند ميفرمايد "کسی" يعنی "يک انسان بيگناه" اينجا صحبت از دين و آئين آن فرد نيست، هر "کسی" با هر دين و آئينی.
افرادی که بهر دليلی انسانی و يا انسانهای بيگناهی را ميکشند، از قرآن مجيد پيروی نميکنند.
کسی که خود را مسلمان مينامد مطيع دستورات خداوند در قرآن مجيد است.
بعد از اگاهی به اين دستورات خداوند در قرآن، نظر شما چيست؟
آيا موجودی که افراد بيگناه را ميکشد اجازه دارد خود را انسانی دين دار و خداپرست بخواند؟
نام کتابی که به او اجازه ميدهد افراد بيگناه را بکشد چيست؟
خداوند در آيه 93 سوره نساء (سوره 4) ميفرمايد:
" كسی كه مومنی را عمداً بكشد جزای او جهنم است و هميشه در آن خواهد بود و مورد غضب و لعنت خدا است
و خدا برای او عذاب بزرگی آماده كرده است."
امروزه با فشار دکمه ای در طی مدت کوتاهی تعداد کثيری انسان بيگناه را بخاک و خون ميکشانند،
شما فکر ميکنيد چه آينده ای در انتظار اين جنايتکاران تاريخ است؟
خداوند بزرگ و يکتا، من و شما را پاک و معصوم همانند فرشته ای آفريد.
چهره کودکی را که وقتی در خواب ناز است تجسم کنيد که چگونه نمودار مظهری از پاکی و معصوميت است.
بعد از چندين سال، يکی از اين مظاهر پاکی و معصوميت از اين مرحله شديدا ارجمند به پست ترين مرحله،
به يک قاتل خانمان برانداز تبديل ميشود و به آن درجه پست سقوط ميکند.
آن کودک پاک و معصوم، موجودی ميشود مانند چنگيز مغول، اسکندر مقدونی و افرادی مثل او که بخاطر رسيدن به هدفی عده کثيری را کشتند و ميکشند،
خانواده های زيادی را عزادار کردند و ميکنند،
و شهرهای زيادی بفرمان، يعنی بدست اين جنايتکاران تاريخ که ننگ بشريت هستند به خرابه هائی تبديل شد و ميشود .
با مقايسه با بعضی از زمامداران امروزی، فردی مثل چنگيز مغول، اين جنايتکار بی رحم، اين آدم کش خانمان برانداز انسانی بود بسيار جوانمرد و عادل.
او و سربازانش حداقل با شمشير و نيزه، رو به رو ميجنگيدند، و افرادی که بآنها حمله ميکردند فرصت دفاع از خودشان را داشتند.
چنگيزهای امروزی با فشار دادن دکمه ای عده کثيری از انسانهای بيگناه را نابود ميکنند.
افراد بيگناهی که فرصتی برای دفاع ندارند و اغلب آنها نميدانند برای چه کشته ميشوند.
يکی از بدترين طريقه مردن، مردن از بی غذائی و بی آبی است.
اين جنايتکاران تاريخ راه مواد غذائی، دارو و آب را بروی مردم بيگناه شهر و منطقه ای ميبندند.
لحظه ای تصور کنيد، صورت مادر و پدری را تصور کنيد که جوابی برای فرزندانشان ندارند وقتی با گريه ميگويند:
"بابا، مامان من گشنمه، من تشنمه"
برای لحظه ای تصور کنيد که چطور و به چه صورت يک پدر و يا يک مادر ميتواند بچشمان اشگبار آن کودک نگاه کند و چه جوابی ميتواند بآن کودک بدهد؟
از بی داروئی، از گرسنگی، از تشنگی در مقابل چشم افراد خانواده ای کودکی، پدر و مادری، برادر و خواهری جان ميدهد و
ديگران جز تماشا کردن و گريه کردن کار ديگری نميتوانند بکنند.
آيا شما حيوانی را ميشناسيد که با حيوان ديگری اينطور رفتار کند؟
با مقايسه با اين جنايتکاران امروزی، من شديدا احترام و ارزش برای چنگيز مغول قائل هستم.
با چنگيز مغول من گرقتاری نداشتم چون او تظاهر به خوبی، به دين داری و خداپرستی نميکرد.
همه ميدانستند که او انسانی بی رحم و آدم کش است.
اين جنايتکاران امروزی خود را حامی يکی از کتابهای الهی مينامند و خود را خداپرست به اجتماع معرفی ميکنند - مثل گرگهائی درنده در لباس گوسفند.
در اينجا من از يک يک گرگها عذرخواهی ميکنم، چون هيچ گرگی شخصيات درونی و کثيف اين مثلا "انسانها" را ندارد.
وقتی کسی با يک زن روسپی و يا يک مرد فاسد رابطه ای بر قرار ميکند، خيالش راحت است،
يعنی گاردش از اول بالا است، ميداند که طرف يک فردی است با باورها و شخصيتی معلوم، و تظاهری در کار نيست.
گرفتاری موقعی ايجاد ميشود که مثلا مردی با زنی کثيف آشنا ميشود و آن زن شديدا در اعمال و گفتارش به پاکی و پاکدامنی تظاهر ميکند.
در نتيجه آن مرد گول اين موجود را که از هر هرزه خيابانی بدتر است ميخورد و بخيال خودش يک زندگی پاک خانوادگی را با اين زن شروع ميکند.
متاسفانه هميشه وقتی خيلی دير شده، آن مرد با شخصيت واقعی و عوض نشدنی و گذشته آن زن آشنا ميشود.
من شديدا برای آن زن روسپی بدون تظاهر ارزش و احترام خيلی بيشتری قائل هستم
فراموش نکنيد که آن زن کثيف وضعيت خانواده ای را عوض ميکند،
ولی اين جنايتکاران تاريخ وضعيت کشوری را، وضعيت نسلی را عوض ميکنند.
در اينجا من از يک يک زنان روسپی عذرخواهی ميکنم که آنها را همراه اين جنايتکاران تاريخ، اين ميکرب های اجتماع که از انسانيت،
عدالت، و کتاب الهی بوئی نبرده اند در يک مثل نام بردم.
من يقين دارم که هيچ زن روسپی وجود ندارد که مشخصات درونی و کثيف اين جنايتکاران تاريخ را داشته باشد که عده ای بيگناه را به اين طرز بکشد.
اين اعمال غير قابل توصيف، انسان را بفکر مياندازد،
چه چيزی باعث اين شد که آن فرشته معصوم بصورت ديوی پليد، آدم کش خانمان برانداز درآمد؟
در اين مسير چندين سال، چه باعث اين شد که اين مظهر پاکی و معصوميت،
آن کودک پاک و معصوم به اين مرحله پست برسد و تا اين حد سقوط کند.
خداوند در آيات 4 تا 6 سوره تين (سوره 95) ميفرمايد:
"ما انسان را به بهترين شكل آفريديم، بعد او را به پست ترين مرحله برگردانديم.
مگر افرادی را كه ايمان آوردند و كارهای درست كردند. پس آنها پاداش بی پايانی دارند."
با توجه به اين آيات بسيار روشن، جنايتکاری که جنگ و آدم کشی را شروع ميکند نميتواند مسلمان (کسی که تسليم دستورات خداوند است) باشد،
چون اسلام يعنی پيروی کردن از دستورات خداوند بزرگ و يکتا که همگی اين فرمايشات، راهنمائی ها و دستورات در قرآن است.
در آيات 178 سوره 2 (سوره بقره) خداوند ميفرمايد:
"ای افراد باايمان، درباره كشته شدگان، قصاص بر شما واجب شد،
آزاد در مقابل آزاد، بنده در مقابل بنده، زن در مقابل زن.
هر كس كه برادرش ( ولی دم ) مقداری گذشت كرد بايد از آن بخوبی پيروی كند و خون بها را بخوبی به او بپردازد.
اين تخفيف و لطفی از طرف خداوند شما است.
كسی كه بعد از آن تعدی كرد عذاب دردناكی دارد. "
در اين دوره و زمانه مثل قرون وسطی اگر چند سربازی از طرف گروهی مورد حمله قرار گيرد،
به بهانه اين پيش آمد، بجای تنبيه آن چند تن به کشوری که قدرت دفاع ندارد حمله ميکنند و عده کثيری را ميکشند.
و يا هر بهانه ديگری را دليل اين خونريزی ها و جنايات ميکنند.
هر کس انسان بيگناهی را بکشد، از قرآن مجيد پيروی نميکند.
در آيه 31 سوره 17 (سوره اسراء) خداوند ميفرمايد:
" و فرزندانتان را از ترس فقر نکشيد.
روزی آنها و شما را ما ميدهيم. کشتن آنها خطای بزرگی است."
در آيه 33 سوره 17 (سوره اسراء) خداوند ميفرمايد:
"و انسانی را كه جانش را خدا محترم داشته نکشيد مگر به حق (بعلت قتل).
کسی که بيگناه كشته شود برای بازمانده او تسلطی بر قاتل قرار دادهايم، پس در قصاص زياده روی نكند،
چون او (مظلوم) ياری شده است. "
در آيه 8 سوره 5 (سوره مائده) خداوند ميفرمايد:
" ای افراد باايمان، برای اجرای احكام خدا قيام كنيد و بعدالت شهادت دهيد
و دشمنی دستهای شما را به بيعدالتی وا ندارد.
در همه حال عادل باشيد چون عدالت به تقوی نزديكتر است.
از (نافرمانی) خدا بترسيد چون خدا از كارهائی كه ميكنيد با خبر است."
خداوند بزرگ و يکتا در اين آيه بمن دستور ميدهد که اگر دشمنی بدون اينکه من باعث ناراحتی اش شده باشم به من حمله کند،
اگر چه از هيچگونه دشمنی در مورد من کوتاهی نکرده.
من به عنوان يک مسلمان اجازه ندارم حتی در مورد دشمنانم که به من دشمنی کرده اند و در حال حاضر دشمنی ميکنند بی عدالتی کنم؟
اگر به مسلمانی حمله شد، آن مسلمان بايد از خودش دفاع کند و با دشمن بجنگد،
ولی اين دستور واضح و روشن خداوند است که "در همه حال عادل باشيد" حتی در قصاص زياده روی نکنيد.
خداوند بزرگ و يکتا در قرآن به من، خيلی واضح و روشن دستور ميدهد که هرگز به هيچ بشری (مسلمان يا غير مسلمان) تعدی، ظلم و تجاوز نکنم.
تصور کنيد کشتن انسانی بيگناه چه مسيری در اين دنيا و در روز رستاخيز برای اين جنايتکاران به بار مياورد؟
به اين طرز رفتار و تا اين حد عادل بودن را ميگويند اسلام
چندی پيش در خيابان تاريکی بدون اينکه من متوجه شوم، گربه ای جلوی اتومبيل من دويد و زخمی شد.
بدن اين گربه را به بيمارستان اروژانس حيوانات بردم.
بمن گفتند که متاسف اند و گربه مرده. احساس من در آن لحظه و مدتها بعد از آن غير قابل توصيف است.
اين خونخواران تاريخ، اين جنايتکاران بعد از کشتن، و يا باعث کشته شدن افرادی بيگناه چطور شبها ميخوابند، وقتی در آينه نگاه ميکنند چه ميبينند؟
بعد از خواندن اين آيات، اين دستورات خداوند
به نظر شما فردی که انسان بيگناهی را بکشد رابطه اش با خداپرستی و دين خداوند تا چه حد است؟
رابطه اين فرد با اسلام (تسليم دستورات خداوند بودن) و مسلمانی در چه حد است؟
خداوند در آيه 32 سوره مائده (سوره 5) ميفرمايد:
"هر كس كسی را بكشد، بدون اينكه او كسی را كشته يا مرتكب فسادی در زمين شده باشد، مثل اين است كه تمام مردم را كشته باشد،
و كسی كه فردی را زنده بدارد مثل اين است كه تمام مردم را زنده داشته است."
لطفا توجه کنيد که خداوند ميفرمايد "کسی" يعنی "يک انسان بيگناه" اينجا صحبت از دين و آئين آن فرد نيست، هر "کسی" با هر دين و آئينی.
افرادی که بهر دليلی انسانی و يا انسانهای بيگناهی را ميکشند، از قرآن مجيد پيروی نميکنند.
کسی که خود را مسلمان مينامد مطيع دستورات خداوند در قرآن مجيد است.
بعد از اگاهی به اين دستورات خداوند در قرآن، نظر شما چيست؟
آيا موجودی که افراد بيگناه را ميکشد اجازه دارد خود را انسانی دين دار و خداپرست بخواند؟
نام کتابی که به او اجازه ميدهد افراد بيگناه را بکشد چيست؟
خداوند در آيه 93 سوره نساء (سوره 4) ميفرمايد:
" كسی كه مومنی را عمداً بكشد جزای او جهنم است و هميشه در آن خواهد بود و مورد غضب و لعنت خدا است
و خدا برای او عذاب بزرگی آماده كرده است."
امروزه با فشار دکمه ای در طی مدت کوتاهی تعداد کثيری انسان بيگناه را بخاک و خون ميکشانند،
شما فکر ميکنيد چه آينده ای در انتظار اين جنايتکاران تاريخ است؟
خداوند بزرگ و يکتا، من و شما را پاک و معصوم همانند فرشته ای آفريد.
چهره کودکی را که وقتی در خواب ناز است تجسم کنيد که چگونه نمودار مظهری از پاکی و معصوميت است.
بعد از چندين سال، يکی از اين مظاهر پاکی و معصوميت از اين مرحله شديدا ارجمند به پست ترين مرحله،
به يک قاتل خانمان برانداز تبديل ميشود و به آن درجه پست سقوط ميکند.
آن کودک پاک و معصوم، موجودی ميشود مانند چنگيز مغول، اسکندر مقدونی و افرادی مثل او که بخاطر رسيدن به هدفی عده کثيری را کشتند و ميکشند،
خانواده های زيادی را عزادار کردند و ميکنند،
و شهرهای زيادی بفرمان، يعنی بدست اين جنايتکاران تاريخ که ننگ بشريت هستند به خرابه هائی تبديل شد و ميشود .
با مقايسه با بعضی از زمامداران امروزی، فردی مثل چنگيز مغول، اين جنايتکار بی رحم، اين آدم کش خانمان برانداز انسانی بود بسيار جوانمرد و عادل.
او و سربازانش حداقل با شمشير و نيزه، رو به رو ميجنگيدند، و افرادی که بآنها حمله ميکردند فرصت دفاع از خودشان را داشتند.
چنگيزهای امروزی با فشار دادن دکمه ای عده کثيری از انسانهای بيگناه را نابود ميکنند.
افراد بيگناهی که فرصتی برای دفاع ندارند و اغلب آنها نميدانند برای چه کشته ميشوند.
يکی از بدترين طريقه مردن، مردن از بی غذائی و بی آبی است.
اين جنايتکاران تاريخ راه مواد غذائی، دارو و آب را بروی مردم بيگناه شهر و منطقه ای ميبندند.
لحظه ای تصور کنيد، صورت مادر و پدری را تصور کنيد که جوابی برای فرزندانشان ندارند وقتی با گريه ميگويند:
"بابا، مامان من گشنمه، من تشنمه"
برای لحظه ای تصور کنيد که چطور و به چه صورت يک پدر و يا يک مادر ميتواند بچشمان اشگبار آن کودک نگاه کند و چه جوابی ميتواند بآن کودک بدهد؟
از بی داروئی، از گرسنگی، از تشنگی در مقابل چشم افراد خانواده ای کودکی، پدر و مادری، برادر و خواهری جان ميدهد و
ديگران جز تماشا کردن و گريه کردن کار ديگری نميتوانند بکنند.
آيا شما حيوانی را ميشناسيد که با حيوان ديگری اينطور رفتار کند؟
با مقايسه با اين جنايتکاران امروزی، من شديدا احترام و ارزش برای چنگيز مغول قائل هستم.
با چنگيز مغول من گرقتاری نداشتم چون او تظاهر به خوبی، به دين داری و خداپرستی نميکرد.
همه ميدانستند که او انسانی بی رحم و آدم کش است.
اين جنايتکاران امروزی خود را حامی يکی از کتابهای الهی مينامند و خود را خداپرست به اجتماع معرفی ميکنند - مثل گرگهائی درنده در لباس گوسفند.
در اينجا من از يک يک گرگها عذرخواهی ميکنم، چون هيچ گرگی شخصيات درونی و کثيف اين مثلا "انسانها" را ندارد.
وقتی کسی با يک زن روسپی و يا يک مرد فاسد رابطه ای بر قرار ميکند، خيالش راحت است،
يعنی گاردش از اول بالا است، ميداند که طرف يک فردی است با باورها و شخصيتی معلوم، و تظاهری در کار نيست.
گرفتاری موقعی ايجاد ميشود که مثلا مردی با زنی کثيف آشنا ميشود و آن زن شديدا در اعمال و گفتارش به پاکی و پاکدامنی تظاهر ميکند.
در نتيجه آن مرد گول اين موجود را که از هر هرزه خيابانی بدتر است ميخورد و بخيال خودش يک زندگی پاک خانوادگی را با اين زن شروع ميکند.
متاسفانه هميشه وقتی خيلی دير شده، آن مرد با شخصيت واقعی و عوض نشدنی و گذشته آن زن آشنا ميشود.
من شديدا برای آن زن روسپی بدون تظاهر ارزش و احترام خيلی بيشتری قائل هستم
فراموش نکنيد که آن زن کثيف وضعيت خانواده ای را عوض ميکند،
ولی اين جنايتکاران تاريخ وضعيت کشوری را، وضعيت نسلی را عوض ميکنند.
در اينجا من از يک يک زنان روسپی عذرخواهی ميکنم که آنها را همراه اين جنايتکاران تاريخ، اين ميکرب های اجتماع که از انسانيت،
عدالت، و کتاب الهی بوئی نبرده اند در يک مثل نام بردم.
من يقين دارم که هيچ زن روسپی وجود ندارد که مشخصات درونی و کثيف اين جنايتکاران تاريخ را داشته باشد که عده ای بيگناه را به اين طرز بکشد.
اين اعمال غير قابل توصيف، انسان را بفکر مياندازد،
چه چيزی باعث اين شد که آن فرشته معصوم بصورت ديوی پليد، آدم کش خانمان برانداز درآمد؟
در اين مسير چندين سال، چه باعث اين شد که اين مظهر پاکی و معصوميت،
آن کودک پاک و معصوم به اين مرحله پست برسد و تا اين حد سقوط کند.
خداوند در آيات 4 تا 6 سوره تين (سوره 95) ميفرمايد:
"ما انسان را به بهترين شكل آفريديم، بعد او را به پست ترين مرحله برگردانديم.
مگر افرادی را كه ايمان آوردند و كارهای درست كردند. پس آنها پاداش بی پايانی دارند."
با توجه به اين آيات بسيار روشن، جنايتکاری که جنگ و آدم کشی را شروع ميکند نميتواند مسلمان (کسی که تسليم دستورات خداوند است) باشد،
چون اسلام يعنی پيروی کردن از دستورات خداوند بزرگ و يکتا که همگی اين فرمايشات، راهنمائی ها و دستورات در قرآن است.
در آيات 178 سوره 2 (سوره بقره) خداوند ميفرمايد:
"ای افراد باايمان، درباره كشته شدگان، قصاص بر شما واجب شد،
آزاد در مقابل آزاد، بنده در مقابل بنده، زن در مقابل زن.
هر كس كه برادرش ( ولی دم ) مقداری گذشت كرد بايد از آن بخوبی پيروی كند و خون بها را بخوبی به او بپردازد.
اين تخفيف و لطفی از طرف خداوند شما است.
كسی كه بعد از آن تعدی كرد عذاب دردناكی دارد. "
در اين دوره و زمانه مثل قرون وسطی اگر چند سربازی از طرف گروهی مورد حمله قرار گيرد،
به بهانه اين پيش آمد، بجای تنبيه آن چند تن به کشوری که قدرت دفاع ندارد حمله ميکنند و عده کثيری را ميکشند.
و يا هر بهانه ديگری را دليل اين خونريزی ها و جنايات ميکنند.
هر کس انسان بيگناهی را بکشد، از قرآن مجيد پيروی نميکند.
در آيه 31 سوره 17 (سوره اسراء) خداوند ميفرمايد:
" و فرزندانتان را از ترس فقر نکشيد.
روزی آنها و شما را ما ميدهيم. کشتن آنها خطای بزرگی است."
در آيه 33 سوره 17 (سوره اسراء) خداوند ميفرمايد:
"و انسانی را كه جانش را خدا محترم داشته نکشيد مگر به حق (بعلت قتل).
کسی که بيگناه كشته شود برای بازمانده او تسلطی بر قاتل قرار دادهايم، پس در قصاص زياده روی نكند،
چون او (مظلوم) ياری شده است. "
در آيه 8 سوره 5 (سوره مائده) خداوند ميفرمايد:
" ای افراد باايمان، برای اجرای احكام خدا قيام كنيد و بعدالت شهادت دهيد
و دشمنی دستهای شما را به بيعدالتی وا ندارد.
در همه حال عادل باشيد چون عدالت به تقوی نزديكتر است.
از (نافرمانی) خدا بترسيد چون خدا از كارهائی كه ميكنيد با خبر است."
خداوند بزرگ و يکتا در اين آيه بمن دستور ميدهد که اگر دشمنی بدون اينکه من باعث ناراحتی اش شده باشم به من حمله کند،
اگر چه از هيچگونه دشمنی در مورد من کوتاهی نکرده.
من به عنوان يک مسلمان اجازه ندارم حتی در مورد دشمنانم که به من دشمنی کرده اند و در حال حاضر دشمنی ميکنند بی عدالتی کنم؟
اگر به مسلمانی حمله شد، آن مسلمان بايد از خودش دفاع کند و با دشمن بجنگد،
ولی اين دستور واضح و روشن خداوند است که "در همه حال عادل باشيد" حتی در قصاص زياده روی نکنيد.
خداوند بزرگ و يکتا در قرآن به من، خيلی واضح و روشن دستور ميدهد که هرگز به هيچ بشری (مسلمان يا غير مسلمان) تعدی، ظلم و تجاوز نکنم.
تصور کنيد کشتن انسانی بيگناه چه مسيری در اين دنيا و در روز رستاخيز برای اين جنايتکاران به بار مياورد؟
به اين طرز رفتار و تا اين حد عادل بودن را ميگويند اسلام
چندی پيش در خيابان تاريکی بدون اينکه من متوجه شوم، گربه ای جلوی اتومبيل من دويد و زخمی شد.
بدن اين گربه را به بيمارستان اروژانس حيوانات بردم.
بمن گفتند که متاسف اند و گربه مرده. احساس من در آن لحظه و مدتها بعد از آن غير قابل توصيف است.
اين خونخواران تاريخ، اين جنايتکاران بعد از کشتن، و يا باعث کشته شدن افرادی بيگناه چطور شبها ميخوابند، وقتی در آينه نگاه ميکنند چه ميبينند؟
بعد از خواندن اين آيات، اين دستورات خداوند
به نظر شما فردی که انسان بيگناهی را بکشد رابطه اش با خداپرستی و دين خداوند تا چه حد است؟
رابطه اين فرد با اسلام (تسليم دستورات خداوند بودن) و مسلمانی در چه حد است؟